Nickelback - If Everyone Cared

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died

Man har nästan för många låtar. Har haft denna låten jättelänge men aldrig riktigt lyssnat på den. Tänk vad jag har missat. Underbar låt men underbar text.. Lyssna
HÄR

Så jävla förbannad jag blir

Alltså om man tänker på allt elände i världen och de enskilda personerna som får lida så är det klart att det är hemskt. Men om man tittar på mänskligheten i helhet så är det fett jävla rätt åt oss. Ska ha prov i Environmental History ikväll och läser just nu om hur människorna kom till USA och bokstavligt talat slaktade allt som kom i deras väg. Bara för att "Gud" hade sagt att människorna skulle dominera på jorden och skita i alla andra. Fattar ni vad vi har förstört och utrotat i onödan. Döda bara för dödandets skull måste vara det mest idiotiska man kan göra. Fy fan vad förbannad jag blir!!!!!!!


odefinierbar

Onekligen en händelserik helg. Rätt konstig på många sätt. Jag hade i alla fall rätt kul igår men ibland gör man idiotiska saker. Alltså shiet om jag tänker efter har det hänt massor och åter massor av konstiga saker. Hoppas alla hämtar sig snart!

Shiiiet

Massa kärlek!!


Wild Horses I Wanna Be Like You

De är så vackra.. Klicka HÄR


I ett moln

Det suger att ha skola på lördagar.. Men men, det är bara denna terminen sen ska det ALDRIG hända igen!

Ni vet när man vet liten och inte visste att moln egentilgen är dimma högt uppe i luften. Men undrade hur de kändes och om de var lika mjuka som de såg ut. Man drömde om att sväva på molen. Vart vill hon komma med detta undrar ni!? Jo, just nu befinner jag mig i ett sådant moln. För man kan inte riktigt kalla detta dimma för det täcker bara vissa delar och man ser tydligt var de slutar. När jag stod på west campus idag och tittade ner mot centrum så kunde jag bara se någonting som såg ut som en vit matta. Vi vat liksom ovanför detta "moln". Det var lite mystiskt men coolt. Vädret är inte som hemma här. Molnet har flyttar runt lite överallt idag och just nu befinner jag mig i det. Inte speciellt lent eller ljust. Ganska vått, kallt och disigt faktiskt!

Nu ---> Bus


Man måste vara 25 för att hyra bil, pappa..

Jisses vilken konstig dag. Börjar dagen men sjuuuukt mycket överskottsenergi. Är helt glad och hoppis när jag och Rae ger oss iväg på för att hitta festkläder til damen (kanske nämde det innan). Hon köpte fem klänningar :P Galet varmt var det så man svettades ganska så bra kan jag säga! Tog lite musten ur en där. Sen åt vi en gudomlig lunch på IHOP (international house of pancakes) GOTT!!

Väl hemma SOMNADE jag när jag skulle skriva uppsats. Bra där. Tvingade mig sedan upp för att skriva denna uppsats. Blev kvar sjukt snabbt och energin kom tillbaka frpn ingentans. Nu har jag gjort mig färdig för en liten sväng någonstans men nu när jag sitter här på sängen försvinner energin sakta igen. Kan den bestämma sig eller?

Bussen går om 13 minuter..
Ha det så jäffla nice!

Whooppiddooo

Heeeeej Alla Glada :)

Buset igår blev ett fiasko. "Thursday in the Park" var bara på sommaren och det gick ingen bio efter kl halv åtta och vi var lite sena! Det blev kaffe på Starbucks och sen bussen hem igen.. Vi lärde oss i alla fall vad vi ska tännka på nästa gång.

Pappa JAG gillar GT så jag skiter i vad du säger..

Det kliar i hela mig.. Jag vill köa biiiilll...

Nu ska jag och Rae ner i stan för hon var i desperat behov av festkläder! Sen är det hem igen och pluggpluggplugg, sen bli det bäl ngt festligt ikväll!

Hoppa,Studsa,Dansa,Hjula,Skrik,Tjoa,Kittlas,Skratta&Kramas

Happy B-day..

 Snubben i Luvan fyller år idag :) Grattis..

