Happy Halloween people!





 Grattis på födelsedagen TV-stjärnan!!

Min Zip Code är 93109

Kolla på plats #7 på DENNA listan.. Sen hittar nu Beveryhills en bra bit ner :P Rätt coolt eller vad säger ni? Jag cyklar förbi 93108 varje dag när jag ska till skolan..



Där uppe är det.. Lite shuffig bild men i alla fall..

+1(805) 453-2758

Messa mig och berätta någon kul! Skulle vekligen uppskatta det.











Hemlängtan

Ont ska med ont fördrivas!

Hade grym träningsverk i vaderna efter allt springande i trapporna i tisdags. Skulle ge mig på samma sak idag tänkte jag. Påbörjade min powerwalk och höll på att dö av smärta i vaderna. Mega krampen Ture om man säger så. MEN, jag fortsatte gå enligt min mammas motto "Ont ska med int fördrivas" och ja, mina vänner det funkar. Efter ungefär en kvart hade mina vader blivit uppvärmda och det slutade göra ont. Tog alla trapporna idag också. Det var inte ens lika jobbigt idag. Men det var nog för att det var mycket varmare i tisdags.

Vet ni en sak. Jag inbillar inbillar mig saker. Sen jag kom hit är det MÅNGA människor från där hemma som jag har tyckt att jag sett. Väldigt random people måste jag säga. Här har ni ett urval: Kalle, Maggan i biblan på Gullstrand, Mats Svensson, Anton, Martin, Oscar, Anna Pihl m.f. Jag vet att det är fler men jag kan inte komma på det nu. En gång så tyckte jag till och med att jag HÖRDE klart och tydligt Ellen säga till mig i en affär: Hanna, vad tycker du om denna?
Ja, som sagt man är lite skadad.


Chilly

God Morgon. Fick aka med Rae till skolan idag sa nu ar jag lite tidig. Det var lite kyligt nu pa morgonen och lite molningt. Det skulle klarna upp till midda ungefar. MEN SEN NI har jag hort att det ska bli REGN i helgen. Skrammande tanke. Hahha.. Men det ska bli kul att se pa mandag hur manga som har blivit sjuka. For de flesta tjejer kor ju pa sa slampiga Halloween kostymer de bara kan hitta. Tyvarr ar Rae en av dem. Men hon ar ju amerikan sa hon vet inte battre.

Sa idag ska jag njuta av solen. Men vet inte det tar kanske flera dagar innan den kommer tillbaka. For tillbaka kommer den alltid har. Till skillnad fran hos er ;)

NU ska jag kopa kaffe sen ar det politik som galler.

PEACE & LOVE

JUBEL

Har precis tryckt hem nya CONVERSE :) LYCKA!!

Leta, leta, leta..

Vi koller efter lägenhet för fullt. Jag, Rae och Titti letar efter den perfeka lägenheten med det perfeka läget. Inte lätt ska jag säga er. Sjuka hyror i denna stan. Men vi ger inte upp hoppet! Vi har ju faktiskt hittat en two blocks från J&K. Hade varit västa perfekt. Vi ska kolla på den imorgon så då får ni hålla tummarna.

Har nog bestämt mig för att vara Hippie på fredag nu. Fast det tråkiga är att jag inte alls är laddad för ett fylleslag i IV. Känner på mig att det kommer bli sjukt utflippat. Men oroa er inte för mig för jag kommer ta det lugnt. Mest av allt hade jag bara velat samla ihop ett gäng och ha skräckfilmssmaraton. Men man kan väl inte få allt.



När vi sticker till LA sticker kändisarna till Santa Barbara. Brittan var tydligen här i helgen. Snyggare än ever säger ryktet.

Myspys på 15 E. Islay

Jag, Johanna, Kicki och Fredrik sitter och kollar på 90210. Vi väntar på att Leo ska komma med en flaska vin så har vi köpt ost och vindruvor. Väldigt vuxet och otroligt mysigt.

Även om jag fick ett F på på midterm i politiken så äslkar jag mitt liv just nu bara så ni vet.. Men jag sakner dig och dig och dig, osv..

Förresten, jag har glömt ju. Hellacopters gjorde sin sista spelning NÅGONSIN i helgen. En tyst minut, tack..


Sköööönt

Har precis tränat. Powerwalkade till skolan, sprang upp och ner i trappona på La Playa Stadium tills jag höll på att spy, powerwalkade hem och stannade på tre ställen och gjorde styrkeövningar. Fan vad bra jag är!

