Försov er inte..

Glöm inte att ställa om klockan till sommartid :) Bäst jag gör det så jag inte kommer försent till kjollen imorgon!

Kom och hälsa på förresten! Vi får väl se vad jag bjuder på då^^

image211


En liten mix..

Dum Dummare rovdjur på jobbet!

Såg alltså två klassiker igår: Dum Dummare och Rovdjuret. Då kan man ju bocka av dem på listan. För jag har tydligen en hel del att ta igen.. Kan ju konstatera att Dum Dummare borde man verkligen se! Rovdjuret däremot gör det inget om man missar hehe,

Ikväll blir det lugnt om man ska orka jobba imorgon också.. Måsta ta igen missade timmar..

Jag bjuder på en härlig bild..

image210

77 dagar kvar..

känner ni hur det närmar sig?

900 mil och 20 grader iväg..

Faaaar, faaaaar away,  med sol, bad, äventyr och frihet..

image209


Sprudlande..

Vilket väder! Jag vill bara hoppa, sjunga, dansa, hjula, stå på händer och lägga av ett riktigt ronja rövardotter vårskrik..

Hoppas innerligt att ingen läser detta inlägg förän ikväll utan att folket isället är ute och njuter av SOLEN..

image208

Friskis koncept..

De är lite roliga på friskis. Jag har i alla fall kommit på deras gömda koncept. I receptionen kan du bara köpa en massa onyttigheter och nu i påsk har de bjudit på godis efter passen. Detta gör dem för att se till så att ingen går ner i vikt och slutar gå på friskis. Ganska smart drag måste jag säga hehe..

"I just want your kiss boy" Kate Nash

Vilket SVIN!

Igår då. Var på väg hem från hbg efter en fika med Oscar och Christian. Så säger de i högtalarna: Nästa station landskrona, Landskrona.. Yes tänker jag det var ett direkttåg...

Precis då märker jag den skabbiga killen som sitter snett framför mig. Långt stripigt och ruffsigt hår, värsta kängorna, millitärbrallor och en sunkig vit t-shirt. han sitter också med två flak öl och sörplar i sig. Helt plötsligt börjar han pilla näsan. Ööhh liksom.. Sen kletar han den första på stolen framför sig (jag kunde till och med se den från min plats så stor va den). Sen får han tag i en som han inte får bort från fingrarna så han sitter och rullar den mellan fingrarna. Sen fortsätter han pilla lite till...

Jag var helt hypnotiserad av svineriet så jag GLÖMDE att hoppa av. Helt plötsligt var jag i Lund och fick snällt ta tåget tillbaka..

TACK DITT JÄVLA SVIN! 

image207

Over

Jaha, då var lovet slut nu då.. Tur att denna veckan som kommer är lite halvslapp och sen är det bara en vecka till jag och Ellen åket till Finland.. Ja, du läste rätt. Finland ska vi till :)

Sitter precis och tittar på min solbrillor som jag köpte i onsdags. RÄTT så coola är dom.
De ser ut ungefär såhär..
 
Längtar till jag får använda dem!
Ge mig vår!!


Denna dagen i färg:

image205

Då passar en låt som
denna...

Hur svårt kan det va?

Hade ju bestämt att jag inte skulle gå in på kenzas och blondinbellas bloggar. men ändå på ngt konstigt vis har jag läst dem flera dagar i rad nu.. Det är förhopningsvis för jag inte har ngt bättre för mig! För roliga är dom inte i alla fall.. LÅT BLI HANNA!

Känner mig lite sådär halvt trött och hängig. Det är bestämmt att jag ska tröna med Lisa, Ellen och Sandra nu klockan fem. Är sjukt sugen på att skita i det, men jag ska nog ta mig i kragen och göra det ändå.. Man känner ju sig så duktig efteråt.. Sen får man ju träffa tjejerna också ju.. Alltid ett plus!

Sen ska jag ju vara fylletaxi till päronen ikväll, så sååå trött kan jag ju inte vara. Då blir man ju en fara i trafiken..

Nej, UPP OCH HOPPA säger jag precis som Frida..

image204


The Child in Me..

Har precis kollat animerad film :) Surf's up var det till och med. Man borde kolla in barnfilm oftare. De slutar alltis lyckligt och humorn är alltid på topp! Älskade att de hade gjort filmen som en reality show. Fett nice ;) Sen var karaktärena i filmen också SJUKT härliga.. SE DEN!

Den gjorde mig ännu säkrare på att jag ska lära mig surfa i Santa Barbara. Där är det förresten 23 grader och stålande sol just nu.. Om ett år har jag det RIKTIGT bra..

image203
Catch a Wave..

Låtar och platser..

Bad day - England
Grace Kelly - Killerbacken i Alicante
Plush - Bjärnum
Sång om ingenting - Grabbarna Bus, Bulgarien
Egon - Rickys fest
Dunka mig gul och blå - Ven med tyskarna
Boten Anna - Studenten 06
Honey and the Moon - OC
Joanna says - Night Cap 05
osv..


Sova?

