Olala

Hejsan Svejsan. Tiden och orken bara flyger iväg, så bloggen hinner jag inte riktigt med. Jag kan verkligen inte fatta att det är torsdag igen idag. Det var ju torsdag typ igår?

Imorgon blir det Luciatåg för hela slanten på jobb. Sista gången jag ska behöva höra dem sjunga lusse lelle, staffanvisan och nu tändas tusen juleljus. Inte för att jag inte älskar alla jullåtar för det gör jag verkligen men barnen är ju inga sångare precis. Visst är det gulligt när barn sjunger men om man behöver höra det flera gånger om dagen kan det bli a bit much.

Imorgon kväll blir det Idolfinal med Maria och förhoppningsvis får jag träffa Ralle en liten stund också. Det ska bli väldigt mysigt att åka till Vellinge ska jag säga. Däremot är det lite blandade känslor inför lördagen. Ska nämligen på fest med människor som jag inte har umgåts med på 100 år, närmare bestämt sedan högstadiet. Men Evelina kommer vara där i alla fall så ni ska se att jag kommer klara detta också. Har investerat i en kavaj idag så jag ska nog inte känna mig allt för obekväm. Har letat efter en kavaj länge nu och idag hittade jag äntligen en utan puffärm, inte för kort, inte för liten och inte för stor. Nöjd.

Nu ska jag snart iväg och träna. Mitt gymkort har gått ut med jag tänker smuggla mig in, mohaha. Det känns ju rätt så meningslöst att köpa ett nytt kort när man snart ska flytta.

Ha en bra helg mina vänner.

Stress-Hanna har stressat ner lite

Jag drömmer hela tiden. Mycket och väldigt stressigt. Detta beror förmodligen på att jag har miljoner tankar i huvudet. Flytt, skola, flytt, skola, jul, jobb, pengar, papper, bak-dagar, julklappar, träning, papper, dumma datorer och jobb, jobb och jobb. Säg vad du vill om mitt jobb men ibland tar det knäcken på mig. Det har helt enkelt blivit för mcket för mig denna veckan och igår bara rasa allt ihop för mig. Men nu har jag rett ut en hel del så nu känns det bättre. Hade jag sagt att jag var hekt stress-fri så hade det varit att ljuga men som sagt det känns bättre.

Måste bara påpeka (igen) hur bra jag tycker Idolerna är detta året. De håller hög klass och sjunger jävligt många bra låtar. Lyssnar just nu på Shout it Out Loud med Kiss. Fast det var mer ös när Erik körde den.

Nu ska det i alla fall bli skönt med helg. Imorgon ska jag, Sara, Jee och Michelle ner och lyssna på Mind The Gap när de spalr jävligt bra musik på Maddes. Jag tycker att du också borde gå dit!

Nu ska jag röja lite till på mitt rum. Det är rätt roligt att flytta faktiskt. När man rotar bland sina saker så hittar med en hel massa saker som har med sig en massa fina minnen. Det roligaste jag har hittat är nog en massa skolfoton på mina vänner från och med trean till och med nian. Söta, fula, glömda och saknade människor.

Puss&TrevligHelg