I'M OFF TO CALIFORNIA

Wiiiieeee

Jag vet..

.. att jag skrev att jag inte skulle men jag fick en stund över.

Kan berätta att det finns mer än en fjäril i min mage. Guud alltså :S 
Har nog packat och fixat med det mesta nu. Vi får ju hoppas att jag inte glömmer något viktigt.
Har framkallat en massa bilder nu som jag ska ha med mig. Inte för att jag tror att jag skulle glömma er här hemma men det kan ju vara skönt att bli påmind om er lite då och då. Kommer att sakna er ALLA jag lovar. Vissa har jag inte ens hunnit träffa nu innan jag åker. Önskar att jag kunde ha en hejdåfest ikväll. Men det är nog lite sent påkommit. Förresten har jag inga kläder eftersom allt är nerpackat. Men ni är VARMT välkomna att titta förbi ikväll om ni vill det. Ingen skulle bli gladare än jag!

Jag åker i övermorgon! Santa Barbara here I come..

Det snurrar i min skalle

Vet ni? Ni kan strunta i att gå in och läsa här i några dagar. Har nämligen inte tid att blogga mer innan jag åker. Vet knappt vad jag skulle blogga om heller för den delen. Har bra en sak i huvudet just nu liksom.

Kannifattaattjagåkerpåtorsdag??

Bakken

Vågar jag åka alla karuseller nu efter allt som har hänt? Hmm.. Jag som alltid har varit lite osäker på säkerheten i karuseller. Men om vi räknar med sannolikhet så är ju den ganska liten att det ska hända ngt nu igen.

Mamma informerade mig så snällt igår att det går salmonella i Danmark. Då får man passa sig för mjukglass :P För det är kanske inte det roligaste att ha med sig till Santa Barbara direkt. Kan ni fatta att det bara är EN vecka kvar till jag åker? Inte jag..


Psykiskt utmattad.

och jävligt trött

Vad betyder en rubrik?

Rätt mycket skulle jag gissa. Den avgör väl om man vill läsa texten som kommer efter eller inte. Rubriken "Skolministerns misstag" låter kanske inte lika lockande som "Politiker åtalad för barnmisshandel". Man måste använda ord som drar till sig uppmärksamhet. Här i bloggen är det alltid ett litet dilemma. Man kan välja, som jag har gjort nu,att direkt avslöja vad inlägget ska handla om. Eller så kan man skriva någon snitsig låttext som inte har något alls med texten att göra. På så vis tvingar man ju folket att läsa inlägget om de vill veta vad det handlar om.

Vi skulle kunna utnämna detta till dagens i-landsproblem.


I drömmarnas värld.

Nu sitter jag här. I min säng. På mitt rum. I mitt hus. På Drömvägen. I Borstahusen. I Landskrona. I Skåne. I Götaland. I Sverige. I Norden. I Skandinavien. I Europa.

Snart sitter jag där. På en säng. I ett rum. I en lägenhet. I Santa Barbara. I Kalifornien. I USA. I Nordamerika.

Greppa det om ni kan..


I have never had a problem that icecream could'nt solve.

Guud vad amerikanare ska vara omständiga. Varför kan de inte bara ha samma el- och telefon nätverk som oss? Köpa adaptor, sladdar och nya laddare. Kanske till och med ny telefon om jag har otur. Attans.

Känner att man kanske borde ta fram min väska och börja lägga ner lite prylar. Men jag vet att om jag börjar med det så kommer det hela bli så hilma verkligt. Jag vet inte riktigt om jag är redo för det än... OMG!

Om ni har funderat på den härliga kvällsbeachen som jag har som bakgrund så kan jag berätta för er att der är Santa Barbara, CA, USA :)

Every song ends, but there's no reason not to enjoy the music.


15 dagar kvar

Alltså,

Såg Mamma Mia igår med min underbara Ellen. Vilken film :)
Så mycket sång, dans, glädje och KÄRLEK. Man kunde inte låta bli att le hela filmen igenom. Den bästa på länge måste jag säga. Vilket ställe de hade spelat in filmen på sen. En underbar ö i Grekland med alldeles turkost vatten. Vilket paradis. En perfekt gjort film som är sådär lagom uppenbar. Lite lyckliga i alla sina dagar film. I love it, I love it, I love it.





Den Svenska flaggan i högsa hugg, vi tackat Stellan för det..

Framtiden tillhör dem som tror på sina vackra drömmar


Rubrik

Det händer så mkt hela tiden och jag vet inte hur jag ska kunna formulera det till ett bra sammanfattande inlägg.. Jag tror jag skiter i det :P

What it Takes too let you go..

Santa Barbara om 19 dagar :)

Google Earth

Det var nog det tuffaste jag laddat ner ever. Har nu suttit och kollat in Santa Barbara, Los Angeles, Hasings, Landskrona och Ko Samet. Riktigt coolt att se alla ställen man ska till eller har viarit på. Hittade till och med huset som jag och Sara bodde i Hastings när vi var där på språkresa. Ett tips till alla är att ladda hem det om ni inte redan har det!