Hmm.. klockan är snart halv två på natten och jag funderar stark på att gå och lägga mig! Har fastnat lite här bara :P

Det går inte så bra för min miljöblogg btw! Det är förmodligen ingen som bryr sig om miljön för fem öre, eller? ;) Kan ju nämna att adressen är
www.grontliv.blogg.se  Just in case liksom..

sov så sött,
slumra in,
i bädden så fin,
som en blomma,
på en äng,
i gungande säng,
och guds änglar de små,
breda vingarna ut,
och kring barnet de stå,
tills natten är slut

den sjunger tjorven för skrollan på saltkråkan.. så söt!

image202

Till alla Måns-älskare

You'll love it ;)

Stomp The Yard

Dans, dans, dans igenom hela filmen. De hann även få med både kärlek, sorg, svek och försoning . Filmen var hur bra som helst och perfekt för alla tjejer som vill kolla in en hel massa mörka, heta, vältränade och inte minst duktiga killar.

Grym film som Hanna ger HHHH

    

Paus..

GUUUUD vad mycker skit man stoppar på sig.. Men "Myrorna" lär ju bli glada XD Håller på att städa min garderob för er som inte har förstått det redan.. Det är alltid lika kul att göra det för man hittar kläder man har glömt, både användbara och icke användbara.. Som mina GALET utsvängda, vinröda stretchbrallor.. Mohahah... HAhahaahh.. Hihihehehohohhehehi.. HAHAHAHA.. (får inte luft).. Haaaaaaaaa.. osv ;)

Men nu får det vara slut  på pausen så jag hinner plugga lite också innan vi ska träna kl fem^^

Hey, Ho, Let's go...

Mina älsklingar..

Har sällan blivit så glad att återse ett par gammla vänner.. Förra sommaren hade jag ett par vita underbara skor! Jag ljuger inte när jag säger att de är de ENDA skorna jag ALDRIG har fått skoskav av.. De var tyvärr vita och det håller ju inte i längden.. Redan efter första anvädningen (min 18-årsdag) var dom lite småskitta!

 My love <3

Jag lovade mig själv dyrt och heligt att om jag såg skorna i en affär igen skulle jag köpa dem igen!  Ett extra plus om dom var svarta så jag kunde ha dem längre.. Så traskar man in på skopunkten idag och vad ser jag? MINA SKOR........ I SVART. Blir genast deppad eftersom jag vet att jag inte har råd att köpa dem.. Då tycker mamma min underbara mamma in och köper dem till mig! Hon är dagens hjälte!

 Dagens hjälte <3


7 timmar..

Tänk vad Allvars Angels är flitiga.. Jobbat med projektarbetet i sju timmar idag! Måste berätta att vi är SNART färdiga och der känns SÅÅÅ bra! Men kan Power-Paulina, Electric-Ellen, Sugar-Sofia och Handy-Hanna misslyckas? Åhhnej.. WE ROCK!!!


Imorgon ska jag leta skor till balen :) Ska iväg på shoppingtur med morsan och mormor.. Wiiee^^

Måste även påpeka att det är SKANDAL att dom pausar i Gossip Girl.. TILL MAJ!? Vad tänker dem med? Ja, jag tänker inte vänta i alla fall..

LOVE


HJÄLP!

Får ryck på min hy.. Den ser ut som jag vet inte vad.. Ett kraterlandskap kanske? Eller har jag missat att jag har röda hund? Jag vet att det finns dem som har det värre, men ändå liksom..

Snälla kan ni inte berätta vad ni anväder för produkter så kan få bukt med det hela..
TACK!

Jag bara "What liksom.."

Igår var man ute och cyklade i sin lilla skinnjacka och satt och lapade sol en stund innan vi gick in till farmor. Man tyckte livet var helt UNDERBART!
Sen vaknar men denna morgon och tittar ut och får se !?SNÖSTORM!?
Hur gick detta till?


Rock Away...

Tackar alla som var med igår för en trevlig kväll :) Precis sådär lagom Crazy..

Detta är lätt min favoritbild från gårdagen...
image194

Ikväll ska vi dansa!

Studentfest ikväll och jag är SJUKT laddad.. Måste leta upp min kamera.. Den har liksom varit GULD de andra gångerna!

Det blir inte roligare blogg än såhär idag..

GLÖM INTE:
grontliv.blogg.se
Melodifestivalen ikväll!

LOVE

Lenny Kravitz

Killen har gått igenom en förändring.. Men om man har varit branshen i 19 år kan man ju förstå det.. Sjukt bra är han i alla fall!
500 spänn kostar det att gå och se honom på sofiero den 5 juni! Hade GÄRNA gjort det måste jag säga! Får väl se hur det blir med det..

2008                             1989
   

grontliv.blogg.se

Min miljöblogg...


LOV!

Usch vad skönt :)

Studentfest imorgon.. Förfest med melodifestivalen och allt.. Förmodligen kommer det bli lika jävla roligt som det har varit dom andra gångerna.. Love you guys <3

Nu ska jag försöka hitta på ngt bra namn till min miljöblogg och försöka komma igång med den!

Trevligt lov till er som har det nu, och trevlig helg till er andra..

LOVE

image191
Nemi är så jävla bra...

