CA-SWE 1-0

15 minuter på en filt i gräset sen gav jag upp. Kryp, myror, flyfä och spindlar överallt. En av dom bet mig till och med i vaden och det gör fortfarnade riktigt ont. Får nog ta och skaffa mig en solstol så jag kan komma undan det värsta i alla fall. I USA fanns det typ inga insekter och dyligt som störde. Där fick man slåss lite med fiskmåsar på stranden, det var allt.

Jag älskar att det är sommar och varmt men snälla kan inte någon förinta insekter, spindlar flugor och all sån skit? Var är alla fåglar förresten? Är det inte meningen att de ska ta hand om det?


Första dagen på sommarlovet

Detta har jag firat med sovmorgon och sedan har jag tvättat i fyra timmar. Nu återstår bara att lägga in all tvätt, städa lägenheten ORDENTLIGT (nu kommer jag inte undan längre) och storhandla. Men när det väl är gjort så kan jag njuta av mitt sommarlov till 100%. Imorgon ska jag till exempel sola, kolla på SATC 2 och sitta i Kungsan med ett glas vin och JMK-tjejerna. Sen är det Grönan som gäller fre till sön. Nu tycker jag ni har 100 koll på hur mitt liv ser ut just nu, WHAT ABOUT YOU?

När jag tänker på hur min sommar kommer se ut med sol, vänner, grönan, böcker och min älskade kamera så vill man ju bara göra ett riktigt glädjeskutt. Hoppas verkligen ni känner det samma!


Hanna Andersson glädjeskuttar på West Beach i Santa Barbara, CA

Njuter av livet

Sommarlov och världens bästa sommarjobb, kan det bli bättre? Ja imorgon kanske när jag har fått sova ut lite.

Annars då? Jo:

Reklamen för Libresse tampongerna är förbannat rolig
Jag har träningsvärk i triceps för jag har dragit ner en massa byglar på insane
Det var riktigt mysigt att dricka öl och snacka skit på Gärdet idag
Sista frågan på tentan på var skitsvår
Jag vet fortfarande inte vilket land som vann ESC
Jag har sagt det förr och jag säger det igen Don't Stop Believin' är det bästa låten som någonsin skivits
Johanna och Kicki är i NY, ni också avis?
Jag är glad

Och tillsist: Jag vet inte vad som chockar mig mest det STORA hålet eller hur förjävligt det ser ut i Guatemala City. Fan vad vi har det bra!