Nu ska Hanna Andersson & Rae Ford ut på bus.. Har infört rommienight på torsdagar eftersom vi inte har skola imorgon.. Det bli antingen Thursday in the Park eller bio.. Vi får se!
Love!

Gå, gå, gåååå

Jag älskar att å ut och promenera. Blir lika glad av det varje gång konstigt nog. Vissa textrader i musiken som kommer bara klaffar, vissa låtar kommer med fina minnen och vissa har underbart tempo och ger en värsta adrenalin kicken.. Fint är vad det är..

Jag knyter mina skor
Jag fäller upp min krage så den blir stor
Jag går omkring funderar på var hon bor, och vad hon gör

Det verkar som om stan,
sett annorlunda ut mest hela dan
Jag går omkring här ensam utan plan, helt utanför

Och det är höst, och det är ganska kallt,
men det är solsken där jag går
Hon sprider solsken överallt

Det är rätt längesen
Så länge att jag känner knappt igen,
de känslorna som smugit fram igen, var har dom varit


Fast det är natt, och det är ganska kallt,
så är det solsken där jag går
Hon sprider solsken överallt

Jag knyter mina skor
Jag fäller upp min krage så den blir stor
Jag går omkring funderar på var hon bor, och vad hon gör

Fast det är natt, och det är ganska kallt,
så är det solsken där jag går
Hon sprider solsken överallt
Ja det är solsken där jag går
Hon sprider solsken överallt

Solsken - Gyllene Tider (det som är tjockt är det som stämmer då alltså)

Andra glada låtar som dök upp helt random under mina runda: Forever, Heartbroken, Runaway, Pojkarna i Poolen, Glada Dagar, 4ever, osv..


Say What!?

Sollen wir deusch sprechen heute? Nein, dass glaube ich nicht.
Oh my.. It's been a while since I talked german. But I don't think I'm ever gonna use it anyway..

Nej men vad säger ni, ska vi fortsätta på svenska? Sitter och tittar på top model just nu.. Shiet vad de suger på tha runway :P Tjejen som precis åkte ut har smutsat ner mitt namn. Eller ja Hannah heter hon men det är ju nästan samma. Nu är ute mit die Nase first.. Hihiii..

Tyckte synd om Johanna idag.. Däck som exploderar, mackor i vattenpölar (hmm i den enda i hela kalifornien kanske!?) och maskiner som inte fungerar.

Reklam ofta här eller!? Åhhh nää..

Jag saknar, H&M, KÖRA BIL, Hemmakvällgodis och mitt rum.

Hahha, lite mer än en månad kvar till Halloween.. Ska bli riktigt kul att uppleva det här. Riktigt kul.

I live in the 93109 smart ass :P Jag är i California.. Alltså det är lite konstigt visst är det.. Det har snart gått två månader. Det känns inte som jag har varit här så länge men det känns som om det var åratal sen jag var hemma.

Har äntligen hittat ett nedladdningaprogram som funkar.. Nya låtar here I come.

HAKUNA MATATA för tusan..


I wear a Halo

I have had a good day today. I don't know why but I have been peaceful all day. And the test.. puhah, 13 questions and multiple choise :P I'm glad it's easy sometimes!

I really wanna be here you know. But OMG, I'm homesick! Even though I feel fine there is something missing all the time. I can say that it is true what they say about that you don't appreciate what you have until you don't have it anymore. Okey I know I still have you but i don't have you, have you!

I hope it's dinner soooooon. I'm starving.
Tonight it is 90210 :) Then it is bedtime for me. I need my hours..

Perhaps I write again if I feel more creative later..
LOVE YOU ALL!!


01.16 am

Ser i kors.. Men nu är jag färdig med min skitkassa uppsats och nu är det bingen som gäller!!!!!

I wanna hug you but you're out of reach..

God Morgon..
Sitter nu och väntar på att mina låtar snällt ska överföras till mobilen. Den har hållit på hea natten. Shiet vad jag trodde att dagens teknik var snabbare! Men bara två låtar av 172 kvar nu :)

Imorgon ska jag ha prov i Geografi Labben. Plus att jag ska lämna in ett arbete i politiken. Sen har jag inte gjort all läxa till ikväll heller. Så det lär bli så att jag åker hem undet min femtimmarshåla idag.

