Svärord!

Skulle egentligen snart bege mig till Arlanda. Det var nämligen meningen att jag, Johanna och Kicki skulle åka ner till Skåne och hälsa på Rasmus och Maria. Men dom får åka utan mig. HELVETE! Hur kan jag lyckas bli riktigt sjuk (som jag inte har varit på flera, flera år) när något så roligt ska hända? F*n, f*n, f*n!!

Men hur gärna jag än vill så går det inte.
Tycker synd om mig själv!

Blääääää

Jag mår inte bra. Jag bara hostar, har ont i magen, mår illa lite då och då och hela kroppen känns helt öm (inklusive halsen). Japp, så illa är det. Min Ipren har kickat in så nu känns det inte riktigt lika illa längre men f*n alltså.. Har inte tid att bli sjuk nu!

Nu har jag gnällt färdigt. En annan sak som jag har insett idag är att jag har helt tappat uppfattningen om avståd. Eftersom jag alltid har åkt buss eller tunnelbana till Högdalen (mitt gym ligger där) så har jag inte riktigt haft någon koll på hut långt det är dit egentligen. Jag gick dit idag. Det var bara 3 kilometer. Hallå det är ju inte långt! Det är en lika lång sträcka som ner till stan i Landskrona och dit har jag gått en miljon gånger. Snacka om att jag kommer gå dit oftare när det bli lite varmare. Perfekt morgonpromenad innan skolan och sen ta tåget från Högdalen. När jag gick såg jag också en skylt som pekade mot Älvsjö. Det vara bara 3 km. Jag har alltid fått för mig att det var långt dit. Men tydligen inte. Snacka om att man har noll koll. Men blir lite bortskämd eftersom man alltid kan ta buss eller tåg precis överallt. Längtar till den här jävla snön smälter. Då ska jag börja gå jättemycket.


Jag ser inte klok ut

  • Randiga strumpor
  • Rosa mjukis
  • Grön tröja
  • Röd tjocktröja


Karma?

Jag hade tur idag. Tänka sig. Jag nämde ju att jag skulle åka ersättningsbuss imorse. Trångt som jag vet inte vad, var det såklart men precis som igår valde jag att inte klaga. (inte som gubben vid Gullmarsplan som skrek att det skulle gå fortare att simma till skanstull än att åka med SL) Vi kom fram till Gullmarsplan efter ca 45 minuter (normalt 15). Efter några om och men kom jag fram till skolan (endast 15 min sen). Jag hade inte klagat en enda gång. När det var dags att åka hem hade jag laddat mentalt för att ställa mig på en ersättningsbuss igen. Men det behövde jag inte. Mitt tåg hade nämligen börjat gå igen. Men bara mitt. Inte den till Skarpnäck, Farsta Strand, Norsborg eller Fruängen. Bara min. Hade jag trott på Karma och sånt så tror jag att det var mitt fatastiska tålamod som gjorde att det var just Hagsätratåget som hade börjat gå. Tack!


(God)Morgon

Enligt rutin så sätter jag på Vakna med the Voice. Gissa vilken irreterande nuna jag får se? Jo, Pernilla Wahlgrens. Störig brud! Dom pratar om hennes "Heeeej Mamma"-reklam. Skönt att höra att hon själv tycker att hon är kass och tillgjord i den. En sak är säker, jag ska inte rösta på henne på Lördag.

Min tunnelbana är fortfarande inställd så nu blir det att åka ersättningsbuss.


(Gud efter att ha läst om detta i skolan fruktar jag nu att jag kommer bli anmäld för förtal av självaste Pernilla Wahlgren. Men jag hoppas att man inte kan bli anmäld för att kalla någon störig!?)

Blogg.se är inte min vän..

Hej vänner!