Har ni något förslag på vad jag kan vara på Halloween i helgen? Inte någon komplicerat nu tack ;)

KÄRLEK till er alla..


Welcome to LA

Denna helgen har varit helt fantastisk! Här kommer hela utläggningen.

Fredag:
Klocka halv ett lämnar bussen Santa Barbara. Vi är ca 15 svenskar som sitter och sjunger "Inatt, inatt, e du e de ja..." Väldigt mysigt faktiskt. Blev avlämnade precis vid Hollywood Blvd. De andra får för sig att vi kan GÅ till hotellet. Det kan väl inte vara så långt eller!? Jag protererar och försöker förklara att LA är STORT. Lyckas så vi tar bussen istället. KOmmer fram till vårt Hostel Banana Bungalow så checkar in. Jag, Johanna, Kicki, Leo, Rasmus & Fredrik i ett rum. Vi är bäst vill bara påpeka detta. Sen var det mat på ett mysigt café sen var det duschhysteri och förfest på rummet. Vilket drag säger jag bara.

Sen tog vi taxi ett ett ställe som Andy rekommenderade. Tydligen var det AsianNight där så det var bara snällt att traska vidare. Vi hamnade tillslut på ett ställe som spelade grym musik mitt i köpcentrat på Hollywood Blvd. Vi dansade natten lång och fullkommligt ägde dansgolvet.
Kvällen avslutades med en pizzaslice (stor som en halv pizza). Mycket lyckad kväll som jag fick äran att sätta punkt för med två riktigt dåliga spökhistorier. Men Kicki blev rätt så rädd där på slutet.

  

Mina fötter var de ända som led denna kvällen..

Lördag:
Upp med tuppen, eller ja klockan tio i alla fall. Det bar av till Hollywood Blvd igen men denna gången stod det shopping på schemat. Vi tjejer var väldigt uppspelta över att få gå på H&M. Det blev några glädjeskrik på väge. Killarna var väl lagom roade. Vi strosade vidare och shoppade bla på Forever XXI. Lunch på donken sen åkte vi vidare till Beverly Center. Vid det här laget började vi bli rätt så trötta. Med vi shoppade vidare. tillslut satt vi allihop på åttonde våningen med var sin kaffe och flinade åt allt och inget. Taxi tillbaka till vår hostel och ännu en förfest påbörjades.

Denna kvällen bjöd dem på BBQ, öl och vin på hotellet. I våra nya kläder (det var INGEN som inte hade shoppat den dagen) dansade vi och sjöng. De flesta drog till Monser Massive men vi (vårt rum då, då) stannde kvar en stund till. Vi tog sedan en taxi till Hollywood Blvd (sista gången nu jag lovar). Vi hade blivit tipsade om en klubb tidigre på dagen. Där var typ inget folk alls så vi vidare. Hamnade i kö utanför Roosevelt hotell. Det är nu det häftiga kommer. Tjejen som står i dörren frågar om vi är med på gästlisatan. Tyvärr är vi ju inte det så vi börjar gå. Helt plötsligt kallar de andra på mig och säger att vi får komma in!? Galet men sant. Vi var inne på ett av de lyxigaste hotellen i Hollywood. Det blev drinkar och skumpa. Lyxigt värre. Grejen är den att vi fattade inte hur exklusivt stället va förän idag när vi kollade hemsidan. Den är min själ och da inte alla som har varit där kan jag säga. Men Marilyn Monroe har!!

Kvällen avslutades på samma sälle som på fredagen men jag stuntade i slicen denna gången.. Men vi garvade en hel det år Rasmus och Leo. Det hade slagit slint i skallen på dem.

  


Söndag:
"Nu är det dax att vakna" säger Johanna. Ett slitet gäng packar ihop sina grejor och går ner för att käka frukost. Vårt gäng bestämde oss för att ta tåget hem. Vi tog bussen till downtown LA. Helt plötsligt (eller ja 45 i en stinkande buss senare) var det en massa höghus och grejor. Väldiga kontaster. LA är stooooort kan jag säga än en gång. Vi var tvunga att ta den röda linjer med tunnelbanan ör att komma till Union Station. Vi köpte biljetter och gick för att leta rätt på något att käka.

På vägen tappar Fredrik sin biljett. Han ser det och ska böja sig ner och ta upp den. Men en utliggare hinner före och han VÄGRAR att lämna tillbaka den. Fredrik säger att han skiter i vilket och går där igrån men Leo bli förbannad och spronger efter honom. Jag och Johanna blir halv hysteriska och tänker: Fan Leo detta är inte Santa Barbara det är LA. Tännk så har han kniv. Men han går med på att lämna tillbaka den om vi ger honom fem dollar. Förbannade är vi och han märker det. Men vi gör som han säger och sen kommer repliken "Welcome to LA". Ja så tufft kan det gå till i en storstad. Det gäller att hålla rätt på sina grejor.