Hmm, man kanske skulle berätta ngt kul också när man ändå är igång! JAG HAR LOPPOR I HELTÄCKNINGMATTAN som äter upp mina fötter. DET ska vi göra ngt åt idag. Kul va!? Jag känner på mig att ni skrattar men det är INTE kul!


PUSS på er..

Söndag

Söndagar är det samma som plauggastädatvätta dag.. Inte världens roligaste dag då men andra ord. Har så mycket att plugga att man knappt vet var man ska börja. Men det måste ju göras.. Det är rätt så skönt att det är lite molningt idag för då blir det lite lättare än om det är stålande sol ute i alla fall. Missförstå mig inte nu, det är sjukt skönt väder här ändå. Det var 25 grader i förmiddes i alla fall :)

Ska i alla fall försöka på ihop en sammanfattning av The Declaration of Indipendece, The Gettysbrug Adress och The Four Freedom Speeches..

Puss&KramSkumbanan


Klicka på länken!

http://westsideinc.blogg.se/2008/september/jag-och-hanna-ar-ododliga-nu.html?_tmp=124ab55bbe8198e0d418589568ba735675dcec10

Den anonyme avslöjar sitt namn: Anonym

Anonym om Det ver en gång..:
småmysig låt, det var jag som kommenterade förra utan namn
IP: 213.112.100.80

Hahha, nej men skämt och sido så får du gärna kommentera igen och avlöja dig denna gången!


Igår var det den roligaste kvällen i IV som jag har varit med på! Lätt! Utan tvekan! I alla fall för mig.. Folket var glada och trevliga och mitt och Kickis skrattanfall ska vi inte prata om.. Typ 10 minuter en kvart av non stopp avsgarv. Gud vad vi ska leva länge! Jag och Johanna kickar ass på rövarspåket, men min franska behöver verkligen some improvement!
Fånga förresten årets bild men jag vågar knappt posta den här får Kicki blir nog inte så glad då.. Fick förresten en hel del sjukt bilder igår. Ni ska få ett fint smakprov i alla fall!


Det ver en gång..

..en gång och den gången var asfalterad!
Nej men helt ärligt så har jag inget att skriva nu.. Men ikväll ska vi käka middag @ Johannas&Kickis Place sen får vi se.. KOmmer helt klart med ett intressantare inlägg efter det!

En bra låt kan jag bjuda på i alla fall.. Klicka
HÄR

PUSSSS

Now when summer is over..

Var ute på en lite powerwalk precis för att samla ihop lite idéer till min uppsats. Brr, vad kallt det var nu när hösten har kommit.. Eller vänta nu ett tag, det var det ju inte alls! Varför går då alla runt och säger att det är höst. Man har ju kriterier för att det ska vara höst. Jag har på känn att Santa Barbara inte uppfyller dessa krav.

Kallt - I'm not freezing!
Blåsigt - North, South, East, West. It just as hard in every direction to climb the hills with my bike.
Regn - I'm definitley not feeling it.
Molningt - I saw one really small cloud before, does that count?
Mörkt - I still need my sunglasses.
Gula löv - It's pretty green over here.
Köpa my höstjacka - I don't really see the point.
Ta på sig långbyxor - It's sweaty enough already.
Solen går ner tidigare - Yee, it actually does.

Hmm, uppfyller ETT av mina kriterier. Så jag skulle nog inte kalla detta höst.. Har haft 19 mysiga svenska höstar förr så jag känner inte att det gör någonting om jag missar två ;) 


Inte många träd som ser ut så här nej..

Tjollahopp

Idag är livet lite lättare. Igår var det lite tungt för jag hade hemlängtan som fasen! Frida & Emmeth var de jag saknade allra mest just igår.. Men det varierar. Men idag som sagt är det lite lättare! Fick tillbaka min politikuppsats som jag skrev hela natten förra veckan och jag fick 19/20 på den. Guud vad duktig jag kännde mig! Sen gjorde vi ett Quiz och som inte gick lika fantastiskt men men.. Hihi, blir väldans nöjd med ett C i den kursen så det gör ingenting!