Lokaltrafikskaos eller vad säger ni? Inställada tunnelbanor och försenade bussar. Men vad ska SL göra egentligen? Man kan ju inte bli arg för vad ska dom göra? Jag är 100 procent säker på att de gör sitt bästa. För vilket företag tycker det är kul med em miljon arga samtal och massa förlorade pengar? Hade de kunnat undvika det så är jag säker på att de hade gjort det.

Men en sak som jag är väldig ledsen över är att tack vare det jävliga vädret så kommer inte min kära mor upp och hälsar på. Hennes tåg är inställt. Blä, jag ville ju att mina mamma skulle komma!

Mystiskt

Jag tände de här två ljusen samtidigt. Hur förklarar vi då detta?


Hemmamys

Efter att jag hade träffat Sabina med kompis i stan en stund och sedan spenderat en timme på gymmet åkte jag hem. Nu har jag städat var och en av alla mina 27 kvadratmeter, duschat (nyrakade ben, himmel!) och lyxat till det med facemask. I väntan på att melodifestivalen ska börja så ska jag sitta här bland mina tända ljus och käka en ceasarsallad. Efter det ska naglarna också få sig en omgång. Att det kan vara så härlig att vara hemma själv en lörsdagskväll. Jag är inte ett dugg avundsjuk på folk som ska ge sig ut ikväll. Dagens väder = inneväder. Visst hade det varit mysig att ha någon att dela denna mysiga kvällen med men jag tror jag kommer kunna njuta till 100% ändå.

Hoppas ni andra också får en härlig och varm lördagskväll!

  
Psycho-Hanna i facemask              Puss från Hanna i sin älskade SBCC-hoodie <3

Brrr..

Åh, det är KALLT.. Både ute och i min lägenhet. Det drar från mina fönser! Not good. Får väl flytta mig till den andra soffan kanske? Nej, faktiskt så efter att jag har skrivit färdigt detta lilla inlägg ska jag dra på mig träningskläder och sticka till gymmet. Är egentligen inte sugen på att gå utanför dörren alls men jag har träningsabstinens. Har inte tränat sen i måndags.

Ikväll ska jag ägna mig åt ett gratisnöje. Kolla på melodifestivalen. Har varje sig råd eller lust med utgång MEN om någon skulle vilja komma hit och kolla på MF med mig så är ni varmt välkomna!

Igårkväll skulle jag egentligen ha varit på bio men jag orkade helt enkelt inte. Helt slut i knoppen efter en lång pluggvecka. Istället begav jag mig till Mystic Falls och hälsade på Stefan, Damon och Elena. Jag är helt såld på Vampire Diaries nu. Mina älskade vampyr Edward Cullen och börjat få lite konkurrens av Stefan Salvatore. Haha, vilken jävla nörd jag är. Men det får ni ta liksom, hihi.

 

Schizofren?

Halva jag är verkligen superstressad, nervös och orolig inför tentan imorgon. Den andra halvan är rätt självsäker. Båda sidorna skriker lika högt. Vad ska jag tro?

Nu blir det en snabbgenomgång sen får skönhetssömnen sköta resten. Antingen går det eller så går det inte helt enkelt.

Om ni undrar hur det gick på min lilla audition så kan jag informera er om att jag inte har en aning. Jag vet inte om min Peps Persson imitation blev den supersuccé som jag hade hoppats men jag tror det gick okej. Får svar inom en vecka. Så det är bara att vänta och se.

När vi hörs nästa gång är det Helg men stort H.
Puss på er!

(håll tummarna för mig mellan 9 och 12 imorgon)

Today is the day...

...when I'm going to study like I never have before.
...when I'm going to kick some ass (precis som Maria) on my audition.

The pressure is on.

 

åhhh..

Alltså detta är inte bra. Jag är trött men jag behöver verkligen plugga lite till innan jag kan koppla bort huvudet helt. Vaaaad ska jag ta mig till? Det blir INTE mer kaffe för min mage protesterar. Mycket plugg = mycket kaffe = arg mage. Ååhhhhh.. Finns det ett sätt som kan få mig att lära mig allt i sämnen? I så fall hör av er till mig.