Det blev en macka på Subway sen tog vi tåget hem. Trött flum det det men jag gillar det. Vårt gäng är UNDERBART.
Rae min fina roomie kom och hämtade oss på stationen när vi äntligen kom fram.

  

Vi var väldigt, vädligt vuxa idag när vi tog oss igenom LA utan problem. Föjlde skyltat ocg frågade oss fram. Inget stirr, bara civiliserade vuxan människor. Me like.

TACK FÖR DENNA HELGEN VÄNNER, I LOVE YOU!

Jag är hemkommen..

Välbehållen, lite fattigare och full med massa oförglömmliga minnen.. Men jag är så sliten så ni får vänta med en utläggning tills imorgon..

Dagen citat by Johanna Eriksson (vi var rätt trött på tåget ja)

"Jag tycker inte om Brum, då gillar jag Batman bättre"

City of Angels

NI bär det av till LA vänner =)
Har sovit fem och en halv timme inatt men jag blev klar med mina uppsatser i alla fall! Ska bara skicka dem till Chantelle så hon kan lämna in dem imon.

Nu --> Frukost --> Packa --> Sticka

Seee you Sunday!


(Det är jag som är fotografen.. Tro inte att jag är en sån som lånar från Google :P )

Offra någon minut..



Många har redan sett denna men nu är den tillgänglig för alla..
Miss You All!

The Sweetest Thing

Rummtr städat, sista maskinen i tvätten och Hanna mätt och nytränad. Nu är det bara uppsatserna kvar, inga undanflyckter.

På mina runda uppmärkasammade jag en väldigt gullig sak. En MASSA pappor som var ute med sina barn. Baseboll, fotboll, cyklar och en massa bus. Det är så härligt att se för jag vet att det finns så många pappor som bara jobbar och aldrig har tid med sina barn (inte du pappa, för du har alltid gjort saker med oss). Det var en helt underbar eftermiddags/kvällstur med perfekt temperatur och vacker solnedgång. Gud vad jag har det bra. LA snart och de räknar med runt 30 grader hela helgen. Lite solbräna ska vi nog bli. Hitta ett HM ska vi också har jag och Kicki bestämt.

KÄRLEK


Tomorrow dudes!

Vill bara att det ska bli imorgon så vi kan åka. Ska bli så jävla kul!

Just nu tvättar, städa, pluggar och bloggar jag samtidigt.. Låter bra det va!? Inte för pluggandet kanske men det går ganska bra med det andra :P Med lite bra musik går allt som en dans! Det var nästan lite roligt det..

Kan för övrigt berätta att det är VARMT här. 34 grader igår och idag är det nog något liknande. Till och med amerikanarna tyckers det är varmt för att vara this time of the year.

Nu återgår jag till fixeriet..

Later!!

 
Min väg till skolan..

Sooo Silly

Jag vet att jag skrev för en stund sen men jag kände för att skriva igen. Eller egenligen är det nog bara det att jag inte kan plugga. Jag kan inte plugga när det är ljust ute. Jag har problem att plugga när det är mörkt. Igår fick jag i stort sett inget gjort på hela degen men på kvällen avslutade jag nästan en uppsats helt. Jag i stort sett tviingar mig själv att göra färdigt det innan jag får sova. Förr var det inte alls såhär. Jag kunde inte plugga på kvällarna. Det var helt omöjligt. Men hemma somande jag aldrig efter 11 på vardagarna, nu somanar jag aldrig innan 12. Jag vet inte riktigt om detta är bra men så är det i alla fall.

Dollarn har förresten gått upp 30% sen vi kom hit. Tänk er att en sak som kosatse 100 spänn när vi kom hit kostar nu 130. Tänk er då hyran. Kostade 4200 när jag kom hit. Nu kostar den 5480. Vilken mardröm. Hoppas vekligen trenden vänder snart.

Har fått önskningar om fler bilder på omgivningarna här. Man blir lite hemmabild och tänker inte på det så mycket mer. Men igår tog jag kameran och gick till stan. Det blev många bilder på vägen och jag ska ladda upp lite då coh då så att ni förstår hur jävla vacker det är här. För herregud det är det verkligen.