Nu ska jag öva på min hemlis (egentligen är det bara hemlis för pappa och Frida med ändå) sen ska jag skriva uppsats!
Puss&Kram - Skumbanan


Ooooooold Pic :)

.....


Dilemma!

Frågan är hur mycket tid jag ska lägga ner på skolarbete. Samtidigt som det är lite lockande att inte ge 100% och bara leva lite så är Phi Theta Kapa också lite coolt. PTK är en grupp för elever som har 3,5 eller högre GPA. Det betyder ungerfär att man har 17,5 eller bättre i medel på gymnasiet. Kanske lite bättre eftersom de ger betyg på ett annat sätt här (A-F). Om man är medlem där tills man tar examen så blir man medlem på livstid. Man får ett sånthär fint "Honors" band runt halsen på examensdagen. Men frågan är ju om det kommer vara värt någonting för mig i framtiden. Åhh vad jobbigt att inte veta.  Åsikter? Jajja, jag får köra på ett tag till så får vi ser hur det känns! Så nu blir det en massa pluggande och sen 90210!

Ha det kalas :)

Mmm, Marabou

Yeeeees, måndagen är över! Måste tyvärr göra min prelab ikväll också bara. Men jag har precis käkat Marabou så det ska nog gå bra. Fick det i ett paket från mamma idag :) Plus två tidningar och allergi medicin. Vilken stjärna! Fick ett brev av mormor idag också så jag kände mig väldans poppis! Nu måste jag få iväg mina berv också. Skrev ett brev till Fia för flera veckor sen som jag inte har skickat och har två skivor som ska skickas till Christian. Har doch lagt dem i ett kuvert idag så nu ska jag bara ha tag i frimärken. LOVAR att jag ska göra det imorgon!

Kan berätta att kontinenterna rör sig 6 cm per år. Det har jag lärt mig idag :)
Soo Looong MotherFuckers ;) Nejmen usch vad säger jag.. Det bara kom, sorry! Puss På Er Sötisar menade jag såklart..


Ps. Mamma du får gärna skicka Digestive Marabou nästa gång ;)


HejHopp

Börjar känna att det var kanske en dum idé att ta 15 units sin första termin. Den där jävla boken jag skrev om igår tar kol på mig. Men nu måste jag göra mina Geografiläxa sen är det bara att börja läsa den igen. Har BARA 50 sidor att läsa.. Ska ha Quiz på skiten ikväll.. Läste hela dagen igår men det var bara det jag inte hade läst till förra veckan. Guud skärpning. Massa läxa till imorgon. Måste kolla Politiknyheterna. Måste jobba på min hemlis. Ska ha politik quiz på tordag. Har Quiz och en uppsats att renskriva och en ny att skriva till på lördag på Engelskan. Måste börja på politikuppsatsen till nästa vecka och sen leta upp böcker att läsa av min författare på engelskan. Sen måste jag komma på något kul att föra ett fördjupningsarbete om på geografin. Inte att förglömma att jag har mitt första test nästa vecka på geografilabben. Sen såklart läsa ännu mer i den jäffla boken.

Såhär kommer mitt liv se ut frem till den 13 december om inte ännu värre i perioder. Har tre Finals på samma dag sen sista veckan. Men guuud vad bra jag kommer vara på engelska till jul.. Hihi! Nej till arbetet..


Gaaah..

Om någon har läst boken: Gifford Pinchot and the Making of Modern Environmentalism, så snälla hör av er..


Ni ska bara veta vad söt James Lucas Scott är.. Ni som vill veta kan jag berätta att de nya avsnitten finns på Youtube och cwtv.com (efter en vecka)


På pricken..

Hello, tell me you know
Yeah, you figured me out
Something gave it away
And it would be such a beautiful moment
To see the look on your face
To know that I know that you know now


Ni skulle hört Jason när han pratade innan den låten.. Åhh!!