Jag vill bara att det ska vara fredag kl. 12. Då är det över. Både audition på grönan och tentan. Gaaaaahh, jag vill bara skrika just nu.

Nu orkar jag helt enkelt inte mer

Har inte fått gjort så mycket som jag ville men det hjälps inte. Nu ska jag sova för att vara pigg imorgon så jag kan bege mig in på slutspurten av mitt pluggande.

Vill dela med mig av en mening som står i en av mina böcker.

"I Sverige fördes vid slutet av 1940-talet och början av 1950-talet en diskussion om hurvida tv-mediet överhuvudtaget var lämpligt för Sverige"

Hahha.. Natti

Fem timmar

Så länge räckte den friska luften jag samlade på mig imorse. Nu behöver jag lite ny så jag ska gå och köpa toapapper. Woho.


Förmiddagspromenad

Gomidda! Haft en härlig start på tisdagen? Här är det i alla fall nästan sol och jag har vait ute på en promenad så nu är jag full av frisk luft och redo att börja plugga. Under min prmenad fick jag utforsta Stuvsta. Härligt place det där ska ni veta. Vilket spruudlande centrum med massor av folk och affärer. Skämt och sido där fanns inte ett skit. Inte ens en liten skitunge. Dött som i graven. Okej nu överdriver jag åt andra hållet, jag såg nog faktiskt två pensinärer och en icabutik. Jippi.

Nu ska jag i alla fall lära er något som ni ska komma ihåg till sommaren när ni springer barfota i gräset. Idag när jag var ute på min lilla promenad hamnade jag på ett typiskt "rasta hunden-spår". Där var mer gul snö än vit ska jag säga. Mådde nästan lite illa när jag gick där faktiskt. Lite hundbajskladdar fanns lite här och var också. Då kom jag att tänka på det faktum att det faktiskt är samma sak på sommaren bara det att du inte SER skiten (eller framförallt urinet). Så tänkt nu på att aldrig trampa med era bara fossingar nära någonting som sticker upp ur marken, såsom lycktstolpar, elskåp, stenar, stora grästuvor och liknande. Särskilt om saken i fråga ligger i närheten av en gångväg. Det är garantert minst en hund som har kissat på den/det.

Ha en fortsatt bra dag (och ät ingen gul snö)!

I DN idag


 

Manboy

Jag sa ju igår att jag tyckte låten var sådär men den måste ha gjort intryck på mig för den var det första som dök upp i mitt huvud när jag vaknade imorse. 

Under tiden som de flesta av er har myst med era respektive hela dagen så har jag spenderat den helt ensam med mina böcker som enda sällskap. Nej, jag menar såklart inte härlig skönlitteratur utan kurslitteratur. Nu har jag unnat mig en stund vid TV:n så nu ska jag begrava mig i "Massmedier, Press, radio och tv i den digitala tidsåldern". Men fortsätt ni att mysa för all del.

 
 

Nu blir det melodifestivalsnack

Japp, ännu en delfinal med en massa floppar. Vi ska inte ens prata om Dogge och Andra Generationen. Vilket skämt. Måste dock nämna det nya "stjärnskottet" Eric Saade. Han var tydligen Molly Sandens pojkvän... och en riktig skåning. En NITTIA från Hbg till och med. Han väljer att inleda intervjun på svt.se med "Det finns inte". Så himla skånskt uttryck. Och låten då? Nja, visst var det ös i den men.. nja. Paulines låt tyckte jag däremot var bra. Den andra låten som också gick till andra chansen var gullig. Men nej, i stort sett var där inget att hänga i julgranen. Som vanligt.