För ett år sedan precis i detta nu var vi i Thailand. Tänk att det redan har gått ett år sen den fantastiska resan. Livet går fort. Nästa gång jag är i Sverige får jag handla på systemet. Hur sjukt är inte det? Om jag tänker efter så hag funerat mycket över det här med tid i mina dar. Har kanske en filosofisk gen i mig i alla fall.

har äntligen lärt mig hur man lägger upp en video på bloggen förresten så nu får vi hitta en bra låt att bjuda på.

Vi tackar Fia för denna låten. Vädligt fin tycker jag..

Lots of love too you all..


Ny dag, nya utmaningar..

Men jag vill bara sooova.. Bröööl
Men det är väl bara att ta tag i sig själv vettja.

Guud vad jag längtar till helgen. Det gör man väl alltid tänker ni, men jag längta speciellt till denna helgen efter som på Fredag klockan tre avgår Limon till LA. Hummerlimo mina vänner, hummerlimo.24 glada ungdomar på Highway 101. Sen blir det väl någon lugn utgång på kvälle. Upp nästa dag (ja, jag tänker inte sova länge i alla fall) och utforska LA. Sen på kvällen är det MONSTER MASSIVE. Sjuuukt stor Halloween fest. Det ska bli riktigt fett!

Plugg nu så denna helgen kan bli av!
Later My Friends


Lite blandat

Lunchen idag på Campus Center. Med Kicki, Johanna, Rasmus och Emma..

MUMS!
 
Johannas Mumsiga Blåbärsyoghurt
                   
Raaz och hans pommes     Fröken Fin med goesalladen

 
Coooling                Gänget


Lite annat shuffs!

 Slitna?
My room XD
 Mina nya älsklingar.. Liiiiiite miss match dock...

Later My Friends

Det tar emot ibland.

Det är så jobbit att ta sig upp ur sängen på morgonen. Speciellt när det är så kallt på rummet. Speciellt när man vet att man ska upp för att skriva uppsats. Jag vill bara ta om denna helgen igen för den var så kulig. Måndag idag också. Kvällslektion och missar GG och OTH igen. Väldigt beklagande och deppigt inlägg men va fan det får ni ta. Bjuder på en rätt så söt bild istället som plåster på såren. Stay put för ett nytt gladare inlägg.


Nu blev det kvällen..

Det är väldans mörkt på mitt rum just nu. Men orka ta sig till strömbrytaren :P

Saker jag måste göra kommande vecka:
Skriva engelska uppsats 1
Skriva engelska uppsats 2
Skriva politik uppsats
Skriva environmental history uppsats
Göra Geografiläxa
Läsa bok av min författare
Träna
Ta igen lite på reading fronten

(har till torsdag på mig för till helgen blir det LA)

Denna bilden är UNDERBAR!!


Godagens.

Ligger i Johannas säng med hennes fina Mac. Jag vill också ha en Mac. Men det är mycket man vill men man kan inte få allt. Men en ny mobil lär det väl bli för min antika sak fick bada i öl igår. Simkortet har typ rostat nu. Hahah, men men.. 

Gårdagen var riktigt rolig kan jag tycka. Jag skrattade en hel del och de andra ser ut att ha haft roligt på korten i alla fall. Ja men gud jag hade riktigt kul nu när jag tänker efter. Johanna och jag tog lite snygga morgonbilder. Det finns två på deras blogg (länk till höger) Men jag kan ju också bjuda på en. Enjoy :) 


Nu blir det frukost på IHOP :)

Later my friends

18 oktober 2007

Ett år sedan idag. Den var en torsdag. Vi hade fysik på morgon och jag har aldrig varit så uppspelt i hela mitt liv.. Dagen då Hanna tog snitt körkort.

"och körprovet idag är godtjänt"- uppkörningsnissen


Ett år med dig, älskling..

Åhhhhh..

Vet inte varför men jag känner att jag bara vill riktigt skälla ut någon. Mest kanske för att jag är galet irreterad på min engelsklärare och Jean. Men men, jag vill ju inte att det ska gå ut över någon annan så jag får tygla mig. Hemma var det lättare för då kunde man alltid låta familjen få det och sen förklara. Dom försår alltid <3

Lite bilder från igårkväll..

   

Eng 110

Sitter i skolan nu. Vi ska gora ngt skit med engelskan. Jag maste bara uttrycka mitt hat mot min larare. Hon ar sa bitchig. OMG som de hade sagt i detta landet. 

Nu maste jag aterga till koncetrationen.
Skiver snart.

Valkommen mormor forresten :)

Okej, nu är jag avundsjuk..