Jag fick ett A på min första uppsats på Engelskan. Ville bara att ni skulle vata det ;)

Sandlåda i skorna

Min lyckodag idag. Det var nog därför jag var så glad innan för jag visste att något stort skulle hända.Sitter här och tänker tillbaka på min fabulösa kväll. Som bakgrund kan jag berätta att jag hade ingen biljett till Jason Mraz konserten idag. Var lite sen på det att köpa.Sen var det ingen som var sådär vidare värst sugen på att lägga ner 45 dollar på kvällen eftersom ingen är en Jason nörd som jag.Tanken var då att vi skulle stå utanför staketet och bara lyssna. Tillslut blev det bara jag som åkte dit ändå.

Stod utanför som ett troget fan och väntar på att en av mina störta hjältar ska entra scenen. Han gör det med bravur! Remedy är första låten och jag känner: JAG MÅSTE IN! Har bara 10 dollar på mig men jag går helt seriöst iväg för att muta vakten. Precis när jag svänger runt hörnet till ingången stöter jag på en kille. Han säger: Do you have a ticket already? No... säger jag. Here you go, I have an extra, säger killen och jag höll på att kyssa honom! In gick jag och fick se nästan hela konseten från rätt sida av steketet! Det var en hel del folk där men det känndes som jag var ensam men Jason och han spelade för mig. FY FAN VAD BRA DET VAR. Ännu bätte än Peace&Love. Då såg jag också honom själv btw. Det är nog min grej. Han var mycket roligare mellan alla låtarna också denna gången. Helt underbar kille. Svårt att beskriva men ni skulle varit där!

Kvällen blev alltså gratis. Gratis är bra!! Bästa låten var :
If it kills me 

   

Glad

Hej vänner!
Om två timmar och 45 minuter spelar Jason. I övrgit har jag bara skrivit en uppsats idag. Blev faktiskt riktigt nöjd med den. Ni ska veta hur mycket bättre jag mår när jag har pratat med er där hemma. Idag har jag pratat med Martin, Christian, Syster, Sara och Oscar. Alla tyckte min tatuering var fin :) Sa dem i alla fall :P Känns i alla fall skönt att jag vet att ni är där hemma. Känner mig megasprallig och rastlös just nu.. Ska ta en dusch sen är det mat sen får man äntligen lämna.. Vet inte vad det är med mig men jag vill bara hoppa och skrika och ta en koreografi kanske. Ja, dansa är jag sjukt sugen på.


Guten Morgen

Vaknar upp och tänker: Shit var det en dröm? Tittar ner på mitt ben och inser att det var det inte. Som tur var. Jag älskar den! Inte många kommentarer dock.. Ska jag ta det som att ni inte gillar den? Haha, vill ni beta en sak? Jag skiter faktiskt i vilket då för JAG tycker om den :P Kan berätta att den är ca 15 centimeter och sträcker sig ungefär halva vaden. Den är tillräckligt stor för att man ska se vad det är och tillräckligt liten för att inte se blaffig ut. Jag vet ju inte riktigt hur bilderna får det att se ut..

Fredag idag, vilket betyder pluggdag för mig. Och ikväll är det Jason Mraz :) Vi har dock inga biljetter men om man inte får komma in så får man väl lyssna utanför :P

Ha det suuuper :)

Tattoooooooooooo

It's done! Och jag är suuuuupernöjd! Ännu bättre blev  det när Johanna sa att det var typ den snyggaste tatueringen hon har sett.. Lite ont gjorde det men det var inte värre än att man överlevde hihi.. Efter ett tag tyckte man nästan att det var skönt. Haha inte skönt så kanske men ni fattar. Typ så som träningverk kan vara skön ibland (som idag) eller när man har haft en hästsvans hela dagen och det gör ont i hårbotten när man tar ner den..

I övrigt var det en tjej i min politikklass som fick ett epilepsianfall på lektionen idag. Det var ganska läskigt och ambulansen fick komma och allt..

Nu kommer bilden vänner.. (inte så bra bildet men det är inte lätt att fota den själv och det är kasst ljus här inne..)