Placebo - Running Up That Hill


Tja, Tja

Nu har jag varit och handlat, sett en supersöt valp och sist men inte minst behövt lyssna på en gubbe som vände upp och ner på hela Ica i 10 min för att en flaska Ramlösa kostade 10,90 istället för 9,90 som han hade sett inne i affären. Snacka om att göra en big deal av saker och ting. Han skulle i och för sig köpa fyra stycken men jag undrar om han själv tyckte att det var värt att ställa till världens scen för fyra kronor. Efter ett tag erbjöd jag honom fyra kronor så att han bara kunde dra därifrån. Mina pengar ville han såklart inte ha. "Rätt ska vara rätt" sa han bara. Åhhh... Stööörig gubbe. Jag var sugen på att dra en hel förläsning för honom att han hade tur som bara kunde gå till Ica och köpa vatten när han ville. Eller att han kanske skulle skita i det helt och hållet och skaffa en jävla sodastream istället.

Nu ska jag plugga fram till klockan 8 när melodifestivalen börjar. Då ska jag krypa ner i soffan med mina vänner Ben&Jerry. Har köpt deras sorbet "Mango Berry Swirl". Looking forward to it!

 

Who am I Kidding?

Nu har jag skrivit om detta inlägg tre ggr. Det blir bara ointressant och tråkigt. Inget som jag själv hade velat läsa om jag gick in på en blogg.

Provar igen senare.


It's Friday Baby :)

Sitter nyduschad i min soffa och lyssnar på lite partymusik. Jag är så taggad inför kvällen. När jag var på gymmet innan idag var jag seg som en seg råtta men nu är det bättre. Blev på väldigt bra humör när jag fick reda på att jag har kammat hem en audition för ett jobb på Grönan denna sommaren. Sjukt kul tycker jag! Så nästa torsdag ska jag stå på scen och övertyga en jury varför just jag skulle bli en kick-ass görnalundare. Måste dock komma på vad jag ska säga under de tre minuter jag har till mitt förfogande.

Men det koncentrerar vi inte oss på nu. Ikväll ska vi fira Kicki. Hoppas alla får en fabulös Fredag!


Vi ses i dimman :)

Kanin i vardagsrummet

Jag har två påsar som står på golvet. Handtagen sticker liksom upp. När jag tittar på TV:n så ser jag påsarna precis i ögonvrån. Då ser de ut som en livs levande kanin. Stor och vit. Kanske en hare till och med :P

Det var tydligen dubbelavsnitt Vampire Diaries. Tvungen och titta! Det är ju som Twilight fast i serieform. Vet inte vad jag tycker än för inget blir ju som Twilight. Men visst, jag kommer att följa denna serien slaviskt kan jag ju säga redan nu..


The last "last chance workout"

Sitter återigen och kollar på Biggest Loser. Snart final. Shit vilken bra invägning de hade den här sista veckan på campus. Helt otroligt. Det är väldigt inspirerande. Kan dom så kan jag eller hur? Jag kanske behöver lite mer än en vecka för att gå ner fem kg men jag kan klara det. I know I can.

Lite sugen på att träna nu med det samma nästan. Men det blir plugg istället. Efter att vampyr-nörden Hanna har gett Vampire Diaries en chans. Premiär ikväll på sexan.

Näst sista föreläsningen

Nu har vi bara en förläsning kvar innan tentaveckan börjar på allvar. Jag är nyfiken på hur detta ska gå för mig. Är trots allt inte så nervös men det hinner väl komma innan den 19:e. Förövrigt så är vårt grupparbete färdigt two days before it's due. Duktiga vi är! Ni som är nyfika på hur pass akademiskt språket är på JMK kan jag meddela att allas favoritord är ordbajsa. Fast att man egentligen inte får göra det. Ordbajs betyder nämligen att man fyller ut texten med en massa fina och avancerade ord, såsom torde, följaktligen, åberopar, osv, osv.. Men det gjorde inte vi i vårt arbete såklart för vi är ordentliga i vår grupp.