PÅ RIKTIGT!
Rae's pappa ringde precis och berättade att han hade med sig en present till henne. Jag hade då inte sagt nej..


Längtar..

Can't wait tills min Ipod kommer. Vill ha den nuuu!

Ska skriva en uppsatas lite snabbt nu var det tänkt. Om konst shuffset från förra helgen. Aja det är väl bara att klottra ner lite fina ord så blir det väl bra.

Ska på bio ikväll.. Vet inte vad vi ska se än men ändå. Det blev ingen bio för mig igår för jag orkade inte ta mig ner till stan igen. Hade ju varit där hela dan redan liksom. Shoppade lite igår i alla fall. Längesen sist så det kändes bra, hihi..

Inatt drömde jag om alla mina vänner. Alla, både folk härifrån och hemifrån, var med. Det var en helt underbar dröm. Vi var på något sommarläger eller något. Det var så verkligt så nu känns det nästan som jag har träffat er. Sjukt nice. Rae's familj kommer ner denna helgen. Lite avis är jag måste jag säga. Men men, det är bara 66 dagar kvar till jag får se min familj. Wiihooo =)

Magnus Uggla - Trubaduren spelas just nu. Sååå Uråsa med NV05b <3

KÄRLEK


Tjollahopp..

Nu ska Hanna ga och bli ruinerad. Betyder att jag ska betla en rakning pa 250 dollar. Ischannamaj...

Min midterm i politik gick at helvete kan jag saga.
Ikvall ska jag och Rae forsoka ga pa bio igen.. Tredje gangen gillt, hoppas vi pa..

Vi hors senare!
Pusss

Mobbning på hög nivå..

Klicka först HÄR... Sen HÄR


....

7,559..

1 dollar, 7,4 sek..

Jag går och lägger mig och går inte upp förän den har gått ner igen..

Awesome

Skrattar högt åt min förmåga att ta bra anteckningar. När man inte hinner med riktigt när han snackar på politiken hittar man på ngn blandning av eng och svenska för att det ska gå fort och vara "förståligt"!?. Tur att man har lite minne av vad det hela handlar om. Hade man fattat detta annars?

"Life, Liberty and Property. The snack of the mannen"



Hahha, detta stod precis under:
"Declaration or constitution shuffset
FAN VAD DETTA SKA VARA KLÖDDIGT"

Tur att mina "grannar" inte fattar vad jag skriver.. Inte för att jag gör det heller..


 Sista gången nu..

"Fransmän - Equality, Jenkare - Liberty, "lämna mig ifred""

"Möd importanto"

"The power to tax is the power to destroy. Jag vet inte riktigt vad detta är men någon sa det".

Skulle nästan fotat spektaklet så ni fick se hur det ser ut.. Vilken röra. Något i den hörnan och massa streck mellan saker som tydligen hör ihop på ngt vis. Enstaka ord utskriva som jag inte har en aning om vad be betyder. Känns verkligen som jag är väl förberedd på till detta prov. Tur att jag har en dag till på mig..

nattinatti mina kära..

Onödigt tidsfördriv..

