Bassh

Sugen är jag. Sugen på att klä mig i stora hip hip kläder gå till en grym koreograf och lära mig en sketacool dans. Det är jag sugen på. I övrigt vet jag inte vad jag ä sugen på alls. Just nu alltså. I don't reallt know anything u know. MIn hjärna är inte i beslutstagande mood och är inte heller den mest fantasifulla av hjärnor. Den är bara full av en massa svammel. Jag skulle kunna hålla igår och skriva om allt mellan himmel och jord i timmar utan att komma fram till ngt vettigt.Kunde berätta att den finns en kille här i stan som har bytt plats på styret och tramporna på sin cykel. Det såg jobbigt ut att cykla på den. Jävla armmuskler man måste få. Kan berätta om min ångest som omfattar det faktum att jag åker hem om tre månader och en dag. Min syster är och tävlar dans i Åmål. Håller tummarna för henne. Skulle kunna berätta att jag är lite hungrig och kanske skulle ta ngt att ära fast att jag inte har ngt som jag är sugen på. Jag saknar min hund. Mycket. Nu ska jag gå ner vid our pool och ta en dagen outfit bild på Titti. Gud nu när jag kom att tänka på det så är jag kanske sugen på det. Fota alltså.

Shit väärldens rörigaste inlägg men va fan jag är lite rörig av mig så va tusan.

Puss på er

God Fredag

Positivitetsklubben, anteckna!

Har ni funderat på hur många småsaker i vardagen som kan göra en glad men som man många gånger glömmer bort att tänka på och uppskatta.

Exempel:

När läraren säger WOW när han ser fotogafiet man har tagit (så litet ord så mycket känslor)
När någon ler emot en utan någon egentlig anledning.
En god bok.
Tanken på att vi lever i ett land (oj jag menar länder) men så många möjligheter och tillgångar.
En kram.
Solen.
Mjukisbyxor (haha, eller det kanske bara är jag som blir glad av det)
Träna ( i alla fall känslan efteråt)
Ett nystädat rum.
Dansa.
God mat.
Ett gått skratt.
Bra musik.
Vänner och familj (man bör uppskatta att man har dem varje dag även om de går en på nerverna ibland)
Naturen omkring oss (det är lätt att bli hemmablind)
En god doft.
En hjälpande hand (får oftast båda parter att må bättre)
En lång promenad.
En komplimang.
Ett brev i posten.

Allt detta och mycket mer springer vi på titt som tätt men jag är tveksam till att man tänker på att uppskatta allt bara för att man har en miljon saker som snurrar runt i huvudet. Fråga dig själv vad du tänker på innan du somnar på kvällen? Ser du tillbaka och håller fast vid de fina orden någon sa till dig under dagen, hur god middagen var eller hur fint det var vid vattnet när du tog en promenad tidigare på dagen? Eller tänker du på hur du absolut inte vill gå till skolan/jobbet dagen efter, hur irreterad du är på att du inte har fått tid till att betala räkningarna eller att du gjorde av med lite för mycket pengar när du köpte den där tröjan som du har velat ha så länge. Jag tror att det du har i huvudet när du somnar finns med dig under hela natten och om det var något tråkigt eller jobbigt som du tänkte på så blir det åtta timmar av tråkigt drömmar även om det kanske är undermedvetet.

Jag säger inte att jag gör rätt hela tiden och att jag inte tänker tråkiga tankar för det gör jag ofta. Men det slog mig idag hur bra jag mådde av att veta att jag hade gjort något bra när min lärare sa WOW om min bild. Jag ska ta med mig detta och komma ihåg hur skönt jag tyckte det var att cykla hem i solen, hur skönt det är att sitta här och blogga och lyssna på bra musik. Njuta av att det är helg!

Tänk fler glada än negativa tankar (vissa negativa tankar måste man ju ha ibland) då tror i alla fall jag att du blir en lyckligare människa och med det lever längre!

Sköt om er nu!
Hanna

Bästa EVER


Klapp på axeln Hanna

 
My first Criminal Investigation Exam. 130 out of 125. (best in the class)
Two other people who also did very well were Johie and Leo. DreamTeam <3

Here we go again

Sitter i bibblan och gor ingenting. Johanna sitter uppslukad i Mind Hunter. Jag forsokte ta mig ignom ett kapitel om forhorsmetoder till criminal investigation men det var bara en massa text, mer text och annu mera text. Ja, ni forstar va?

Tva roliga utdrag ur min vistelse pa campus center:

1. En kille kom gaende med sina tre kompisar utanfor dorren till cafeterian. Helt plotsligt forsvinner han. Han ligger rak lang pa marken. Han ramlade lite sadar hipp som happ och hans kompis skriker MAN DOWN och HELA campus center ser killen ligga dar pa marken. Det var fler an jag som skrattade.

2. Tva, hmm, vaaldigt sota tjejer sitter vid bordet brevid mig. Den ena sager "Jag har haft denna trojan i 6 ar. Ser du hur uttojd den ar? Men jag alskar denna turkosa fargen (trojan (polo, stickad) var ljusbla for den delen). Hennes kompis svarar direkt "Du ska ALDRIG ta pa dig turkost" VILKEN DISS, hahah..

LOVE
Hanna

Surf's up, again

Idag var surfingen mycket underhallande. Lyckades aldrig riktigt sta upp men jag ar val pa vag. Rasmus daremot lyckades. Grattis till honom !!

Min laaanga dag idag. Slutar inte foran nio. Men jag klagar inte. For nu ar det hala sen dans sen hala igen tillslut criminal investigation. Me like.

Vi hade en stooor spindel in tha shower i omkladningarummet. Usch.

Nu sitter Johie och vantar pa mig ute i solen. Tankte joina henne.

Puss pa er!

