No Song Unheard


Det bodde en sork under vårt tält!

Hemkommen efter fyra nätter i tält i Borlänge. Det jar varit sjukt härligt ska ni veta! Väldigt trevliga träskpunkare till grannar hade vi.. De hade sex på bajamajor och åt mat som hade legat på marken i flera dagar.

Man har levt väldigt primitivt kan man ju lugnt säga. Jag och Malin gjorde något som jag tror är unikt.. Vi öppnade en vinflaska med hjälp av: En söndrig solstol, en tältpinne och en fickkniv. Eftersom korken, eller ksa vi säga den söndersmulade korken, flöt runt i flaksan efter det så silade vi den genom toapapper. Vad säger ni om den :P

Självklart har jag sett en massa GRYM musik.

Torsdag
La Puma: Det första vi såg. Vi gick efter typ två låtar. Bättre har jag sett.
Markus Krunegård: Sjukt härliga låtar från en snygg kille. Ska laddas hem1
The Hives: SJUKT BRA VAR DEM! Härligt gung!
Jason Mraz: Min gud! Han spelade dock för många låtar från den nya plattan som jag inte kunde. Men när han jammade om Peace and Love tog han hem alla pris!
Caesars: Bra spelaning. Hade inte hört så många låtar innan men det var helt klart bra.
Mando Diao: hade galet ont i magen pga för lite mat så jag kunde inte riktigt njuta. Men bra var det!

Fredag:
Stefan Sundström: Guud vad gammal han har blivit :P Lite för mycker falsksång så jag gick igen..
Hellacopters: De spelade alla de bra låtarna som jag ville höra! Sjukt nöjd med det. Det kunde varit lite mer drag i publiken men nu har jag i alla fall sett dem :)
Thåström: Depp, depp, depp.. Men vad gör man inte för sina vänner..
Sex Pistols: Vilken konsert alltså! Galet mycket ös och härliga kommentarer. Grymt helt enkelt.
Millencolin: Hade inte hört  så många låtar innan men jag ska helt klart ladda hem fler!
The Haunted: Hörde en halv låt sen blev jag så rädd att jag fick springa där ifrån :P hahah..
Kent: Man pallar typ frya låtar sen får det vara nog.. Det är inte min grej helt enkelt.
Looptroop Rockers: Härligt med ett rockavbrott och lite härlig dansmusik. I Like

Lördag:
Veronica Maggio: Bättre live än på skiva och det säger en hel del!
Nationalteaterns Rockorkester: Bra! I Like
Sugaplum Fairy: Tydligen lillbrorsor till snygingarna i Manda Diao. Rätt bra musik måste jag säga!
Kleerup: Sjukt härlig kille den som surfar på publiken. Kom i lagon tid att höra "With every Heartbeat". I love that song.
Mustasch: Inte riktigt min grej men nu har jag hört det med!
Johnossi: Grymt bra!
Håkan Hellström: Fast att jag har svårt för honom var han riktigt bra live. Glad överaskning!
Lillasyster: hade velat höra "Umbrella" men pallade inte lyssna på att skrik innan dess så jag sket i det.
Afasi & Filthy: Fick höra "Jobb" och blev riktigt nöjd med det.

Peace out / Camp Bosse

Sthlm

Sitter för tillfället i min gudmors hus i sköndal i Sthlm. Har precis kommit hit efter en dag på stan med mammsen. Mycket shopping blev det vilket alltid är lika roligt. Guuud vad jga älskar sthlm. Träffade Johanna och Kicki, som jag ska bo med i Santa Barbara, igår. Mycket trevligt måste jag säga! Attans vad jag längtar, samtidigt som jag är sjukt nervös för det. 32 dagar kvar vettni :)

Imorgon bär det av till Borlänge och Peace&Love. Guuud vad kul det ska bli då!

Guud vad livet är bra ibland :) Wiiiieee!

Sommar

Jag vet att de flesta hatar honom men jag kan säga att det finns INGEN annan skiva som kan få mig att känna sommar mer än Per Gessles Mazarin. I love it, I love it, I love it!