Höger- eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: Uttråkad och arg för att det inte var ett nytt avsnitt av 90210 ikväll.
Är det nåt du absolut inte äter: Kött
Kläder just nu: Shorts, T-shirt och SBCC tjocktröja.
Musik just nu: Borra, borra.. (fortfarande kvar den huvudet sen i morse när Johanna spelade den för hela campus)
Vad sa du senast: One venti late, please
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: är 70-talet en epok?
Hur många kuddar sover du med: Två.
Favoritväder: Sol! Men inte föör varmt, men ändå så det bränner i huden.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Tillgänglighet till Facebook eftersom jag är mega beroende just nu. Någon som kan göra smoothie till mig och sist med inte mins MUSIK.
Spelar du nåt instrument: Inte än..
Morgon- eller nattmänniska: Kvälls... LÄTT
Sparare eller slösare: Försöker verkligen att inte slösa men helt lätt är det inte.
Vem är viktigast för dig: Man kan inte välja EN favvoperson. No way..
Bästa film: The Notebook. Jag vet att jag har fler men jag glömmer ju vet ni ;)
Tror på liv på andra planeter: Inte i detta solsystemet men utanför hoppas jag vekligen det. Shit vad ensamma vi är annars.
Kommer du ihåg din första kärlek: Hahha, ja klart..
Har du några homosexuella vänner: Ingen som har kommit ut från garderoben i alla fall. Men jag hade inte haft något emot det.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Hahha, jag hoppas ju det men jag har mina tviviel..
Hur många barn har du/vill du ha: Minst två adopterade! (inte för att jag är rädd för att föda utan för jag vill att vi tat hand om barenen som redan finns på jorden innan vi skaffar fler)
Bio eller promenad: Det beror helt och hållet på humör. Oftast promenad skulle jag tro.
Snarkar du? Tror inte det..
Rädd för insekter? Hahha, vissa..
Äckligaste insekten: Så länge det bara är en så är det lugnt men alla blir äckliga så fort där är många.
Bästa bok? HARRY POTTER utan konkurrens (nörd jag vet)
Vad vill du jobba som? Rädda världen?
Pizza eller hamburgare? Pizza med tjock botten :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Här har varit rörigare..
Gungar du på stolen? Nix.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Tveksamt. Om jag fick betalt kanske..
Hur många syskon har du? En älskad syster. Saknar dig <3
Vad är du mest rädd för? Att förlora mina nära och kära.
Är du rädd för blod? Nädå.. Tuffing ^^
Saltar du på maten? Typ aldrig.
Gillar du att sjunga? LOVE IT. Men sen att det är en pina att lyssna på är en annan sak.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? NV NV för jag är en NV-nörd ändå in i benmärjen. NV05b <3
Anser du att du är stark? Faktiskt.
Brukar du sola? Oooo ja!
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten baklänges eller upp och ner eller vad du nu vill kalla det. Det fungerar! 
Röker du? Nej mamma de gör jag inte.
Snusar du? Man har väl sina busiga stunder.
Kaffe, te eller inget? Mest kaffe. Te med mjölk och honung är också sjukt gott.
Saknar du någon? MINA ÄLSKLINGAR DÄR HEMMA <3

Rae pjatar svenska..

Chilla mannen.. HAHAH
Rae är så jävla rolig när hon pratar svenska. Ibland låter hon som en italieare, ibland norrman, ibland kines och ibland får hon till det så hon låter riktigt svensk. Men jag har aldrig hört henne prata med amerikansk brytning.
Ska nog filma henne ngn gång så ni kan se.. hahah

Det blev en orange Sara :)

Love


Vilken färg? RÖSTA!!


This is HORRIBLE

Manniskor. Jag befinner mig for tillfallet i skolan och vantar pa att min lektion ska borja kl 6. Men jag har ingen musik. Jag tror jag gar under. Jag har alltid musik under denna halan. Kosta vad det kosta vill jag ska bestalla en Ipod nar jag kommer hem. Tack foresten till er TVA som har skickat era mobilnummer. Yes, alla vill messa med Hanna, haahaa...

GRATTIS MORMOR OCH NICKE BY THE WAY!
NU ska jag ut pa google och hitta en bild att forgylla er dag med...


Nice...

Meningslös dag

Har inte gjort någonting vettigt idag. Sovit till 12, städat lite halvt, kollat på DH, gjort en bildfilm som jag ska försöka ladda upp här såsmåningom. Känner mig inte jättesjuk men långt ifrån frisk. Har lock i örat från igår och det vill inte gå bort. Sörigt. Borde vekligen ha pluggat idag men det är lite sent att komma på det nu.

What ever, imorgon är en annan dag..


Inlägg från förr.. HAHA

http://hannasegen.webblogg.se/2008/february/tack-mamma.html#comment

http://hannasegen.webblogg.se/2006/december/ge-mig-sommar.html#comment

http://hannasegen.webblogg.se/2007/january/pocahontas-djuret.html#comment

http://hannasegen.webblogg.se/2007/october/vetgirig.html#comment

Finns säkert en hel del fler roliga.. Jag ska aldrig sluta blogga ;)

Let's live the good life

Ojai Art Tour 2008. Det finns mycker ful konst, men det finns också en hel del cool konst. Har sett mycket av båda delarna idag. Men vet ni va? Skit i konsten och titta på utsiketen från det ena museumet istället.

  
   

FAAAAN

Min mobil har gått sönder. Skärmen har fått en spricka och visar inget. Jag som älskar min mobil. Som ni kanske förstår så har jag INGA mobilnummer nu. Detta suger vekligen. Min musik är ju där också. Vad tusan gör man utan mp3? Får väl ta och köpa mig en Ipod kanske? Är ju trots allt i Ipodarnas förlovade land. Nu har jag i alla fall en antik mobbe. Inte alla som har det ;)

Nu ska jag på konstutställning om en kvart.
Ikväll SKA jag gå på bio what so ever. Pallar inte IV ikväll igen.