 

Dagens

Kan ju bjuda på en låt också som förlåt för att jag inte bloggade igår.. (ge den till refrängen för den är skitbra) KLICKA HÄR

Lågprofils däck är jävligt snyggt..

.. hummrar är det inte!

Mina muskler är helt slut kan jag berätta. Sen jag kom hit har det inte blivit jättemycket träning. Men nu har jag kommit in i skolrytmen och man har fått koll på hur det fungerar med läxor och sånt. Då tänkte jag att jag skulle försöka få in lite träning på schemat. Gjorde upp en litet träningprogram som man utförde. Kanske inte världens bästa konditionspass (men det blir bättre när jag har införskaffat ett hopprep). Men musklerna fick sig en törn ska jag säga. Har ju cyklat en del och sprungit och gått några gånger men musklerna har jag inte tränat alls. Det kommer kännas imorgon ;) Men det är väl rätt skönt..

Klockan är kvart över nio nu och jag funderar stakt på att snart gå och lägga mig. Har nämligen inte fått mina timmar på tre nätter och det börjar kännas.

På tal om något helt annat så måste ni titta på 90210 när det kommer till sverige. Det är typ en fortsättning på Beverly Hills. Riktigt bra! Privileged också för den delen..

Puss och kram, skumbanan!


Loooong Day

Mondays are something, I could tell you.. Three classes but there's one in the morning from 0800 am til 0905 am. Then I have a free period til 0220 pm (thats over five hours people). That class ends at 0340 pm and then I have to wait til 0600 pm becausen then I have class til 0900 pm. Thats sick. Threeeeee Loooong hours of american environmental history. But today I at least came over a VERY good quote. It's by a native american from the tribe Lakota. Here it goes.
              

"The Lakota was a true naturalist - lover of nature. He loved the Earth and all the things of the Earth, the attachment growing with age. The Old people came literally to love the soil and they sat or reclined on the ground with a feeling of being close to a mothering power..... The Lakota could despite no creature, for all were of one blood, made by the same hand, and filled with the essence of the Great Mystery."

If there is a thing such as a previous life i think I was an Indian in mine.

Now I have to write a Summary of "How Democratic is America". Wish me luck..
xoxo


Ta ALDRIG musiken ifrån mig!

Dagens låt: (har inte lärt mig hur man lägger upp en video än men Johanna ska lära mig) HÄR har du länken..

SBCC

Här kommer en massa bilder på West Campus. Enjoy! (tryck på dem för att göra dem större)

                    

Död säl



Okeeej. Nu har ni sett denna bilden. Går man runt kröken finna det en liten strand till. Runt nästa krök finns en till och så vidare. Tänkte att jag skulle lägga mig här och sola en stund idag själv eftersom Rae är i Alaska och de andra i skolan. Detta hände. Först höll jag på att springa på en död säl. Såsmåningom kom det en massa fiskmåsar och hackade på den stackaren. Häll sedan på att trampa på en bläckfiskarm. Bläää.. Sen var där sånna små räkor som hoppar överallt ni vet. Såg en spindel som såg oroväckande giftig ut. Vågorna började såsmåningom komma närmare och närmare klippkanten och stranden försvann sakta. Dags att sticka kanske (fick kanske en kvart i solen). På vägen tillbaka håller jag på att trampa på en gigantisk lila räka. Över mig flyger också en massa pelikaner. Inte som hemma. Detta strandbesök blev inte som jag hade tänkt mig.

Vad händer i helgen hemma då?
xoxo hannapanna the hurricane

Ursäkta nördigheten

Mitt lilla rim i det förra inlägget var, hmm ja ni vet vad jag menar.
Såg precis filmen prinsen och jag. Ni vet den med Julia Stiles där hon träffar kronprinsen av Danmak. Bölade gjorde jag såklart. Scenerna i Danmark var ju nästan hemma liksom. Jag har blivit en riktig mjukis sen jag kom hit. Gråter i stort sett till vilken film jag än ser. Eller texter jag läser eller speciella låtar jag hör.

