Måste VÅGA

Annars så vet jga inte vad jag gör! Jag kommer aldrig förlåta mig själv annars. Jag ger det till Fredag om det inte har hänt då så vågar jag! Jag måste våga!

It's windy today ;P

-Ciao

Hannas och Emmeths Runda!

fintvovvenutsiktMsvanar

ELLE-galan

Okej enligt ELLE-galan igår ska detta vara sveriges bäst klädda kvinna 2006! Allt jag har att säga om det är att om man va tvunget att gå klädd som Marit Bergman så hade inte jag velat ha priset! Mogge ni vet han som va programledare i Idol blev sveriges bäst klädda man, han har i alla fall okej stil! 

Whyred som jag för övrigt aldrig har hört talas om blev sveriges bästa designer. Om ni klickar på denna lilla konstiga bild här så kommer det som tydligen är andledningen. (jag kan inte se den)    


Genom att titta på den megatråkiga galan igår kunde jag konstatera att jag vet inte så mycket om mode. Men jag kan ju berätta för er som vill veta att i vår så är det Robort-trenden som gäller :P Tillsammans men de galna neonfärgerna och de romantiska små blommorna. Man kanske inte ska ha allt samtidigt men.. Ja jag vet inte om jag ska hålla mig till vårens trender precis.

-Ciao

Lycka!

Idag kännde jag mig lycklig! Jag tänkte som Mark Levengood sa i ett Herrans Liv: "Jag tor jag är i grunden en väldigt lycklig människa" Det ända som fattas i mitt liv enligt mig är en pojkvän! Jag hoppas att jag ska hitta en sådan inom den närmaste framtiden! 

Var i Hbg idag för att göra några ärenden. Jag hittade vad jag skulle! :D Förutom att det var snorkallt och man såg lyckliga par gå och hålla varandra i handen överallt så var det en riktigt mysig eftermiddag för mig själv!-Ciao

Stolt!

Äntligen klarade jag att göra min blogg lite roligare! WoW impad :P

Igår var en hemsk dag i skolan så jag pallade inte blogga. Hemska filmer, snack och prov. Men men.. Dagen idag har i alla fall varit ganska bra! Jag borde vekligen sitta och plugga nu. Men jag sitter här ist. Skärpning!

Det är kallt kan jag ju berätta för er som inte har märkt det. Som sagt: We live in Skåne for a reason you know :P Hatar kyla ÄLSKAR sommar!

I can feel a feeling that i have'nt felt in a very long time ;P Hihi..

-Ciao
 

Helgen var fett najs!

Ja det va ju meningen att ni skulle få lite bilder från helgen i Bjärnum men det får väl bli när Jee behagas logga in på msn.

Helgens citat blev i alla fall det här:
Fredrik: Säg att Hassan är här så kommer hon direkt!
Ludwig: Tycker hon om Tarzan?

Mohaha vad vi skarttade.
Helgen har i alla fall bestått av Singstar, Buzz, Snöbolsskrig, Rosapantern och en massa skoj med Jee, Oscar, Fredrik, översöta Mi mf :D
Jag fattar inte att vi inte träffas oftare! Vi har alltid lika skojsigt tycker jag i alla fall! Sen att det har förekommit lite mobbning mot mig av en viss Oscar för att jag inte har fyllt arton än bla. Bara för han fick en BIL när han fyllde!

Jaja den tiden kommer väl för mig också! Bilder kommer som sagt senare!

-Ciao

Ellen

Ellen

i bilen

jag kan knappt tro det är sant. dagens teknik alltså. jag sitter ni i bilen på väg till bjärnum och bloggar från pappas mobil. ja jag är helt tagen så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. jag önskar er en trevlig helg i alla fall. - ciao

Paulina my HERO!

Dissekera en torsk! Det var dagens labb på biologin! Jag vet att jag inte har tid att blogga idag egentligen men jag känner mig skyldig att berätta hur Paulina räddade mig idag! Jag slapp röra den stackars firren! Titta när Paulina gjorde allt till oss fick jag ju göra men man fick liksom låta bli att tänka på vad det va man såg. En av frågorna var om torsken hade någon tunga! Svaret på frågan ser ni lärr på denna bild!