Hmm

Folket vad händer? Jag har fått lite protester vad det gåller dollarn i förra inlägget. Nej ag skojar inte. Vi kan ta det lugnt och fint så att ni förstår.

När vi kom hit stod dollarn i 6 kr. Nu har den gått upp med 3 kr till 9 kr. Hur mycket är då det? Jo som man säger: delen delat med det hela. Alltså 3/6=0,5. 0,5= 50%

Så alltså dollarn har gått upp med 50%!

25.02.09

Jag börjar typ gråta nu. I USD = 8,96 SEK.

Fatta att när vi åkte hit stod dollarn i 6 och nu står den i 9. Det är en ökning men 50%. Kan ni tänka er hur det hade blivit om allt i Sverige hade varit 50% dyrare. En biobiljett 135 kr istället för 90. En latte 45 kr ist för 30. En hårklippning 450 kr ist för 300. Hyra (min) 6300 kr ist för 4200.

Kan man få lite medlidande?

http://www.e24.se/pengar24/dinekonomi/artikel_1120781.e24#articlecomments

I am Sam

Såg precis en väldigt bra film. I am Sam heter den. Handlar om en man som är, ja hur ska man nu sätta rätt ord på det, utvecklingsstörd? Japp det är nog det ordet men änväder även om jag tycker det låter lite nedvärderande. Han bli i alla fall pappa och får kämpa mycket för att behålla vårdnaden om sin dotter. En väldigt rörande film som såklart fick trårarna att rinna ordentligt på mig. Ett filmtips!

 

Vem ska med till Hultsfred?

Shit såg precis att det är när det är en massa studenter och skit hemma. Sara vilket datum tar du? KOlla artisterna i alla fall:

- THE KILLERS [US]

- ANNA TERNHEIM [S]

- BADDIES [UK]

- CILIHILI [S]

- DROPKICK MURPHYS [US]

- *NY! EMMY THE GREAT [UK]

- THE GOSSIP [US]

- *NY! HELLO SAFERIDE [S]

- FRIDA HYVÖNEN [S]

- THE HEART STRINGS [UK]

- INVINCIBLE [US]

- *NY! JOHN ME [S]

- LARS WINNERBÄCK x4 [S]

- LENKA [AU]

- MADNESS [UK]

- MAIA HIRASAWA [S]

- MARKUS KRUNEGÅRD [S]

- *NY! PETER BJORN AND JOHN [S]

- PILGRIMZ [DK]

- REGINA SPEKTOR [US]

- SONIC SYNDICATE [S]

- TAKIDA [S]

- TIMBUKTU [S]

- VICTIMS [S]

- YO MAJESTY [US]

         = Hanna likes very much <3


Äntligen

Måste bara påpeka hur glad jag är att Kronprinsessan och Daniel äntligen är förlovade. Det har tagit lång tid med många käppar i hjulen för dem nu ska de gifta sig 2010 i alla fall. Jag vet att många tycker att vi ska avskaffa monarkin i sverige men jag tycker vekligen inte det. De har ju ingen makt i den bemärkelsen utan är bara ansikten utåt för sverige. Jag tycker de gör ett bra jobb och använder sitt "kändisskap", pengar och kontakter till många bra saker. Monarkin är också en del av sveriges historia och jag tycker på något vis att det är fint. Länge leve kungahuset. För Sverige i Tiden ;)


Sånt är det

Somnade inte förän vid halv 4. Kan ha varit senare också för jag hade inte riktigt koll på klockan där på slutet. Vaknar när klockan ringen vid 6 med väärldens huvudvärk. Då var inte 10-gradigt vatten så jävla lockande nej. Så jag stuntade i surfingen. Men snälla tro inte att jag är ngn skolkis nu för man får faktiskt ha två frånvaro (hur tusan ska det skrivas i plural??) Plus att jag jobbade på en friidrottstävling så jag fick två till.

Nu är jag så hungrig så min mage skriiiker. Ska snart iväg och dansa sen blir det väl en sväng på gymmet också eftersom jag missade min "upper body" workout.

Jag återkommer när min hjärna fungerar som den ska igen och jag har ngt intressant att komma med <3


Inga framsteg

Raes snakningar tilltog ordentligt nu ska ni veta. Har nästan gett upp hoppet om att kunna sova alls inatt. Man kanske ska skita i det helt och hållet. Fat chance. Nej men jag är väl i alla fall lite sömnigare nu. Får bara slå till Rae med ngt hård först.

Tydligen fettisdagen hemma idag. Bara så ni vet HATAR jag semlor så dem kan ni ha för en själva.

En sak till. Johan Glans är kung!
"En människa som jag inte vet vem det är har skickat ett sms om en människa som jag inte har en uppfattnning om till en människa som jag inte BRYR mig om. Summa sumarum I DON'T CARE"

Gotnatt igen <3 (02.52)


Take a chill pill.. Bokstavligt

Klockan är kvart i ett och jag kan inte sova. Paniken kommer krypande eftersom jag vet att klcokan ringer klockan 6 (surfing). När är man som piggast under dagen? Vid tolv ett kanske? Ja, så pigg känner jag mig nu.. Don't know what to do.

Kan passa på att berätta att jag har blivit medbjuden av Rae att följa med till Sacramento, Tahoe och hennes hometown Ukaiah i helgen. Sjukt trevligt att få se ngt annat än denna staden som omväxling. Önskar att jag kunde ta med mig Johanna, Leo och Rasmus bara men man kan väl inte få allt. Kommer också att missa min fotolektion vilket kanske inte är så kul men lite får man väl offra. Ska ta med mig kameran och fotografera massor som kompensation! Looking forward to it..

Om man skulle försöka nanna lite. Som det känns nu så kommer detta att bli näst intill omöjligt men man får väl försöka om man inte vill somna på sufbrädan imorgon.