Förutom att gå på denna delkursens näst sista föreläsningen så har det inte hänt så mycket under denna dag. En helt vanlig dag helt enkelt. Ni som är olidligt spända på hur en vanlig dag ser ut för mig så kan jag berätta att jag åker tunnelbana en del och kollar in alla lustiga människor som befinner sig på den. Tränar i Högdalens sim- och idrotthall och blir lika fit som Sanna Kallur. Betalar överpris för bananer, mjök och annat nödvändigt. Idag har jag faktiskt även varit och kramat om min vän Kicki på hennes jobb. Hon fyller nämligen 21 idag. Grattis till dig :)

Nu är det bara en timme kvar tills jag ska utföra en annan daglig rutin, nämligen kolla på Biggest Loser. Något måste man ju följa på dumburken liksom. Fram till dess ska jag läsa i "På väg mot medievärlden 2020".

Puss på er!

För mig kommer detta lätt bli helgens partylåt :)


Hemskheter på tunnelbanan

När vi stod och väntade på tunnelbanan på Karlaplan i eftermiddag så kom det ett meddelande i högtalarna att tågen var inställda mellan gamla stan och karlaplan för det hade hänt en olycka på T-centralen. När jag efter av timme av gång och lååångsamt bussåkande kom jag fram till T-centralen och kunde ta mitt tåg till Hagsätra. Väl på tåget hör jag en tjej stå och prata med sin akompisar på tåget. Hon sa såhär: Det var en kille som tappade sin mobil ner på spåret och hoppade ner för att ta upp den. Sen kom han inte upp igen. En tjej försökte hjälpa honom upp men hon var tvungen att släppa för tåget kom. Han dog.

Hon sa också något om att det var alkohol inblandat. Jag vet inte riktigt hur säker denna källa är men hon sa att hon var på perrongen när det hände. Det är en soglig dag på T-centralen idag.

Scarface

Idag när jag åkte hem såg jag en kille på tunnelbanan. Killen stack ut från mängden. Han satt och drack öl halv fem en måndag. Ögonen var halvt stängda och hans rakade huvud hade fullt av ärr. Läppen såg ut att ha blivit spräckt och sedan ha läkt på ett konstigt sätt. Killen var kanske 25. Bredvid sig på sätet hade han en hundvalp. Typiskt en sån kille att skaffa hund.

Jag började i alla fall fundera på hur man hamnar i hans situation. Vad tänker hans föräldrar? Finns dom? Bryr dom sig? Hur var hans uppväxt? Hur länge har han haft problem med alkoholen och eventuellt drogerna? Hur har han fått alla sina ärr? Jag kan ju bara spekulera runt alla dessa frågor men jag kan inte låta bli att undra. Och hur ska det gå för hunden?

Jag är i alla fall glad att jag har en fantstiskt familj som alltid stöttar. Att jag har haft tur att alltid haft underbara vänner. Jag är otroligt glad att jag slipper bli som killen på tåget. Hoppas han klarar sig och kommer ur den onda cirkeln han är inne i. Hoppas det finns någon i ditt liv som kan hjälpa dig.

Jag ÄLSKAR mina stora temugg från Indiska!




Lipton Blue Fruit, mormors honung och lite mjölk!


even worse

Jag hade inte glömt den hos Kicki. Jag hade tappat den bakom sängen.


Vad håller jag på med?

Vem i dagens Sverige glömmer sin mobil? Tre dagar i rad? Jag gör tydligen det. Uppenbarligen inte riktigt normal. I torsdags glömde jag den och hade ett jäkla problem att få tag på Evelina när jag skulle träffa henne. I fredags glömmer jag mobilen hemma och missar ett tillfälle att käka sushi. Igår fick jag med mig den när jag stack hem till Kicki men glömmer den hos henne när vi drar ut. Hur lyckas man? Och hur ska jag lyckas vakna och ta mig till skolan imorgon när jag inte har någon väckarklocka mer?