Varför får vissa vara så snygga?

image190

Lååååång och Seeeeeeg dag!

Vilket sömnpiller.. Har varit på fyra föreläsningar i lund idag och det var ju inte direkt givande.. Känns mer som ett slöseri på vår lediga dag!

Nu är man ganska seg och ska snart träna så det lär inte bli att jag påbörjar dethär med min miljöblogg idag! Men det kommer jag LOVAR!

LOVE

Fick en kalas idé!

Jag tittade på uppdrag granskning på ettan innan och fick en lysande idé! Jag ska starta en miljöblogg! Detta eftersom jag brinner för ämnet och vill hjälpa till att förändra..
Frågan är hur man ska få många läsare och så.. Men jag ska i alla fall börja med att skaffa bloggen och sedan  börja skriva JÄKLIGT bra inlägg.. Hade varit kul att lyckas faktiskt. Men självklart får ni lov att skratta om det blir en riktigt flopp men det är värt ett försök i alla fall ^^

Here we go.. Eller ja imorogn för nu ska jag sova ;) Nattiii

LOVE

Olalala..

Mina favvoböcker blir film.. Kommer att vara kritiskt för filmen har en del att leva upp till om man säger så!

image189

Min balklänning har kommit :)

Riktigt nöjd får jag säga.. Nu ska man bara hitta väska, skor och dyligt att matcha med!

Det är bara att rulla ut röda mattan....
image188

Riktigt bra citat..

"Kids recover"
"Then why are there so many screwed up adults?"
The Starter Wife

American Idol

Vilken show alltså! Amerikanare, amerikanare, amerikanare... OMG

Man kan ju fråga sig vad som rör sig i vissas huvud. Hör dom inte själv hur det låter? Tur att det är några som kan i alla fall! Ni skulle sett den killen som precis dök upp i rutan. OMG igen. Vilken guldpaljettkavaj han låg inne med.. Mohahah...

image187

Min eftermiddag

Trädgården, solen, te, musik och biologiboken :) Mys!

image186

Glöm inte bort att sova!

image184Har flera gånger tänkt att man ska ju sova så lite som möjligt för det är ju slöseri med tid!? (även om det är jävligt skönt ibland).. Men HALLÅ hur tänkte jag då? Om man inte sover ordentligt är man ju bara trött hela tiden och kan inte göra det bästa möjliga av sin tid ändå! Så det är ju helt klart viktigt att sova så vi kan njuta ordentliget av övrig tid.. Så nu ska jag knyta mig så jag blir redo för en ny vecka med nya äventyr!

För visst ser det skönt ut?
image185

Blod, svett och tårar

Inte riktigt så allvarligt men ändå.. Har tränat TVÅ gånger idag OCH jobbat med projektarbetet. vadå att man är värd att kolla på en bra film nu :)

Fiskis är ju riktigt hett föresten.. Jag hade inte jättehöga förväntningar men det var faktiskt både roligt och jobbigt. Kul att träna med töserna också! (ta inte illa upp morsan)

 

Vimmel

Ja, igår var vi ute i vimmlet. Katta var en alldeles lysande vimmelfotograf vilket reulterade i några riktigt bra bilder på oss snyggingar :) Tack för en trevlig kväll mina kära vänner <3

Nnu ska det snart bära av hem till Katta för en liten schlagerkväll :) Även om andra chansen är lite smått B så ska det bli mkt trevligt med katta, fia och frida!!

Här kommer några het bilder på oss...

   

YesYesYes!

Äntligen fredag och utgång! Har läntat hela veckan.. Hittade ett linne i garderoben som jag köpte i Thailand :) Aldrig använt det så det får bli dagens outfit :)

Vilken slö vecka vi har haft btw! Underbart måste jag säga.. Gic till skolan idag och det ändå som jag gjorde var att fylla i en undersökning sen fick man trska hem.. Sjukt ansträngande eller hur? Mohahah..

image176

image177

Ikväll ska vi göra hbg osäkert.. dansa, skoja och dansa lite till...

Klädproblem..

Imorgon ska Sandy firas :) Ser fram emot en utekväll med brudarna! Riktigt mycket till och med.. Det var ett tag sedan sist ju.

Det finns dock ett problem med detta spektakel.. VAD FAN SKA JAG TA PÅ MIG? Jag har ju inga "gå-ut-kläder".. Det är en smärre kris måste jag säga. Ekonomin säger mig att det är förbjudet att gå och köpa något nytt. Speciellt eftersom kvällen förmodligen inte kommer bli gratis heller.. Shit vad pengar kna vara ett problem. Ja, jag får väl rota igenom HELA garderoben och se vad jag hittar.

I övrigt kan tillläggas att denna dagen är mycket bättre än den förra!


image175
Enter the dacefloor...

Har haft bättre dagar..







Vill men kan inte..

Borde bjuda på ett roligt inlägg idag efterosm jag har försummat bloggen och min få läsare ett tag nu.. Men tyvärr kan inte inte det.. Känner mig lite seg idag trots det underbara vädret.. Men det är i alla fall Gossip Girl ikväll.. Alltid ngt!

Får väl bjuda på en snygg bild istället..

image172