NattiNatti vänner <3

Monday <3

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag älskar måndagar! Det hela börjar med sovmorgon. Sen är det demo på smikningen och vi får se hur vi ska sminka oss på onsdag (middle age). Snackade lite med Johie i omklädningarummet sen var det gymmet som gällade. Sjukt skönt att träna. En sväng inom Vons på vägen hem och nu har jag precis avslutat min hemmagjorda ceasar sallad. Om två och en halv timme ska jag vara hemma hos Johanna för att se ett nytt efterlängtat avsnitt av Gossip Girl och sedan kommer den "spännande" finalen i Batchelor. Där emellan blir det lite Potter. Har jag det bra eller har jag det bra?

En sak gjorde mig dock RÄTT så förbannad när jag kom hem. Elräkningen. den har ju ehm inte gått ner om man säger så. Det är i alla fall inte jag som låter mina dator vara på, skruvar upp värmen när det inte behövs, låterbli att släcka på toaletten och inte drar ut min locktång. Nej precis det är inte jag men jag får lik förbannat betala. Man har ju liksom inga bevis. Nejmen det är bara att hosta upp över 50 dollar för den räkningen denna månaden då då.. FY FAN.

Men nog om det för det ska inte få förstöra mitt bariga mood som jag har idag.

Kärlek till folket <3

 

World Wide Web

Jag vet att man spenderar för mycket tid vid datorn. Vi hade behövt vara ute och röra på oss mer och kanske konversera face to face istället för igenom 1000 olika andra sätt som är möjliga i dagens samhälle. MEN. Tänk vad mycket bra som har kommit med internet. Hur lätt är det inte att få tag i folk via exempelvis FaceBook. Själv har jag kontakt med vänner från långt tillbaka i tiden tack vare denna sida. Eftersom vad som känns som 99% av befolkningen har FaceBook så kan du nästan alltid hitta den du söker. Och hur skulle vi annars få ta del av allas foton från helgens upptåg?

En anna sida som är ovärdelig (överdrift maybe) är ju Google. Vad du än undrar så är det ju bara att googla det. Ni som kommer ihåg.. Hur gjorde ni förr om ni ville veta vilket år en viss film kom ut eller när en vulkan hade sitt senaste utbrott?

Den tredje sidan som jag vill hylla är givetvis Youtube. Där kan man ju utan tvekan underhålla sig i timmar. Hör och häpna, detta kan också vara en gruppaktivitet.

Så summan av kademumman, japp vi lägger för mycket tid vid datorn these days MEN internet har förenklat livet på många sätt och kan bidra med en hel del underhållning.Gårdagen

 

Rae Ford

"I don't remember anything from last night. OMG I had so much fun. It was an epic night"


I väntan på vänner

Snart kommer gänget hit. vi ska vistas här en stund innan vi åker till IV och går på "Rumble in Estero Jungle". Vi håller tummarna för att bli en kul kväll!

Partylåt!!!!


Träningsvärk

I hela kroppen. Fast mest i armarna efter surfiingen.

Vi fick en jätterolig uppgift på fotokursen igår. Vi skulle ta med oss fem personliga saker och tre tidningar. Vi fick fem minuter på oss att riva ut allt från tidningarna som tilltalade oss. Sen skulle vi ta våra personliga saker och tidningsutklippen och göra ett självporträt, vi hade 30 min på oss. Efter detta gick vi runt alla tillsammans och kollade på allas konstverk. "Skaparen" avslöjade sig inte förän vi hade analyserat färdigt. Vi kände oss som riktiga psykologer som gissade på hur andra är genom att titta på vad de har gjort. Det var väldigt spännande när vi kom till min. Den såg förresten ut sähär:

 

Jag var den enda som hade gjort en gubbe :) Kännde mig väldigt kreativ. Det roligaste var att folk gissade rätt på mycket. Att jag gillar musik, att jag känner mig övervakad (ängeln över huvudet) att jag har skön stil ^^ hoho.. Denna visar tydligen också hur jag har förändrats sen jag kom hit. För alla trodde att jag var uttåtriktad och självsäker för att jag har så mycket glada färger. Jag har inte riktigt nått enda fram dit än men jag vet att jag är på väg. De flesta trodde jag gillade shopping och var inne i allt de senaste vad det gäller kändisar och så. Vet inte riktigt vad det gäller det men det är väl svårt att undgå att ge det intycket när man har tre modetidningar och svallerblaskor med sig.

Min lärare gillade mina stolbilder också förresten :) Fem timmar i skolan på fredagar är inte illa alls. Jag vill att det ska bli fredag igen! Wiiie.

Detta var mina personliga saker:1. Foto av syster och hund
2. Ipod
3. Converse
4. Ängel som jag gick av mormor innan jag åkte hit
5. Ben & Jerry's Americone Dream icecream.

Kan det bli mera jag?

Nattinatti

Tackade nej till utgång ikväl eftersom det är Rumble in the Jungle på Estero Road, IV imorgon. Ett kapitel Potter till sen ska jag sova.

Beach 09

Guud vad jag ar flitig med att ga till gymmet. Stolt!

Respect?

Ge mig mitt rum tillbaka!

Skriva prov, dansandes på en surfbräda

Okej, jag har gjort allt detta men kanske inte samtidigt. And don't worry, I did okey.

Tur att vårt vardagsrum (som jag typ aldrig sitter i) inte speglar hur jag mår. Då hade jag inte mått bra kan jag säga.

Mina chair-bilder for tomorrow!

 
 

Nehe

Hade raknat med en massa fina historier om dromjobb och dyligt, men nej ingenting.. Daligt!

