Gynning

Hennes engelska! Guuud XD Carolina Gynning överhuvudtaget liksom GUUUUUUUUUUUD ALLTSÅ


Det alla pratar om!

Ja, ikväll börjar det omtalade Gossip Girl  (varför känns det som särskrivning?). Kl 8 ska alla tjejer sitta bänkade framför TV:n (utom jag och Fia  för vi ska på golfträning, så vi får väl spela in det). Ja det är klart att killarna också får glo :P
Här kommer väl komma en utvärdering så småningom

Enjoy

image150


Victoria Beckham

Hon är inte dum! Jag vill ta familjen Beckham i försvar! Hela världen är ute efter att förstöra för dem! Jag hoppas deras förhållande håller forever liksom :) Bara för dom är så snygga betyder inte det att desas kärlek inte är äkta. Visst tycker jag att det är hemskt att Posh är sjukligt smal ibland med det är ju trycket från omvärlden som gör det!

Har sett både en domkumentär och när hon var med i Ellen Degeneres show. Hon bjuder på sig själv till 100%! Tyckte till och med att hon var riktigt rolig når hon gav stylingtips till ellen och pratade om sina skovanor. Hon vet att hon är rik men hon har koll på läget är och är tacksam! GO BECKHAMS!

image149

Out of my mind!

Idag har jag tagit över min pappas roll och varit ett litet freak :) I alla fall på fysiken. Lite smått störig var jag. Dom andra tänkte nog: Kan hon inte bara hålla käften? Men idag fick dom tåla det.. Heheh,

Nu borda jag plugga men jag har andra tankar i mitt huvud om man säger så ; ) 


Jag är en jävla nörd ;P

Syltsås

Pappa: "Har ni någon gång haft problem med rinnig sylt på mackan?"
Idag har det slått slint i huvudet på min kära far XD Han är helt sjuk i huvudet.. Heheh..


Go Sweden!

Härligt att svenska handbollslandslaget är tillbaka :) Är stolt över deras insats i EM även om de inte klarade det hela vägen!

image145

Hemligheten

Piss!

Riktigt jobbig dag! Den ska avslutas snarast! Hoppas på en bättre dag imogon!image144

"Visa som offline"

Visst jag har varit en av dem ett tag men jag ska sluta! Det har väl blivit vanligare och vanligare att vara online på msn fast man visar det inte. Man vill kolla vem som är inne utan att visa att man själv är en liten msn-nörd som sitter vid datorn. Men nu har det spårat ur. På sista tiden har det blitvit färre och färre som inloggade på msn. Jag tror inte att det är så att alla har slutat logga in på msn. Det är helt enkelt så att där sitter en hel drös med statusen "visa som offline" Nu är det ju i stort sett omöjligt att se om där är någon man vill prata med.

Så snälla om ni är online så visa det för tusan!


Älskar min syster!

Igår spelade pappas band Fred Upstairs på Tycho! Min lillasyster och hennes kompis Kajsa sjöng med dem! De var såå duktiga och jag är sjukt stolt!

Töserna <3
image143
Frida
image142
Kajsa
image141

154 dagar...

..kvar till STUDENTEN!!

image140

Santa Barbara City College

I början av Augusti sticker jag :) Underbaaart ska det bli! Var på ett möte med IBS igår i Göteborg och allt verkade perfekt så nu ska jag bara skicka in anmälningarna! Åhhh vad jag längtar! Men ändå inte, man blir ju helt nervös. Helt sjukt att detta är sant överhuvudtaget :P

     


Tankar om tankar..

Igårkväll kunde jag som vanigt inte somna. Jag låg bara och tänkte på allt som måste göras : / Sen slog det mig:
Vi spenderar två tredejedelar av vårt liv med att vara vakna fullt medvetna av våra tankar. Undrar hur stor det av det som vi tänker glada tankar? Oftast oroar vi ju oss bara. Sen är det ju ofta så att en glad tanke följs av en orolig tanke:
Om du ser en söt kille på TV tänker du " Guud vilken sötnos". Men det följ ofta av "varför finns inga sånna i det vanliga livet?" Eller så kommer din kompis och säger "Vad fin du är i håret idag" Först kanske du tänker "Vad gulligt av henne" men det följs genast av " Vad menade hon med "idag"? Brukar jag se ut som ett troll i vanliga fall, eller?" 
Det är ju sällan tvärt om: "Fan en röd strumpa med den vita tvätten" följs ju sällan av "Tur att jag är snygg i rosa". Eller "Helvete jag missade bussen" följs ju knappast av "Yes, nu kan jag sitta och vänta på nästa och frysa, jag älskar ju att frysa"

Ja, ni fattar principen va? Tänk fler glada tankar!
 
image132 

Don't Worry..

...be Happy :)

image131
Hahah..

Har jag inget eget liv?

Sedan efter jul har jag kollat på:
Första säsongen av One Tree Hill (22 avsnitt á 40 min)
Fösta säsongen av Grey's Anatomy (9 avsnitt á 40 min)
Fösta säsongen av Vänner (24 avsnitt á 22 min)
Andra säsongen av Vänner (24 avsnitt á 22 min)

Är det meningen att man ska hinna med det? Frågan är om man har ett eget liv då? Lovet är inte ens slut än, men alla mina boxar är.. Vad ska jag göra nu? XD

Tänkvärt

"Oprimisten ser en möjlighet i varje svårighet, pessimisten ser en svårighet i varje möjlighet"

image130

Önskar man hade ett sådant ställe...

Tänk om vi hade haft ett sånt ställe som dom har i alla serier dit alla går. I OC är det, det där mysiga stället på piren. I One Tree Hill går dom antingen till Karen's eller River Court. Central Perk i Vänner och Luke's i Gilmore Girls.. ja det finns säkert fler exempel som ni hade kunnat komma på.. Ni fattar vinken va? Ett sånt ställe hade jag vekligen velat ha!! Tänkt va kul att kunna gå dit och veta att där nästan alltid var någon man kännde. Guud vad härligt!
Någon som känner för att införa detta med mig?

image129
Central Perk i LA ngn
?


Nytt år nya möjligheter!

2008 är året! Jag har bara ett nyårslöfte och det är att göra detta året till det bästa! Och allt vad det nu innebär.. Många ser nyår som en chans att börja om och bli en förändrad människa. Ett bra startskott med andra ord. Jag måste dock säga att jag är ganska nöjd med mitt 2007, soooo I'll just keep up with the good work then ;)

Ser fram emot detta året och hoppas att ni också får ett kanon år!!

Puss&Kram