"På promenad, genom stan...."

Jag ska inte gå! Snyft..

Det är premiär av Sex and the City idag och jag kan inte gå :'( Ingen ville hänga med verkade det som och jag måste verkligen packa.. Har inte stoppat ner en pinal och jag ska vara borta en vecka med start imorgon. Min lillasyster sticker till grekland imorgon också! Lyckans henne.. Men jag har ju en kanonvecka framför mig så jag klagar inte!

Förkyldning har jag fått i alla fall.. och Frida har åkt iväg med nässpreyet :(

Fattar ni vad bra det känns när man har gjort en god gärning som man själv inte har vunnit ngt på! Idag gav jag en godispåse till en kille i trettonårsåldern på golfbanan som var helt knäckt.. Han blev skitglad och hans pappa kom och tackade mig sen. Jag kunde se mig själv så himla tydligt i honom. Man tycker att hela världen går under när man spelar dålig golf. Kul att man kunde hhälpa till att peppa lite :)

Jag säger bara EN sak just nu!


Glad Midsommar!

Den viktigaste ingrediensen för en äkta svensk midsommar händer nu över Ven och är på väg hit med stormsteg! Regnet då alltså.. Hoppas det försvinner till kvällen så våra planer hos födelsedagsgrisen inte förstörs!

Som sagt Glad midsommar på er allihop och GRATTIS Paulina!

 


A Walk To Remember

Vilken film <3
Tårarna bara forsade. Undrar om det finns sådan kärlek på riktigt?


Tusan

Idag skulle jag hinna med så mycket ju.. Alla mina papper skulle fixas så jag kunde andas ut inför måndag! Ska jobba och midsommarfest och förhoppningsvis hinna se Sex and the City filmen i helgen. Packa inför nästa vecka vore också bra att hinna med. Shit! Jag hann i alla fall med att köpa ett par jeansshorts idag :) Har letat som en galning efter ett par som inte är så jädrans korta och de som jag hittade på HM var väl helt OK!

Måste funera ut vad man ska packa ner att ha med sig på festivalen. Har ingen aning eftersom det är första gången för mig.. Får ringa Julia och kolla läget! Ni kanske har några tips?


Slappt

Sitter på pappas jobb igen.. Idag är det dock inte lika mycket papper på agendan. Pappa är så stressad att ahn knappt hinner ge mig arbetsuppgifter. Så då har jag hamnat här isället.

Solen skiner idag och jag hade gärna varit ute isället. Men så tänker ju alla som jobbar på sommaren men man måste ju. Pengar är tyvärr väldigt viktigt här i livet!

Börjar känna en viss nervositet inför USA! det närmar sig nämligen med stormsteg. Sex veckor kvar imorgon. Men först ska jag en snabb sväng till sthlm och fixa visum sen är det Peace&Love. Guuud vad det ska bli kul! Kollade spelschemat igår och det visar sig att jag kommer kunne se ALLA de artister jag vill se. Yippie : )

Shalala lala..

  

Lite sentimeltalt

Eva Cassidy - Fields of Gold

Eva Cassidy - Songbird

Lyssna oc njut..

Känner för att åka till en storstad och shoppa..


Den jäveln..

Den jubleidioten som hade snott mitt kort i fredes väntade verkligen inte länge med att bränna pengarna. Kollade på internetbanken igår och det visade sig att allt var bränt på TAGES. Hoppas presonen i fråga drack upp 1300 spänn själv och deckade och behövde bli magpumpad och allt. Jag tvekar på det men jag hållt tummarna på att DENNA FUCKADE JÄVLA IDIOT DJÄVULSMÄNNISKAN har fått lida!

FY FAN

Ojar mig..

Tur att man får pengar för detta slavgörat alltså.. Det är det ändå som driver mig. För ärligt talat så är det nog bland det tråkigaste jag har gjort i mitt liv.. Sitta och pricka av på en lisa att alla papper är på sin plats. Det är de, oftast också så det känns lite meningslöst. Men som sagt pengar kan få en att göra vad som helst. För tilfället är pappa ute en sväng så jag fick en paus!