En anna sak. Visst ar det hemskt nar man moter en person som man kanner sadar halvt och man vet inte om man ska halsa eller inte. Annu varre blir det nar personen i fraga har solbrillar pa sig och det ser ut som att de tittar rakt pa en men sager ingenting. Har de sett en och dissat en eller var de i en annan varld och sag en inte alls?? Som ni kanske forstar sa hande detta mig precis nu pa vagen till bibblan.  

Onska mig. Johie och Leo lycka till pa vart CI-exam som vi har ikvall.

Later dudes <3

Vad vill du bli när du blir stor?

Under min pluggstund började jag fundera på framtiden. Jag blir lite orolig för jag vet vekligen inte vad jag vill "göra med mitt liv". Tänker tillbaka på allt jag ar velat bli innan. Allt ifrån modedesigner till läkare och miljöpolitiker. Har ju också haft golfproffs och kriminalare på listan. Vad vill jag egentligen? Jag frågar vekligen mitt djupa inre och får inget svar. Frustrerande. Man vill ju inte ta ett beslut som man kommer ångra. Det är ett viktigt beslut detta med andra ord. Det är nog därför jag har bestämt att jag ska vänta ett år till med att söka till universitetet. Varför söka när man ändå inte har en blekaste aning?

Är det bara jag som inte har bestämt mig eller finns det fler där ute som också känner sig lite vilsna? Och om du är lite äldre och visare kan du inte berätta Din story för mig så jag får lite inspiration?


Detta är jag när jag är 80 och tittar tillbaka på mitt liv. Väldigt nöjd med mitt karriärsval som jag gjorde i 20-årsåldern. Hmm..

Breathe

"Life isn't about the breaths we take, it's about the moments that takes our breath away"

Räknas totalstopp i näsan då frågar jag mig? Trodde kanske att min förkyldning hade försvunnit efter en hel dag utan snörvalnde men tji fick jag nu. Stopp i båda näsborrarna men som tur är har jag nässprey kvar!

Nu har jag tagit mina foton! Lägger väl upp dem i helgen när jag har tid. Nu ska jag nämligen dyka ner i CI-boken.

Puss på näsan <3


Sandra Juric 20 år

Denna snygga, smarta, vänliga, roliga, trevliga, partypingla fyller inget mindre än TJUGO år idag. Sandra är helt underbar att ha att göra med jag är väldigt glad att jag har fått lära känna henne. Vi har varit med om en hel del roliga äventyr tillsammans och jag hoppas vekligen att det var bara början. Saknar henne mycket just nu för hon befinner sig 900 mil bort.

Ser fram emot att få se dig igen snart Sandy <3

 

Lycka till på systemet.. Vält inte ner några flaskor ;)


Round Face

Hanna Andersson (jag) har redan ett runt ansikte med är snart på väg till skolan för att sminka till sig ett ännu rundare ansikte. Det kommer ju blir, ehm, snyggt..

Dollarn ska vi inte ens prata om. Vadå 8,8!?!?!?!?!?!?!?!?

Solen skiner förresten. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för då betyder det att jag måste hoppa i vårdräkten imorgon :S

Ikväll ska jag fotogafera en stol.. Mitt fotoprojekt för denna veckan. En objektiv och en subjektiv bild. Få filosofera lite på hur jag ska göra detta på bästa sätt. Ska även plugga CI ikväll för vi har vår första exam imorgon.

Nej nu ska jag samla ihop mina things för nu är det dags att traska till skolan snart. Återkommer efter sminkingen och ett hårt träningspass på gymmet.

Smile like you mean it..


Supermorsa

Vuxenpoängen flödar. Har kännt mig som en riktig morsa idag. Började med att spendera tid med en massa tvätt. Kom till och med ihåg att tvätta sängkläder och diskhanddukar som i vanliga fall glöms bort rätt så lätt. Körde sen Rae till skolan och därefter susade jag till affären och STORhandlade. Hushållspapper, toapapper, tvättmedel, diskmedel osv. Stressade hem och lade in allt den frusna i frysen och stressade ännu mer tillbaka för att hämta Rae på skolan. Hon satt där snällt och väntade som en liten skolflicka.

Mmmm, det ni!

 

Nu, tillbaka till arbetet (plugg)

Dagens i-landsproblem

Min dataskärm är brutalt prickig. Hur gör jag för att tvätta på bästa sätt? Måste jag ta mig till en dataaffär och köpa sånna special wipes? Hmmm, hjälp ngn?

Jublande Glad :D

Jag fick post idag! Av min älskade Sara.. Hon berättar att hon har skaffat pojkvän. Grattis till dig :) Jag har ju haft mina misstaknar eftersom jag läser hennes blogg men vi har tyvärr inte pratat på ett tag. Sara det är INGET fel med att ha pojkvän. Jag läste detta i Blondinbellas blogg här om dagen och jag hoppas vekligen hon har rätt. Så Sara läs det! Jag är också väldigt nyfiken på vem denna Robin är.

Sara krävde även minst 4 inlägg om dagen från min sida. Vi får väl se vad jag kan göra åt saken ;)

Nu är det dags att gå ner och ta tvätten..

Fniss attack

Ligger här och fnissar i soffan och kan knappt sluta. Tog en sväng förbi aftonbladets hemsida och hitta detta.. "Smyger runt och dödar granar. Kan ha dödat upp mot 2000 granar. Det måste vara någon som hatar granar."

Enlig mig så det bästa av allt är "Karta: Här slår grandödaren till"


Ett litet utdrag:
Säkerhetsrisk

Det är bara granar som har angripits, både stora träd och mycket små. Resultatet av sådana angrepp är förödande för granarna. Så gott som alla riskerar att dö.Dreams, sweet dreams

Ibland undrar jag vad man gör för att koka ihop så konstiga drömmar. Jag har en tendens att drömma om folk sm jag inte har träffat på jättelänge. Hur kommer det sig? Det behöver inte ens vara människor jag har kännt speciellt bra. Inatt var jag på bussen på väg till Center Syd i Lödde tillsamms med Sara. På bussen träffade vi en tjej som jag vet heter Amanda som gick på seminarieskolan samtidigt som jag på låg- och mellanstadiet. Hon kände en annan tjej som jag visste att jag hade sett förr. Kommer på efter ett tag att det är Kickis kompis Emelie som jag aldrig har träffat utan bara sett på bild på Facebook. På nästa station hoppar Kicki på för hennes pappa bodde i Häljarp!?

