Dagens MusikTips!

Ville bara uppmärksamma alla på denna artist! Hans låtar är hur bra som helst! Chris Daughtry heter han! Låtar som "It's Not Over" och "Used To" är toppen!
ENJOY!
image113

NattiNatti!

Måste undersöka en grej! Det måste ju finnas någon magnetisk kraft i datorn som gör att man sätter sig här fast man inte har ngt viktigt att göra! Nästan lite skrämmande magiskt! Ska kanske skruva sönder datorn för att leta efter denna magiska magnet! 

Hahaha nej nu är det ju mitt i natten för mig!
Natti Natti, Peace and Love och allt det där :P

Den är här!

Nu har hösten kommit. Jag kännde det i luften idag! Inte för att det rengade eller så det var bara vinden som känndes konstig. Kylan var en annan än den man känner på sommaren! 

Nu känns det lite som att livet är som vanligt igen! Skolan har börjat, tvn visar bra serier igen och jag återupptar mitt bloggande :) Har dock bestämmt mig för att inte skriva en massa saker om mig själv! För vem är intresserad av att läsa om vad jag åt till frukost eller vad jag fick för uppgift på svenskan? Nej jag ska börja skriva om lite roligare saker som man kan tycka är roligt att läsa! Men nu ska jag inte vara långdragen! 

Godnatt på er allihopa!   

image112
ENJOY THIS FALL!