Men nu ska jag sluta klaga! Men kunde haft det värre..

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat
Sooner or later they all will be gone
Why don't they stay young?


Trött, tröttare, Hanna

Idag har tröttheten hunnit ikapp mig. Det blir lite tv-tittande nu sen TIDIG sänggång eftersom jag ska upp kvart över fem imorgon (ja, sånt är det om man ska tjäna in förlorade pengar) ..

Känns helt konsigt fortfarnade. Har inte riktigt tagit in allt än. 12 år i skolan och det har liksom alltid varit en självklarhet att komma tillbaka. Det brukar vara svårt att fatta att man har sommarlov. Hur ska man då kunna fatta nu att jag har tagit studenten och inte behöver återgå till skolan ever again om jag inte vill? Troligen kommer jag ju göra det. Redan till hösten till och med men då kommer det vara på engelska. Och en HELT annan sak. Sen är det bara att välja och vraka vad man vill göra sen. Men får börja ta lite ansvar och göra lite kloka val.

Ett klokt val som jag redan har gjort var dock att välja NV på gullstandskolan. Det var ju inte helt 100 att jag skulle det från början. Tänk om jag hade börjat på polhem i Lund alltså. Undrar hur mitt liv hade sett ut nu i så fall.. Jag ångrar inte mitt val för fem öre i alla fall och jag har haft tre OFÖRGLÖMLIGA år tillsammans med älskade NV05b! TACK VÄNNER!


Fett jäävla dum i huvudet..

Det börjar med att jag igår går in på toaletten i tältet i stan och hänger upp kameran på  kroken och glömmer den såklart.. Fett jäävla dum i huvudet. Sen visar det sig idag att jag har tappat min plånbok med Visa-kort och körkort. Jag inser det inte förän nu heller så de har redan hunnit använda 1200 på mitt konto.. Underbart ju! Fett jäävla dum i huvudet!

Det är över nu!

och jag vill inte det..

JAG TAR STUDENTEN IMORGON!

Fy fan vad vi är bra!

När jag började räkna ner här hemma var det 207 dagar kvar till studenten! Nu är det endast EN dag kvar. Helt sjukt är vad det är! Känner mig lite smått vemodig och undrar om jag verkligen vill detta. NV05b för fan! Vi får aldrig glömma varandra. Detta sista året med er har varit helt FANTASTISK. De andra två med, men speciellt detta. Älskar er såå det ska ni veta.. Och inte att förglömma mina samhällstöser Sandra och Lisa! Love you too!

Nu skulle jag kunna börja gråta men jag ska inte! Vi ska ju ut i det fria nu och det ska blir så hilma härligt det med.. Imorgon kommer jag nog inte kunna hålla mig vilket är dumt eftersom jag inte har införskaffat en vattenfast mascara. Men men..

Fy fan vad vi är bra!

Nattinlägg igen!

Precis hemkommen från Tycho. Tyvärr var inte mina härliga NV05b:are där. Det var bara jag, Fia, Kalle och Anna från vår klass som var tappra och dök upp. I övrig var där en himla massa fulla SP:are som hällde öl på varandra. Ganska underhållande. Men de är lite tjatiga när de kör "NV tar man inte på allvar". Onödigt eftersom alla vet att ALLA tar oss på allvar. Inget snack om saken. NV äger!

Imorgon blir det en himla massa städande och fixande för min del. Hoppas dagen går ihop och att jag hinner med en fika med min älskade Pranvera! Dags för bingen nu så man kommer upp i tid..
Puss&Godnatt


Mittinatten

Hihi.,. Har precis kommit hem från en otroligt trevlig kväll! Kändes som om jag kunde ha dansat på tages HELA natten.. "Efterfesten" på elevhemmet bestod inte av mycket mer än att Gangstah B deckade rätt så for och att Ludde spelade lite gitarr.. Men om jag inte hade följt med hade jag inte fått se en underhållade cykelfärd dit! Det var värt det! Sen hade jag följe med Jabob Hellman hela vägen hem! Så högt jag sjöng.. Hoppas ingen hörde mig..