Vi hamnade aldrig på Center Syd utan på SBCC (som inte alls såg ut som SBCC gör i verkligheten).. Jag måste också påpeka att bussen delade sig på mitten efter halva vägen. Där träffade jag fler som vekligen inte "hör hemma" här eller med varnandra. Bara helt random people.

Hur får man det att bli så himla random? Tänk om man hade haft lika bra story telling förmåga i vekligeheten som man har i drömmarna. Vilken författare man hade kunnat bli då. Det är i alla fall rätt roligt att inte kunna styra över sina tankar och bara luta sig tillbaka och se vem man träffar och vart man hamnar.

Go Girl

Man bestämde sig för att gå ut. Kom till Leo's place och plötsligt så är det bara vi som är på g och alla andra är halvbakis och ska inte ut. Vi stannar alltså hemma och kolla youtube klipp. Jag halvsomnar på soffan och vi kollar på DH. Det som är så jävla skönt är att man kan i alla fall slappna av när man umgås med mina kära vänner. Man behöver inte låssas att man är ngn man inte är. Fast Kicki saknades idag när jag började på ngt som kunde varit ett extremt skrattanfall. Lite svårt att hålla igång det när man är den enda som skrattar.

Nu sitter jag här pch lyssnar på vinden som viner. Lär somna inom det närmaste.

Kraaaam på er (jag låssas nu att vi kramas på riktigt nu)

Tilltala mig!

Jag blir lite smått frustrerad. Det är nämligen ingenting son tilltalar mig idag. Jag mår illa om jag tänker på mat och utgång låter inte speciellt lockande. Det är bara det att det är 18 på Q's idag och vi har inte skakat rumpan på länge så då bli jag lite orolig att det kommer dröja väldigt, väldigt länge innan jag får chansen igen. Mitt huvud känns tungt och vill bara falla tillbaka mot soffan och ögonlocken har svårt att hålla sig uppe. Men jag känner mig tåkig som inte gör ngt. Igår var det okej för alla har sådana dagar ibland men när det kommer en sån dag till direkt efter blir man ju lite orolig.. Har det ngt med förkyldningen att göra eller är jag bara allmänt tråkig?

Att gå ut eller att inte gå ut, det är frågan..

 
Where's party me??

Rae är lite smått trög

Härligt att ha en roomie som inte kan läsa ens blogg. Måste bara berätta lite om hennes oförmåga att förvara mat på rätt sätt. Hon vakande för ngn timme sedan och frågade mig om jag hade ätit upp hela Browniekakan som jag och Rasmus bakde igår. Självklart har jag inte det. Jag berättade för henne att jag hade fryst in den. Enligt mig är det det man brukar göra när man har bakat. Hon tittar på mig oförstående.. Frysen!? Hade det varit hon som hade bakat hade hon låtit den stå framme i köket i formen till den var uppäten (eller väldigt snart blivit för torr att att ge ngn njutning alls). Jag försökte snällt förklara att det håller längre om man fyser in det och att det är bara att sätta in det i micron när man vill ha en bit.

I övrig har hon också en tendens att sätta in allt oskyddat i kylen. Visst brukar man lägga sina grönsaker i plastpåsar när man har skutit i dem eller lägga lite plast över tallriken när man sparat rester? Nej inte Rae. Jag tror inte att Rae förstår att mat kan bli dålig och att det luktar illa i kylen om man lägger in saker och ting (pizza, mac'n'cheese, avaokado, tomater osv) skyddat i kylen. Hon hade nog inte behövt slänga lika mycket om hon hade lyssnat på mig. Men jag är inte hennes morsa så jag tänket inte tjata på henne att lyssa på mig utan bara slänga ut skiten när det börjar lukta. Så det så.

Soffpotatis

Hoppas alla hade en fin alla <3-dag.

Min har spenderats i soffan. Ser för tillfället min sjätte film. Jag började med Shooter imorse och den var ju faktiskt bra. Fortsatte med Harry Potter 2 och 3. Sen joinade Rasmus mig och vi tittade på Taking Lifes och Reservation Road (plus käkade god brownie). Den föstnämda var bra med den andra var ju ingen hitt direkt. Rasmus begav sig hemmåt och nu tittar jag på Harry Potter 4.

Tänk att jag ens berättar detta. Måste ju framstå som världens nörd. Men men jag har sånna dagar ibland. Måste ju tillägga att jag har faktiskt varit utanför dörren idag och köpt mina filmer.. Så helt isolerad är man ju inte, haha..

Men nu har man överlevt ännu en alla <3-dag och man behöver inte stå ut med en till på ett helt år. Olala.. Man kan ju hoppas att by then så har men ngn at fira den med. Drömma kan man alltid.

Vi hörs snart vänner!

Vilken kväll

Det blev pannkakor en en massa annat skoj här ikväll! Vi stack aldrig till IV, vilket jag tackar för. Jag hade väldigt trevlig i alla fall. Klockan är nu 20 över ett och då har festen precis börjat hemma i vanliga fall.. Men idag började vi tidigt och gänget slockande tidigt också. Men det verkade som att alla hade kul och det är ju det viktigaste. Här kommer ett litet smakprov på kvällen !