Torsk

Nu tillbaka till dagens stress!
-Ciao

17 Januari

17 Januari

Endast EN sak är värd att nämnas idag! OC ikväll på Femman! OBS NY TID! 20.00
Titta och Njut!


Bert Karlsson

Denna man, denna man! Alltså jag kollade på "Ett Herrans Liv" igår. Objektet för kvällen var Bert Karlsson. Jag kan säga att jag alltid har haft väldigt svårt för denna mannen! Han säger vad han vill till vem han vill! Det är väl bra till en viss gräns men han brukar trampa över den gränsen lite väl ofta!

Men min mening om hur han är ändrdes faktiskt igår. Jag menar fortfarande att han är lite slibbig ibland och skulle nog må bra av att hålla mun ibland men grjen var den att han bjöd på sig själv till 100%. De pratade om allt från när han blev av med oskulden och om hur det var ( han var 16 och det hela var sådär :P ) till om hans cancer (prostatacancer). Han berättade om saker han ångrar och om när han har varit rädd osv. Han var samtidigt väldigt rolig! 

Så idag skulle jag vilja Hissa Bert Karlsson. Jag kan ju även passa på att dissa soldaterna i Kongo för vad de gör mot kvinnor. (Vi läste en skithemsk artikel på Samhällen idag)     

                                                                      Bert Karlsson

-Ciao

Pocahontas Djuret

Biologin idag alltså! Några söta garv fick vi oss! Mest utskrattad blev nog jag ändå! 
Jag: Amen det är ju ett sånt Pocahontas djur!
Ellen: Ja Hanna en tvättbjörn kallas det.
Jag: Ja just det det visste jag väl
Ellen till Sofia: Hanna sa att det var ett Pocahontasdjur.
Båda: Asg!
Ellen: Mats, Hanna kan svaret
Mats: Ja Hanna.
Jag: Pocahontas djur :P Nä men en tvättbjörn
!

Men gejen var den att detta var inte så roligt egentligen men det var sista lektionen och alla var trötta. Jag hade redan glömt vad prästkrage hette så de tyckte jag var lite dum. Vi fick också på lektionen se en korsning av en get och en tvättbjörn. Ett x antal fula fiskar. Bambi var också med! Hihi..

Ja jag vet att ingen annan kommer tycka detta inlägget är roligt mer än jag! Men jag säger bara Take it or Leave it!

-Ciao


18 ljuva 18

                                                                                                                                                                                 

Jag har nog aldrig velat va 18 så mycket som jag ville igår! Fy vad jag längtar. jag vet jag sa ju själv att jag inte skulle länga men jag kan inte låta bli! Jag ska skriva till regeringen artt allt som man får göra när man är 18 borde man få göra DET ÅRET man fyller 18 inte när man fyller det! Tänk på Fia till exempel! 16 December liksom. STACKRE!

Melody Club va sjukt bra igår! Riktigt bra menar jag då! Han som sjunger va helt trevlig. Det trodde man inte från början! Han ser ju lite mysko ut. Där va också en hel drös söta killar :D Jag fastnade för två spec :P Han den ena va så gullig. Han gick dit med sin lillasyter. Riktigt gulligt av honom måste jag säga! 

-Ciao 

Vad hände?


Pooooof, sa det bara sen va det helg igen! Men jag klagar inte.. SKÖNT är det : ) Imorgon ska jag och Sara till Hbg och kolla in Melody ClubThe Tivloi :D Dom ser ju lite roliga ut på denna bilden men dom är ju bra! Men först har jag en härlig hemmakväll framför mig. Är riktigt trött så det ska bli skönt att slappa lite!   

Melody Club

-Ciao

Livsnjutare

Folk bara klagar. Inget illa ment för det gör jag också! Men Herre Guud vad jag har tänkt på detta idag! Det är inte klokt! Vi borde faktiskt njuta av livet lite mer, inte bara längta oss igenom det. klart att man får längta ibland men inte alltid för då glömmer man ju att leva i nuet! Jg vet att detta låter som jag har samlat ihop alla goda råd man fårr i livet men hallå det är ju sant! Jag ska i alla fall börja med att tänka på vilket bra liv jag har! Jag menar jag är ju friskt. Min familj är frisk. Vi har pengar så vi klarar oss (vi hade nog klarat oss på mindra också!) Vi bor i ett fint hus. Jag har möljighet att plugga och bli vad jag vill och göra vad jag i framtiden. Jag har vänner och... ja kan man begära mer egentligen? Ja man borde inte begära mer i alla fall.