Ha en bra dag USA och en fin kväll Sverige
<3<3<3

ps ni kanske kan messa ert nr till mig? Glöm inte att skriva vem det är ifrån. +18054532758

Mother Nature

Vita gäss på havet idag. Första gången. Det betyder dock inte att det är kallt.
Havet får en att inse att vi inte har en chans. Moder Natur kommer alltid att vinna hur mycket vi än försör. Jordbävningar, stormar och tsunamis. Det spelar ingen roll om vi förstör allt med våra kärnvapen. Vi kommer att ta kol på oss själva och sen på ett ögonblick (inte i mänsklig tid kanske men i geologiskt) kommer hon att hämta sig igen. Men är det verkligen det vi vill?


Det finns 26.000 kärnvapen i världen och 3.600 av dem är redo att avfyras med ett enda knapptryck..

If you gas me again, and I'm not on fire, I'm gonna donate you to the city college.

Hahha Iron Man. Såg den igår för att Rae ville det. Brukar inte direkt gilla sånna filmer men denna var ju bra!

Usch, det känns som jag har ett hårstå i halsen och det går inte bort. Sjukt äckligt.

Fredag idag. Ikväll ska jag på THE event. Cookies, Milk and Beer på E. Islay 15. Hahah, det ska bli riktigt skojsigt. Kan dock inte följa med ut ikväll för jag ska på konstutställning med engelskan imorgon. Ska bli intressant att se hur det blir. Ska åka med en tjej som heter Chantelle som går i min eng. Hon är jättetrevlig men pratar skittyst så det är lite jobbigt med det. Men men, jag har ngn att åka med i alla fall :)

Vill vekligen bidra med ett roligt inlägg, speciellt eftersom jag svek er igår, men näsan rinner och huvudet funkar inte riktigt som det ska.
HÅLL UT!

Pusselipuss

Inte konstigt att man blir förklyd..

Vaknar: Rummet ISKALLT
Senare: Värms sakta upp
Lite Senare: Asvarmt
Gå till skolan: Megasvettigt
Klassrummet: Svinkallt (AC)
Gå hem: Väldans varmt
Affären: Kallt (AC)
Hem: Rummet Vaaaaarmt
Nu: Rummet såskyligt

Men jag ÄLSKAR värmen så jag ska inte klaga. Önskar man inte vore krasslig bara. Vill påpeka att jag uppskattar när ni uppdaterar mig i kommentarerna om vad som händer för er som Olu gjorde i förra inlägget. Jag vill ju veta hur det är med er också ju!

Nu

Jävla Hamster


Tio små apor hoppa i en säng..

Jag är hjärndöd idag. Har inte fått mycket gjort kan man lugt säga. Men men så är det ibland. Efter skolan längtade man efter en tupplur i ett svalt rum. Visst serru. Minst 100 grader här inne. Två fläcktar igång nu så nu är det bra 98,5.

Idag har jag:
Avlautat min uppsats kl 02.53.
Tagit bussen till skolan för jag orkade inte gå.
Käkat en isglass.
Taggat alla "nykommlingar" på facebook som inte hade det när jag lade upp mina album. Må detta aldrig ske igen för det var jobbigt.
Pratat med Christian på msn och ni SKA kolla denna länken:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=97234&a=1255356&lid=puff_1254966. Den 25 october kl åtta SKA ni titta på SVT och rösta som tusan på Susann Nordströms. Jag kommer påminna er!
Längtat till maten är klar för jag är hungrig.
Klagat på att det är för varmt när man vill sova.
Planerat att starta företag med folket här. Har ni något toppenförslag på vad för företag så kom gärna med det.
Tänkt på min mormor som ska opereras på tordag.


Miss You!!


Ischannamej

01.10 och jag har fortfarande 4 sidor kvar att sammanfatta. Har TUR om jag är färdig om en timme. Tack för allt i detta livet om jag inte överlever.

Just de..

Sitter och "pluggar" med mina älskade nollåttor. Det går inte så bra för mig. Facebook och YouTube är ganska så beroendeframkallande om man säger så. Bestämde mig för att inte gå till skolan idag och Johanna mådde inte heller bra så hon bjöd över mig på pluggstund. Ska vekligen försöka koncentrera mig nu. Uppsatsjäveln måste ju bli klar tills imorgon.

Vill ni skatta kan ni ju söka på Sagaon om Safkalaset, Fruktsoppa eller Britt-Marie på YouTube.