Detta är saker jag har gjort mer än vanligt sen jag kom hit:

Gråtit då som sagt.
Cyklat i uppförsbackar.
Druckigt Smoothie.
Åkt Taxi.
Tvättat.
Haft allergi (usch)
Snackat Engelska. (wow surprise)
Längtat hem.
Köpt böcker för vad som känns som miljoner.
Käkat middag varje dag.
Kollat innehållsförteckningen (MYCKET socker puttar de i ALLT)
Varit hos en tatuerare.
Joggat.
Läst InTouch (juuuucie gossip)
Kollat särongspremiärer INNAN er där hemma.
Såsmått börjat tänka i dollar istället för kronor.
Solat.

Detta har jag gjort mindre

Frusit.
Bråkat.
Ätit GODA mackor (bortsett från subway)
Använt jeans (inte en enda gång)
Kramats. En gång sen pappa åkte. Gud alltså.

Säkert en hel massa mer i båda leden men kan inte komma på mer just nu.
NattiNatti (eller ja God Morgon blir det ju för er)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3




Sol i sinnet.

Här gäller det att plugga
om man inte ska kugga
Tänkte dock ta en paus
från mitt huvuds kaos
Tänte ta en promenad
för solen gör mig glad
I mina öron stömmar musik
ingen låt den andra lik
Inte ett moln så långt ögat når
får lite färg på näsan medans jag går
Lyckligt lottad känner jag mig
även om jag saknar dig, dig och dig
Allt från musiken till sufingen
Det är livet i Kalifornien...

Jadi jadi jada..

Fy bubblan vad jag känner oinspirerad att skriva. Jag vill ju verkligen. men det är väl därför det inte fungerar. Man kan väl inte pressa fram greatness. Men alla vet ju att jag har greatness inom mig så vänta ni bara. Det kommer.

Jag vet att jag har sagt det innan men jag säger det igen. JAG SAKNAR ER ALLA! Usch..
Bokat tid för tattooering nu. Torsdag nästa vecka kl 11,30. Halv nio (pm) hemma då alltså. Lääängatar till jag kan visa er. Den är såååååå snygg.

Nu blir det mer Top Model cycle 11. Theme: The Future.

Peace&Love


Stormen Hanna

Fantastiskt. De har döpt en storm efter mig. Jag har visserligen dänkt Haiti. Men men, alla gör vi våra misstag.

Tattoo :)

Var i stan efter skolan idag och kollade in vad som hade åstadkommits hos tatueraren. Väldigt fin var den. Han skulle göra ett exempel till, tills imorgon sen fick jag bara bestämma. Han sa till och med att han kunde göra den imorgon. Eftersom jag har fem timmars håla så kan det väl passa bra :) Guuud vad jag är laddad.

Har förresten sett en tråktig trend på min besöksstatestik. Färre och färre läsare och färre och färre kommentarer. Vad vill ni höra och vad vill ni läsa om så ni inte slutar läsa? Tips är uppskattat!

Kärlek!


Hey Alle Glade :)

Eller ja hej alla sura också, man ska ju inte diskriminera ngn. Kom på nu när jag kom hem att jag inte hade bloggat idag. Har precis varit hemma hos mina kära nollåttor och kollat in första eposoden av både Gossip Girl & One Tree Hill. Drama, drama, drama är allt jag har att säga. Men nu när man är van vid att titta på boxar blir det lite drygt att vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Men vad ska man göra.

I övrigt idag har jag faktiskt pluggat lite. Min politikbok är tyvärr bara sååååå dryg. Denna kursen är nog den som kommer bli svårast och tåkigast. Det känns som de bara är ute efter att få unga att rösta i detta landet. Det är nämligen inte så hög prioritet här. Men men det är bara att bita i det sura äpplet.

Imorgon ska jag ner i stan under mina håla och kolla in min tattoo :) Hoppas den är fin. Då bokar jag tid så fort som möjligt.

Tillsist här lite out of nowhere kan jag berätta ärr mjukisbyxor var HELT fel val av klädsel när man ska upp för en (tre) sån jälva backe som vi skulle nu på vägen hem. SVETTIGT! Men det var kanske bra efter kvällens syndande ;)

Nu ska jag sova men ni har kanske redan gått upp. Ha en underbar tisdag folket.
Kärlek