Lite småsvettig

Nu sitter jag här lite svettig och ofräsch. Är precis hemkommen från gymmet. Fjärde gången denna veckan, duktigt va? Det tycker jag i alla fall. Men vidare värst händelserikt var det dock inte så jag har inget mer att dela med mig av på den fronten.

Är ni taggade för schlager ikväll? Jag är! Förhoppningsvis får jag komma hem till min schlagerkompis Kicki och titta if she'll have me.. Sen blir det utgång för hela slanten och jag är riktigt taggad faktiskt. Har köpt mig en bag-in-box faktiskt. Vaaar är boxen? undrar ni då. I kylskåpet såklart svarar jag, för det är vitt vin.
Hmm, nu började jag fundera på vilka som ska vara med i melodifestivalen ikväll egentligen. Jag vet att det är Ola och han Frispråkaren som var i Vakna med the Voice i veckan men annars har jag dålig koll faktiskt. Det får jag göra någonting åt. På tal om Frispråkaren så ska vi tydligen ha rapp med i tävlingen det här året. Det är inte riktigt schlager precis, men det får väl gå. Om några monster kunde vinna hela eurovision så kan väl en stackars rappare få vara med i vår delfinal.

Hoppas ni får en alldeles underbar lördagskväll vänner!
Ni kan ju alltid bli pepp genom att kolla in denna videon för hon är så jävla cool och låten är bra!


Härligt

 

Det var inte riktigt lika soligt som prognosen utlovade med min promenad på Djurgården var väldigt härlig ändå. Saknade systemkameran bara <3


Fredag!

Då var det fredag igen. Gött! Har ni några roliga planer inför helgen? Om ingen räddar mig med ett kuligt förslag så kommer jag begrava mig i plugg dessa dagarna. Har en hel del att läsa om man säger så. Men som sagt jag är öppen för förslag :)

Åh, coolt nu är Johan T Lindwall på TV och jag såg honom i tisdags. Hahha, nu dissade han Aftonbladet i TV och sa att de var långsamma att komma fram med nyheter. Klart han gjorde om han jobbar för Expressen. Konkurrens! 

Idag är jag glad för det skulle bli runt nollan och sol hela dagen. Man kanske ska ta sig en promenad på Djurgården efter skolan?

Ha en mysig dag, vi hörs senare!

Nu skulle jag behöva någon att snacka med..

Helst någon som här läst den texten som jag håller på att läsa nu. Den heter "All makt åt medierna, eller ge folk vad folk vill ha". Texten är iofs 10 år gammal så jag tvivlar på att allt som står i texten stämmer. Men även om texten inte är helt up to date så är den väldigt intressant. Den handlar om mediernas, poitikernas, annonsörernas och medieägarnas påverkan på samhället och demokratin. Funkar det att ha bara kommersiell media eller måste vi pusha för public sevice? Är nyheterna och granskningarna som görs av kommersiella medier att lita på till 100% eller ha de blivit köpta?

En sak som författaren (McChesney) tar upp är att ett kommersiellt internet inte kan bli ett forum för allmänheten. Där tror jag i alla fall att han hade fel. Han trodde också att det skulle vara omöjligt att bryta dagens mediers "nästan-monopol" via internet. Jag tror han hade fel där med. Visst är det så allt folk kan bli hörda genom bloggar och andra sociala nätverk om man vekligen vill och lägger ner tid på det? Visst finns det många tidningar, tidskrifter och andra medier att få tag på över internet och som verkligen når ut till folk?

Nu ska jag läsa vidare..

Natti

What have you done today to make you feel proud?

Jag älskar verkligen den låten som är introt till Biggest Loser. Så himla peppande. Själv har jag inte tränat idag men jag är nöjd med dagen ändå. Min fina vän Evelina fyller 20 idag (Grattis Darling) och jag har varit hemma hos henne och druckit kaffe. Sen blev jag extra glad när jag såg hur glad hon blev för min present. Fullträff!