      

Fredagen den 13

Är ni vidskepliga? Tror ni att det kommer hända en massa olyckor bara för att det är fredagen den 13 idag? Jag är lite tveksam. Tog nämligen studenten fredagen den 13 och ja iofs så regnade det ju typ i tio minuter och jag slarvade bort mammas kamera + min plånbok. Men det kan till och med ha varit efter 12 så då var det ju till och med den 14. En barndomskompis till mig (Natasha) är född fredagen den 13 och det är absolut inget fel på henne. Höhö.. Men här i staterna tror de på att 13 är ett oturstal mer än vad vi gör. Husnummer 13 är borttaget på alla gator och jag vet att det finns en del del riskfyllda grejor som blir inställda en dag som idag. Nästa månad (Johannas födelsedag) så har vi ännu en fredagen den 13. Snälla berätta om det händer något som bekräftar skrocket.

Det regnar idag. Riktigt mycket. Fast om jag ska vaar ärlig så klagar jag inte. Jag tycker det är väldigt mysigt. Det ska iofs hålla i sig ett bra tag (med undantag av imorgon) så vi får väl se hur mysigt jag tycker det är om två veckor. Min förkyldning har inte direkt blivit bättre och tanken (den som är tanken för kvällen) på att åka till IV ikväll och bli blöt och frysa är inte direkt lockade. Vi får helt enkelt se. Pannkakor först i alla fall och det ser vi fram emot!

 
His name was Jason and today is his birthday..

Man kanske ska gå och skrämma skiten ut sig jälv och se denna på bio ist?

Tänkte bara säga gonatt

Eller ja, godmorgon för er.
Har precis förlorat i UNO. Fast Leo gav ju upp så riktigt sist kom jag ju inte.
Nu ska jag sova och ta igen lite sömn. Det behövs. Långhelg nu. Presidents Day Holiday (dåligt namn eller vad!?) Ska i alla fall inte till skolan förän på tisdag.

Nu känner jag att jag bara svamlar på grund av trötthet. Jag kommer somna fooooort kan jag berätta.

<3

Snygga som få

  

Surf's up

Har ni sett den filmen? Jag kan ju konstatera att jag är inte lika bra som pingvinerna i den i alla fall. Vågar till och med dra till med att jag är riktigt kass. Våtdräkten sitter så hårt att när man paddlar (vilket man gör typ hela tiden) så känns det som om man står och lyfter vikter på gymmet. Om detta upprepas non stop i en timme för samma muskelgrupp så kan jag berätta att det blir rätt tugnt. Sen att det är typ 10 grader i vattnet gör ju inte det hela mycket skönare heller. Fick även kramp i vaden typ tre ggr på grund av att man spänner sig riktigt mycker för att hålla balansen. Jag har en del att träna på som man säger så. But before this semester is over i'm gonna catsh a wave! Optimistiskt och bra med tanke på att jag höll på att ge upp helt och hållet där ettt tag.

Övrigt:
Vitamin water är gott!
Billarm är sjukt överskattat och onödigt.
Jag är förkyld.
Vi har Criminal Investigation ikväll.
Dansen idag var ganska trist.
Sov bara 4 timmar och 45 min inatt = trött.
Rae har massa drama going on, bara så ni vet.
Jag vill ha värmen tillbaka till SB. Nu.
Nu måste jag städa mitt rum eftersom Raes sida är felfri för tillfället. Sen kanske man ska ta tag i köket???

Gnällinlägg hej.

 
Han får lära mig lite paddelteknik..


God morgon Sverige, Gonatt SB

KOmmer ni ihåg, nej det är klart ni inte gör för det gör knapp jag. I början av min SB vistelse var vi i alla fall på ett ställe som heter Sharkeez  som har 18 på måndagar och onsdagar. Idag var det många som var pepp på arr göra ett återbesök där och jag följde med. Vi började hemma hos Fredrik och det var mycker trevlig. Vi traskade sedan bort mot Sharkeez riktigt peppade på att dansa. Istället fick vi stå i kö i 100 år (jag skojar inte) och när vi efter många om och men kom vi fram och då visar det sig att de har höjt priser från 5 dollar till 20!!!! Vad tänkte dem där? Då gick vi helt enkelt därifrån. Mningslöst. Det ända jag kunde tänka på då var smarta Rasmus som hade bestämt sig för att inte följa med ocg ligger istället hemma och sover. Avundsjuka. Så det ska jag göra nu.

Men innan jag gör det vill jag bara passa på att berätta hur söta jag tycker Johanna och Leo är. Jag är förmodligen grön i ansiktet ab avundsjuka (ska gå in och kolla i spegeln genast). Men de kan helt enkelt inte hålla sig borta från varandra. Sjukt söta och nyförälskade. Önskar er allt gott mina kära vänner, ni är endast värda det bästa <3

 


Vilken middag

Yoghurt, bagel med ost och ett äpple. Kan det bli bättre? Alltså frukost är ju lätt den bästa måltiden. Skulle utan svårigheter kunna äta det 24/7. Jag blir i alla fall inte trött på det. Middag äär lite överskattat och jobbigt. Nej det ska vara snabb, enkelt och gott :) Sen kan man ju göra det så nyttigt man vill. Det finns en frukost för alla.


Vad händer?

En ko går och vänder..Ska du gymma så gymma ordentligt..

.. annars kan du skita i det. Jag stör mig riktigt mycket på folk som går till gymmet halvhjärtat. Går runt och snackar hela tiden och tar inte i ordentligt på maskinerna. Vill du ha ngt ut av din vistelse där eller är du bara för att ockupera maskinerna och vara ivägen för de som vekligen vill träna. Nej, alla oseriösa gymockupanter, gå hem med er säger jag bara..

Dagen blev precis som planerad och "ta dagen som den kommer" resulterade i fika på stan med J&L&R <3 Mys.