Killen utanför Blenders försökte impa på en brud..
"Did you here about the thief that stole the calendar? He got a Year!"
Amerikanska killar tar till allt

Ajee

Igårkväll släckte jag lampan kl 11. Somande halv tre.. HATAR sånt. Så fort jag hade släckt kännde jag en viss nästäppa och innan jag somande hade den förvärrats och fått sälskap av ont i halsen. Frös och svettades om vart annat. Skippade mina första lektion idag!

Nu sitter man här och ska plugga. Igen. Kallt är här också. Sitter under täcket i mjukiskläder och fryser. Najs.

Och Sara, jag tycker bilden är jättebra annars hade jag inte lagt upp den :) Den är snart nerflyttad av alla mina andra diverse inlägg så njut av din stund i rampljuset, hahha..

GRATTIS BABE!!!



SARA ÖSTERBERG 18 ÅR <3<3<3

Bastu vs Frys

Okej i normala fall brukar det vara asvarmt på mitt rum. Nu är mina fingrar så stela att jag knappt kan skriva. Regnet som kom idag följdes av stjärnklar himmel och kall luft. Alla har frusigt ikväll. Hör inte till vanligheterna.

Jag är inte trött det är det som är det jobbiga. Klockan är tio i tre och jag har megamycket att plugga imorgon. Attans.

Kvällen var helt okej och en hel del kommentarer lades av. (MYCKET skåne vs sthlm). Kvällens bästa kommentar la Tony av: "Då har man strulat med en dvärg, det känns ju bra. Ge mig en badring"

NATTI (eller ja gomidda kanske)

Fråga!

Det är ngt blött som faller ner från himlen.. Vad är det för något? Jag tror aldrig jag har sett det förr. I alla fall inte i detta livet. Kan ni berätta vad det är så blir jag väldans glad!


Två saker...

...som jag inte förstår hur jag har klarat mig utan innan:


Ice Blended Mocha from Starbucks     Smoothies from Blenders in the Grass

Random Shit

Det var ännu en het dag idag.. Härligt!

Vi har snott typ ALLA program från USA. Deal or No Deal, Jepardy, Vem vill bli miljonär, Idol, Let's Dance osv, osv..

Obama MÅSTE vinna valet. Palla republikanernas miljö- och krispolitik. Grrr..

MIn Kalender håller på att ramla ner från väggen. Måste fixa det, vänta.....Done!

Mina loppor är än en gång emimilerade. Vi får se hur länge det varar..

Disturbia med Rihanna är stört bra :) Lyssnar ni på den hemma med? Vad går om och om på radion nu för tiden?

Hur ser det ut i Idol? Några nya stjärnor? Hur är den nya Juryn?? Please tell me...

Läkemedelsreklam här är lustig. De berättar vad man kan få för bieffekter. "Can cause jadi, jadi , jada. Please consult you docter and ask him if xxx is the right choise for you."

Har mejlat med Veronica Maggio idag coooolt va!?

Mycket aktivitet på FB här ska ni veta!!

Allt tar slut samtidigt.. Shampoo, rena kläder, sminkborttagning, perfym mm... ILLA

Ledig imorgon :) Meeeeen det blir ju en heeeel del plugg.. Men kvällen blir väl busig hoppas jag i alla fall!

Klart att vi ska ringas snart Fia!!!!!!!

Rae är på dejt.. Hon får komma hem snart så jag kan fråga ut henne :P

Nu pallar jag inte detta mer! JUST DET!

En massa, massa KÄRLEK

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

US Dollar 1,000
Sek 7,008

Vad hände????

Delicious October 1th - Weatherwise

Hey People :)
I have to tell you about todays lovely weather. Sun is shining and the sky is clear. Now you are thinking: ehh isn't it always like that?  Yes peolple, it is and that's whats so amazing. I mean it's OCTOBER now. If you read what i wrote before I told you that I was going to school and I was thought I was taking the bus. But I was early so I took a walk. When I was there 30 minutes later the sweat was pooooooring. Nice with AC in the classroom :) The test went well and then I walked home again. The sweat was pooooring again. When I came home my room felt like a sauna (it still does). But now I have showered and feel pretty good. But hey, it's unbelievable that it is even warmer today. I mean OCTOBER. Than month is sooooo grey normaly.

Enough about what.. How are YOU? :P


Fruktansvärt hungrig

Min mage kurrar som aldrig förr. Måste ha lunch NU! Har precis pluggat färdigt inför provet vi ska ha om en timme och 20 min. Hinner käka och sen ta bussen till skolan!

Shit vad den kurrar alltså..

Skriver mer ikväll!!
Love