TRE VECKOR KVAR SEN FLYTTAR JAG 900 MIL BORT!

Huh?

USA om 23 dagar. Kan inte riktigt fatta detta.

Sitter på mitt rum och försöker få ordning på alla mina miljoner grejor. Vet att jag skrev ett inlägg för ett tag sendan om att jag skulle försöka hålla dne ordningen som jag hade städat till mig då. Det gick såklart inte så nu är jag på det igen. Har kommit fram till hur mycket jag älskar mitt rum och dess organiserade kaos. Hoppas jag kommer trivas lika bra i Santa Barbara. Kommer nog tyvärr inte ha möjlighet att sätta upp lika mycket skit på väggarna. Men jag får väl spara det och göra det när jag kommer hem igen.

Tog fram min studentmössa innan. Var tvungen att läsa allt fint mina underbara vänner har skrivit om mig. Guud vad jag saknar NV05b och alla studentfester.

Måste påpeka att det var Julia, raring, som skicka den fina videon som jag länkade till i förra inlägget. Ni som inte har tittat på den än: Gör det!

Det var lääängesedan jag bjöd på en bild. Det kommer här ;)



Nehej.. Bara för jag skulle göra det nu fungerar inte skiten.. Ni får klara er utan bild idag med!

Detta MÅSTE ni se!

Det var nog banne mig det sötaste jag sett ever!

Klicka
HÄR

Because I love you :)


Outta My Head

Regnet ÖSER ner.

Kiosken

Idag ska jag jobba mellan halv 2 och 8 i Kiosken på golfbanan. Om ni är söta och kommer och hälsar på bjussar jag på korv och kanske lite tillbehör för dem som är extra snälla :) Låter jag desperat!? ;P


Golf!?

Idag har jag varit på söderåsens gk och spelat "Andersson Mästerskapen". En årlig tävling för vår lilla släkt! Pappa vann på 41 poäng. Han är på g han!

Har äntligen fått lite färg. Det var ju planerat att jag skulle spenadera dagen i solen igår men eftersom jag mådde pyton blev det isället fem filmer i sängen. Jag tror jag slog personligt rekord med fem filmer där! Jag såg: Sex lektioner i kärlek, Suburban Girl, Americanizing Shelly, Oceans 12 och A Cup of Love. Ganska bra allihop måste jag säga.

Nu bjuder jag på en rolig låt. Klicka
här.

Det är fan inte okej..

Mitt sötsug är lite over the top just nu.. Jag är verkligen en persom som tycker att man ska unna sig livets goda, MEN det måste finnas en gräns för hur mycket.. Den senaste månaden har jag käkat sjukt mycket skit. Jag mår verkligen inte bra av det verken fysiskt eller psykiskt. Tro mig detta handlar inte om vikt. Man blir ju sjukt mycket piggare om man äter rätt.. Hade behövt en avgiftning och bli av med det extrema sötsuget. Kanske ska prova en sånhär detox? Hmmm...

Såg förresten Sex and the City filmen men syrran ikväll :) Ska berätta om den imorgon, eller ja senare idag..

KÄRLEK

Lääängtar

Snart ska ni få en sjukt rolig blogg att läsa om livet i USA. Fyra veckor exakt idag tills jag åker. Fatta!? Som tidigare nämt har man en del att fixa innan dess och roliga saker där bland..

En sak är säker i alla fall: Jag ska aldrig ha ett tråkigt kontorsjobb.. Jag fattar inte hur pappa pallar. Just nu har jag i alla fall inga arbetsuppgifter så jag sitter här och degar. Top Notch!?

Nu ska jag gå in på google och hitta en fin bild att lägga in efter detta emeneta inlägg :P


Hoppas ni uppskattar det jag hittat XD


Solen skiner :)

Det ska tydligen bli sommarvärme nu! Hoppas detta stämmer så man kan få lite färg. Konstigt att det kan vara så vijtigt för en egentligen. Men sanningen är ju att man känner sig mycket snyggare, piggare och gladare när man är brun. Solen, you rock my world. Hahha, töntigt det lät eller vad.

Börjar bli lite stresad inför min flytt till staterna nu. Jag menar vi måste ju ha en liten fest för att säga hejdå. Jag, Fia och Ellen tillsammans då hade varit bra. När ska vi ha detta? Sen är det ju en massa människor jag vill träffa "en sista gång" innana jag åker. Sen ska man jobba och packa och ha sig också. Hur ska jag hinna med allt detta är min fråga? Måste nog göra upp en jävligt bra planering. Fan. Jag är inte bra på att planera. Får väl ta hjällp av experten, aka morsan.

Nu ska jag iväg och träffa Pranvera och Ellen i Hbg. Kan bocka av en preson från måste-träffa-listan sen eftersom min älskade Pranvera åket till Kosovo på Fredag. Sen får jag inte se henne på aslänge. Usch då.

Nej nu har jag inte tid mer.
KÄRLEK

30 dagar kvar

.