Nu ska jag läsa bok och dricka te. Mera mys.Planer

  • Ta på sig mjukisbrallor och sluta frysa
  • Ringa Delta om min flygbiljett
  • Gå till skolan
  • Gymma
  • Dansa
  • Handla mat
  • Ta resten av dagen som den kommer

Shit vad jag är bra på att planera..
Vi hörs senare <3


Kristin Otterstål 20 år

Kicki, en av the members i Fantastic Five fyller 20 bast idag. Coolt. Ännu coolare är det när hon nu är hemma i sverige och får lov att handla på systemet. Grattis Kicki, hoppas du får den bästa dagen!!

Ska presentera Kicki för de som inte känner henne. Jag och Johanna kom en gång fram till att om man skulle säga vilket djur Kicki är genom att titta på henne så är hon en fjäril (precis om hennes fina tatuering). Men på insidan är Kicki mycket tuffare än så. Hon tar ingen skit och vågar säga ifrån om det är något hon tycker är fel. Hon har blivit beskriven som modig innan och det är precis vad hon är. Hon är lätt att prata och ha kul med. Kicki har ett utseende som många mer än gärna skulle byta till sig. Lång, smal och snygg.. Skulle lätt kunna bli modell om hon ville det för hon har ändå inte det här typiska utseendet. I vanliga fall kan tjejer som henne få mig att känna mig osäker. Men inte Kicki. Hon har nämligen många andra kvalitéer som gör att man kan inte annat än att älska henne. Hennes värme får en att må bra och man vågar vara sig själv. Hon har en väldigt mänsklig sida som inte alls skäms över att lägga av en rap eller se ner på sånna som Leo när de pratar för mycket om bajs. Kicki är genuint snäll mot alla som förtjänar det och man har alltid kul med henne. Patrik kan skratta sig lycklig som har fått tag i en av de bästa tjejerna ute på maknaden.

Kickis närvaro här i SB har bidragit till så mycket skratt och trevligheter. Hon är saknad och jag ser fram emot sommaren när jag får träffa henne igen. Kicki du är fantastisk.

   

Dagens ord: Tuppjuck

Både för att jag fick det idag och för att det är ett roligt ord.

Ordet betyder att man blir irretrad = får tuppjuck. Det betyder alltså inte att man börjar gala som en tupp och gör juckrörelser.

Det var min mamma som introducerade ordet för mig för många, många år sedan. Det tog mig ganska många av de åren innan jag insåg vad det var jag sa egentligen (inte för att jag använder ordet för ofta, det leder nämligen alltid till väldiga skrattanfall).

Jag fick i alla fall tuppjuck inne på Old Navy idag när jag skulle betala. Hamnade bakom en mexikansk kvinna med en miljon plagg. När hon har försökt övertala tjejen i kassan att det stod ett billigare reapris på allt inne i affären. När hon skulle betala rotade hon efter cash i alla miljoner fack i hennes väska. Hittar inte tillräckligt och frågar om hom kan betala resten med kort. Då är bara problemet att hon hittar såklart inte kortet heller när hon går igenom sina miljoner fack. Det slutar med att hon tar fram en check. Innan den är påskriven och inskriven i datorn alltså.. Jag och kvinnan bakom mig har då stått och himlat med ögonen i MINST tio minuter en kvart. ILLA. 

På vägen hem när jag funderade ut detta inlägger såg jag ett tupp (inte riktig dock) i en trädgård. Vad är oddsen? 

  

Tillbakablick

Alla borde ha en blogg. I alla fall för sin egen skull. Tittade tillbaka på vad jag gjorde för ett och två år sedan i februari. 07 var jag och såg Laleh, drömde om nya converse och att vi snart skulle åka till Alicante. 08 behövde min syster tydligen lugnande när hon var uppe i miljoner varv. Båda åren har jag klagat över snö och melodifestivalen. Det vekar ju som om jag befinner mig på rätt plats nu i så fall. Trots att det regnar och är bara 10 grader här idag. 

Jag är hedrad föresten.. Nytt läsarrekord igår.. Var kommer ni ifrån allihop? Det går ju lite upp och ner i antalet men jag har länge nu haft en stabil kurva på över 35 läsare om dagen. När man tänker på hur många det är så är det ju rätt så många. Jag har ju också fått för mig att alla läser inte min blogg varje dag så då är det ju säker ännu fler i omlopp. Har ju aldrig strävat efter att bli en ny blondinbella direkt men det är ju kul att det jag skriver kan intressera så många. Kanske till och mer ska börja blogga lite oftare? Då kanske man kan få in både vad jag ör om dagarna här i SB plus lite gott och blandat. Vi får la se.. Take care, mina kära läsare!


Nothing is impossible

Alla har vi drömmar. Stora och små. Saker vi vill se, uppleva och bli. Inga drömmar är för stora eller för små. Det är upp till dig att uppfylla dem. Det är aldrig försent så snälla tänk inte att du är för gammal för att göra dittan eller dattan. Om du vet vad du vill och kan se ditt mål framför dig finns det värken någon eller något som kan stoppa dig. Ge aldrig upp för då är risken stor att du kommer att ångra dig. Livet är vekligen för kort för att tveka och vela. Så om DIN dröm är att åka och jobba utomlands ett tag, hoppa fallskärm, bli rockstjärna, starta eget företag, uppfinna en motor som går på luft eller rädda liv så go for it. Ge dig ut i det okända och var inte rädd. Om människorna i din omgivning älskar dig och är något att ha så kommer de stå bakom dig i vått och tort när du eftersträvar dina drömmar.