Nu ska det sovas! Natti!!!

(det är error, så det går inte att lägga upp ngn fucking bild.. SUR blir man)

Mittialltihop

Alla andra vekar ligga lågt på bloggfronten denna veckan. Men jag lyckas klämma in ett inlägg nu i alla fall! Lärarmiddagen igår var trevlig! Lärarnas dans, eller ska vi säga akrobatövningar på tages var ganska underhållande. En härlig kväll var det helt enkelt! Och vi står inför en ny! Först är det fotboll hos anton som gäller och sen är det återigen tages! Idag hoppas jag också att vi får till en efterfest!

NV05b var sååå duktiga på brännbollen idag, men vi förlorade mot en fuskande SP klass så det blev inte mycker spel för vår del. Men jag har fått en snygg tröja att sova i och vi har fått våra lakan målade så det var ju ganska givande!

Nu ska jag vila lite inför ikvällen! Vi ses i dimman..


Dan & Serena

De är ett par i verkliga livet också! Wow vad gulligt.. Perfekta paret or what?

Klicka
här


Wow

Såhär rent och snyggt har det inte varit på mitt rum på månader typ :P Man får en riktig wow-känsla när man kommer in här! Ska försöka hålla det såhär till fredag i alla fall så jag slipper städa igen innan huset invaderas av folk..

People! Imorgon börjar VÅR vecka :)

Måndag: Ven, Lärarmiddag, Tages
Tisdag: Brännboll, Förfest?, Tages
Onsdag: Helsingör, Grillning i Lillolas
Torsdag: Vila?
Fredag: STUDENTEN!

All Summer Long - Kid Rock

Länk

Skakis

Var precis inne och kollade vädret för nästa vecka.. Det såg inte helt lovande ut ska jag säga! Men som tur är har de 6 dagar på sig att ändra prognosen.. Jag har inte gett upp än!

JAG VILL HA SOOOOOL PÅ MIN STUDENT!!!


Det syns från månen..

Fick höra igår att jag liknar Grinchen på min profilbild här på bloggen :P Var tvungen att kolla upp det och svaret var ju faltiskt att det ligger ngt i det.. Kan faktiskt se dragen! Lite grön färg i huvudet där så är det hemma. Kanske borde byta? Ja för det ska jag!

Hbg tog studenen igår med buller och brak! Grattis till alla er.. Det var sjukt häftigt att se alla komma ner från kärnan. Det ända jag kunde tänka var : SNART ÄR DET MIN TUR!


Pranvera har tagit studenten!

Har precis kommit hem från småland och Pranveras student! Härligt det var att se henne :) Och ännu härligare ska det bli när hon är med oss nästa fredag..

Imorgon är det Hbgs tur! Ska ta mig dit och titta på när de hoppar sju varv runt statyn :P Sen ska jag gå på både Tashas och Oscars mottagning med my family. Hoppas sen att någon vill följa med mig in till hbg igen och kolla in en massa FULLA studenter. Hade varit skoj tycker jag!

Kärlek åt studenterna!

Do you feel what I feel?

DET ÄR ÖVER NU :) Sista provet avklarat. Nu ska jag göra något som jag inte brukar göra. Jag ska berömma mig själv! DFör fy fan vad jag är bra! I vissas öron kommer detta låta som skryt men jag vill bara berätta att jag är sjukt STOLT över mig själv. Tolv år av slit och tre krävande år på NV tar jag studenten men endast ETT VG.. Mitt briljanta snitt kommer att ligga på 19.818181....

För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten. FY FAN vad vi är bra!

 

PUSS på er!

Festen igår var bara hur kul som helst :) Allt var på topp.. Maten var helt utsökt också för de delen! Det började ju redan med mys på stranden med Bernard, Martin och Jesper och såsmåningom Ellen.. Sen bar det vidare av till strand och tillslut hem med värkande fötter. Men det var mycket skratt, dans och pussar :P Bästa på läääänge!

Nu är det religion som gäller för hela slanten (och lite städning om pappa får bestämma, men det får han förmodligen inte) Tack och hej...