Sluta klaga på vädret för du kan inte göra något åt det ändå.
Bli inte sur för att du inte kan köpa den svindyra märkesjackan, tänkt på den som inte har någon jacka!
Bråka inte med din familj om onödiga saker för tänk på dom som lever i en familj med föräldrar som super och slår sina barn! Eller dem som inte har någon familj alls. 
Det kommer alltid att finnas folk som har mer pengar än du men det betyder inte att dom är lyckligare och de behöver inte leva längre för det. Tänk istället på att det alltid också kommer finnas folk som har det BETYDLIGT sämre än du.

BLI EN LIVSNJUTARE (som denna katt till exempel) 

Livsnjutare

-Ciao

In Good Spirit!

Tro det eller ej men det känndes bra i skolan idag! Fysik B boken var kanske lite tjock men va fan.. Vi ska nog klara det med! Träningen idag var också en hit idag! Ny steg på stepen så det var en liten utmaning : )

Jag står på stranden och ser den blodröda solen sänka sig i havet.
Jag känner den lena sanden under mina bara tår, hör vågorna klucka mot stranden. Någonstans sjunger en fågel och en annan svarar.
En humla surrar i en buske och en vacker fjäril flygen alldeles närg mig.
Vinder rufsar om mitt hår och jag kan känna lukten av salt från havet.
Dom små fylliga knopparna har spruckit ut till gröna blad.
Allting skuder av liv Jag känner att nu är sommaren här!


Inte världens bästa dikt men den fick mig att längta ännu mer till sommaren i alla fall!

Jag fick alla mina kläder från HM katalogen idag! Tro det eller ej men ALLA mina kläder passade! Tyvärr är det mesta sommmar och vårklader så de får väl vänta till vi ska till Spanien men det är ju inte så långt dit :) Vecka 11 :)

-Ciao


Haaaata Hamlet..

Jag måste erkänna att jag inte förstår mycket i denna boken! Ni ska få ett citat så kanske ni fattar vad jag menar: "Till tvekamp. Vartuti vår tappre Halet--
               En hälft av världen nämde honom så--
               Drap Forntinbras, som som med beseglad skrift
               Bekräftad efter rätt riddarsed,
               Förverkade med livet allt det land.
Ja och så vidare och så vidare..
Sådan text är det i hela boken.. 140 sidor!

To read or not to read, that is the question! och frågan har ett enkelt svar! LÄS DEN INTE!!!!

-Ciao

Fun or what!?

Fan va kul vi hade igår! Det måste göras om snart. Som vi dansade och som våra fötter värkte efteråt! Fridas ragg va ju inte heller och leka med ;P Förutam att vi luktade som askkoppar när vi kom hem var allt prefa! (Även om fredde blev lurad på mina pengar :P)

Nu ska jag göra något som är precis lika kul! Läsa Hamlet. Ska bli kul och se som jag fattar någonting över huvud taget!

-Ciao 

tha gang

tha gang

This gang (-Tanja+Ellen+Edina) ska till helsingör ikväll :D Shiit vad vi ska skaka rumpan :D

Vi ses på Retro!
-Ciao

Nyårsbilderna

nyårnyårnyårnyårnyårnyårnyårnyår

Fynd!

idag var jag i Lund med mamma och Frida och jag hade inte så stora förhoppningar eftersom jag och fia inte hittade någonting där sist! men jag hade tur och hittade tre tröjor som jag kan ha på mig på fredag! Nu gåller det bara att välja vilken av dem jag ska ha! tufft beslut framför mig : )

ikväll kommer fia hit och så ska vi kolla på gray's :D älska denna serie! tvåa efter OC!

-Ciao

2007

2007 nu. Hoppas det blir ett bra år!

Igår hade vi väldigt trevligt jag och tjejerna. Vi har infört årets låt och årets move! Vi ägde. 

Jag kan ju säga att jag längar redan n till våren sommaren och att slänga in vinterjackan i gerderoben. Det ska ju ändå inte bli någon riktig vinter så varför skulle det inte kunna bli vår nu direkt!?  

God Fortsättning!
-Ciao