Den som drömmer medan han är vaken har vetskap om tusen ting, som den som endast drömmer medan han sover aldrig upptäcker.
-Alfred Otto-Wolfgang Schulze


Alone time

Inte ofta man har egentid i denna lägenheten (inte för att jag ogillar Titti och Rae men det är skööönt att vara själv ibland). Men nu när jag kom hem, efter att ha sett "He's just not that in to you" på bio med Fantastic Five -1, så var lägenheten tom. Då kan man ju inte gå och lägga sig och slösa bort denna tiden. Det gäller att passa på. Chansen är stor att mina kära room mates inte kommer hem över huvud taget (inatt) så då slipper jag också Raes snarkningar. Woopiedo.

Men vad gör man då när man är själv hemma? Självklart gör man som jag och sätter sig vid datorn och bloggar först, men sen då? Sätter på bra musik och sjunger för full hals? Nja kanske inte när man har grannar och klockan är snart ett på natten. Tittar på film? Nej, jag har redan sett allt som vi har. Sätter sig med sjukt mycket choklad, sätter på deppmusik och tycker synd om sig själv för att alla verkar glada för förälskade eller har i alla fall någon nära som vill ha dem tillbaks. Nej, vafan vi sparar det till alla hjärtans dag. (Patetisk jag vet). Kanske ska ta och lägga mig och läsa en bok? Nej, då lär jag somna. Det får nog bli att jag sitter kvar här en stund och läser lite bloggar och nyheter, lyssnar på musik och försöker att inte tänka för mycket.


Vad brukar ni göra när ni är själv hemma?Nehej, nu kan jag lika gärna gå och sova för nu kom Titti hem.

Takes My Breath Away.

Ain't no sunshine when she's gone

Kicki då alltså. Det gör ingenting för jag tycker det är sjukt mysigt med lite regn. Det är självklart inte okej att Kicki inte är här så det vara bara vädret jag menade det fattade ni va?

Övning ger färdighet, det är så det heter va? Hade riktigt roligt på fotolektionen idag så skulle jag prova mina färdigheter på vägen hem. Ojdå. Det såg inte lika bra ut på datorn som i kameran tycker jag. Men jag ger inte upp oro er inte! Där var väl några som blev okej så dom kan ni få se.

      


Regnet det bara oser ner..

Hejhopp.. Befinner mig i skolan. Shiiiit vad blot jag blev nar jag cyklade hit.. Inte klokt! Mina alskade regnklader hande kommit bra till hands idag om man sager sa.

Hahha det ar bara golfare som kan alska regnklader. Jag tycker ju till och med att det ar snyggt. Mohahah..

Vill ha lite rolig lasning nar jag kommer hem till en kopp te sa kan ni inte skriva en kommertar och beratta lite hur det ar med er och vad ni har for er om dagarna. Tank inte att jag inte vill lasa om en vanlig trist dsag pa jobbet for det vill jag. Jag vill ju veta hur ni har det for jag saknar er! Sa snalla..

Nu ska jag till gymmet sen dansa..
Massa kalek fran en valdigt aktiv Hanna Andersson

GRATTIS PAPPA <3

Idag är det min älskade pappas dag!

Min pappa är en fin människa ska ni veta. Han är alltid mån om att alla ska må bra och ställer alltid upp i vått och torrt. Undrar hur många gånger jag ringt honom mitt i natten för att han skulle komma och hämta mig och inte en gång har jag behövt vänta. Han delar alltid med sig av sina kunskaper och erfarenheter (även dem han inte har egentligen ;)) Pappa (tillsammans med sin bror och Rickard Ozols) har nog världens största lager av torra skämt. Han kan gå en på nerverna ibland men oftast kan man inte låta bli att skratta. Åt honom, inte åt skämten.

Pappa är snäll, omtänksam, rättvis, rolig på sitt eget lilla vis, bra på golf och gitarr, givmild och helt enkelt världens bästa pappa. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat någon som har ogillat min pappa och jag förstår det för det finns vekligen ingen anledning.

Jag älskar dig pappa..

     

Pissig dag!

Sa hejdå till Kicki imorse.. Hon är en underbaring som vi kommer att sakna alldeles för mycket. It won't be the same without you babe <3

Varning för TRÅKIG, meninglös, gnällig text..
Sen har jag mått som en jävla råtta idag också.. Börjar med att jag vaknar klockan tre av att Rae snarkar och att jag mår riktigt jävla illa. Vaknade sedan lite senare föratt gå till skolan och det känndes som jag hade värsta feberatacken. Cyklade och SVETTADES till skolan när de andra hade tre tjocktröjor och mössa. Under surfinglektionen blev det lite bättre (teori). Under rasen blev det värre. Kunde inte ens käka ngt. Så jag fick sitta och titta på på dansen och take notes. Mådde sjukt illa, huvudet dunkade och jag fick ont i magen med jämna mellanrum. Väntade på johanna, svettades och mådde illa i solen och frös i skuggan. Blev lite bättre när vi cyklade hem men nu har illamåendet kommit tillbaka igen. Ska sova nu om Rae kan tänka sig att skrika i telefonen någon annan stans.

So sick of this day..

    

After tonight the Fantastic Five is going to be missing one member..

Kickis sista kväll.. Fan!


Måndag, Monday, Montag

God Morgon, Good Morning, Guten Morgen..
Våra språk är ganska så lika måste jag säga..

Ny vecka nya utmaninga eller vad säger ni? Jag ser i alla fall fram emot min "skolvecka"..
Jag har fått i uppgift att skriva ner ett roligt skämt till min Criminal Investigation (kommer ny mera förkortas CI) lärare.. Har ni inte något kul på lager? Dela gärna med er i så fall!

    
(helgens bravader, det förra inlägget var bilder från i september)

Vi gör det igen

Hanna och Kicki har fått ännu ett extremt skrattanfall.. Fan vad underbart. Sen att ingen annan förstår sig på oss det skiter vi fullständigt i! Så det så ;)

      


Förbannat roligtEfter att ha sett denna tycker man nästan att man ser bra ut i body..