Nu när jag sitter och tittar på Biggest Loser blir jag så himla sugen på att åka på någon form av träningssemester. Typ bootcamp på ett soligt semesterställe där man blir både brun och vältränad. Fan vad kul det hade varit. Japp, jag vet jag gillar att träna!

Nu ska vi hålla tummarna för tjejerna att de kan hålla sig över de gula stecket för killarna börjar bli jävligt kaxiga..

PUSS!


Paraply?

Vilket busväder. Det snöar riktigt mycket nu ska ni veta. Jag är sugen på att börja använda paraply. Det hade hjälpt en dag som idag i alla fall när det snöar rakt ner och inte blåser. Men det kan bli lite svårt eftersom jag inte har något paraply. Sen hade nog folk tyckt att jag var lite konstig. Men och andra sidan kanske de hade tyckt att jag var smart och börjat apa efter? Jag hade blivit den nya trendsättaren såhär i snötider.


Vet ni vad?

Idag har jag varit på Expressen och intervjuat deras kvalitétschef. Vi fick också en rundvandring på deras enorma redaktion. Måste säga att det var sjukt häftigt och väldigt intressant. Vi fick också några tips på hur vi ska ta oss fram inom journalistyrket.

Sen såg jag en kändis! Ni som tittar på Vakna med the Voice vet att Johan T Lindwall brukar vara där en gång i veckan och skvallra om kändissverige. Honom såg jag på Expressen. Coooolt va!? ;)

Jag måste bara berätta att jag älskar att bo i sthlm. Det händer saker här. Saker som inte händer i Landskrona direkt. Jag har fina vänner här. Det är lätt att ta sig överallt. Det är fint, speciellt en dag som idag när solen skiner. Ja, jag trivs i alla fall, det är det jag vill komma fram till!


Amen Tjeeena

Idag har jag varit på föreläsning om Radio- och TV-historia. När kvinnan som ska föreläsa yttrar sina första ord med sin mumliga/rossliga röst tänker jag genast att detta kommer bli tre långa timmar. Men efter den första halvtimmen vände det och blev riktigt intressant. Föreläsningen avslutades med att vi fick se och höra klipp från tidigt tv och radio. Som vi skrattade. Snacka om att utveckligen har gått framåt.

Nu ska jag visa ett roligt exempel på en jobbannons från 1850-talet. Detta var alltså innan telegrafen började agera som nyhetsförmedlare.

 

Måndag

Är ni vakna? Själv känner jag mig väldigt, väldigt seg. Sitter i soffan och gäspar när jag egentligen borde göra mig färdig. Går i skolan till fyra idag, sen måste jag handla och plugga. Jag är inte direkt sugen på att gå ut eftersom det är sjuukt mycket snö och det ser kallt, grått och ruggit ut. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa möjliga av situationen.

Jag gick precis tillbaka i arkivet och kollade vad jag gjorde för exakt ett år sedan. Det såg ut som att det var dagen efter att jag och Kicki hade haft vårt andra skrattanfall på Estero Road, Isla Vista, CA, USA. Det finns en video från den kvällen men den tänker jag INTE lägga upp. Det var också den dagen Joppi och Leo blev ihop. Grattis på ettårsdagen till er <3 Jag saknar Cali ibland!


Tillslut

Efter en mysig helg i Skåne med familjen är jag nu äntligen hemma. Bilfärden hem gick faktiskt väldigt bra trots det illvilliga vädret. Vi såg dock en hel del bilar stående med varningablinkersen blinkande för fullt. En lastbil hade till och med sladdad in i vägrenen och totalkvaddat den. Det såg ut som det hade varit en ganska så obehaglig upplevelse för föraren.

Jag har nog inte så mycket mer att tillägga eftersom mina ögon håller på att slå igen för kvällen. Klockan är ju trots allt över halv 2. Den första februari. Shit, redan februari.

Natti <3