6 dagar i bild

        
(tar en himla tid att lägga upp bilder här så fler kommer senare.. )

Snacka om heldag

Gårdagen var lång men rolig. Vi började tidigt och körde hela vägen ner till Hollywood Blvd. Vi kollade in Hollywoodskylten och kollade in lite souveniraffärer. Sen bar det av på stjärnskådning. Vi såg hus som tillhörde Cameron Diaz, Jessica Simpson, Brad Bitt, Angelina Jolie, Ben Affleck osv osv.. Vi såg dck ingen av dem men husen var mäkta imponerande. Bilder kommer ikväll.

Sen blev det mat och shopping på Hollywood Blvd. Vi fick allt med oss en hel del påsar hem. Mot slutet hade vi blodsockret i botten och det var i stort sett omöjligt att hitta en ledig resturang med normala priser så vi hamnade på donken av alla ställen. Myskomänniskor och hemsk odör men vi blev mätta i alla fall.

Idag ska jag, Frida och Bella ner på stan en sväng medans mamma och pappa ska njuta i solen med en bok eller möjligtvis åka en sväng till solvang (den danska staden ca 40 min härifrån).

Jag lovar er dyrt och heligt att lägga upp bilder ikväll.

Later !

Roadtrip

Godmorgon Sverige!

Idag har vi varit på en lite roadtrip. Vi började med att köra mot Ojai.Ville visa dem den otroligt mysiga lilla staden. Pappa den allsmäktiga trodde förståss att han hittade överallt med vägen dit blev inte den vi hade tänkt. Vi hade nämligentänkt köra foothill road och titta på ställena det hade brunnit. Det missade vi men Ojai var en hitt. Det är nästan överdrivet vackert där.

Sen bar det av till Newport Beach. Jag ville ju se stället som fick mig att vilja åka till detta stället från början. Vi hittade dock ingen av inspelningaplatserna till OC men vilka hus och vilken strand är allt jag har att säga. Mamma sa att det var det vackraste hon någonsin hade sett. Jag kan väl nästan hålla med.

Nu är vi hemma igen och tittar på film. Imorgon ska vi upp TIIDIGT för att åka till LA och kolla på Walk of Fame och shoppa loss. In stjärnskådningsrunda är också inplanerad. (filmstjärnor inte riktiga stjärnor då).

Bilder kommer när vi har fått tid att lägga in de på datorn.
LATER <3


Såhär såg solnedgången ungefär ut när vi körde hem längs Highway 1

Nina gästbloggar!!

Hej alla!!


Sååå gott det var att träffa Hanna igen...
Säkert har ni fint väder hemma för regnet har vi tagit med hit... Otroligt! Vi är i California och det regnar och blåser. Undra om jag har Eva och Micke i bagaget??

Vilken stad Santa Barbara är! Litet mysigt centrum med massor av affärer, fik och resturanger. Hanna har gångavstånd från sin lägenhet till State Street, perfekt!
Vi har varit och tittat på Hannas skola, oj oj om man hade haft en sån utsikt från sin arbetsplats. En vacker hamn och Stilla Havet.

Jag var så kaxig med tidsomställningen innan jag åkte hit men det har varit svårt faktiskt. Vi har varit jättetrötta på kvällarna och somnat tidigt. Igår på julafton gjorde vi stan och åt på Italiensk restaurang. Skålade och sa God Jul, det kändes konstigt... Vi bestämde oss för att gå på bio på kvällen och se Twilight, vi körde hem om till lägenheten och lämnade lite grejor men hoppsan vad hände?? Jo hela gänget somnade...

Imorgon bär det av till Los Angeles. Vi ska på roadtrip tänkte vi. Köra highway 1 och njuta av utsikten. Shoppa i Los Angeles tar vi en annan dag, vi har ju många dagar på oss... VI HAR SEMSESTER!


Peter, Frida, Hanna och Bella hälsar till er alla!

//NinaGod Jul

Nästan som jul här med. Det är nämligen svinkallt. Eller ja runt en 13 grader kanske. Ni har det kanske lite kallare!

Igår var vi ute på stan och det blev lite shopping för alla utom pappa. Fick visat dem min skola och solen!

Idag är det julafton men det är inget vi känner av direkt. Vi sitter ju som nu som små kineser på golvet runt mitt låga soffbord och käkar frukost. Vi har ju fortfarande inget matbord så vi får klara oss. Planen för dagen är mat ute och sen bio. Inte mycket till julafton men vi har bestämt oss att i stor sett skita i det hela. Hoppas i alla fall att ni har haft/har en helt underbar julafton och att ni har varit snälla så ni har fått fiiina paket.


Jahupp

Nu sitter man här i soffan och väntar. Mycket trafik på vägarna så familjen har inte anlänt än. Tycker synd om dom eftersom klockan är snart 6 på morgonen deras tid. Men hey nu får dom anpassa sig till min tid liksom :P Tolerarar inget jet-lags shuffs. Hahha.. Men klockan är ju bara  nio snart.. Hur ska jAG kunna sova hade dom tänkt? Jag har inte gått och lagt min före tolv på jag inte hur länge.. Det blir en utmaning. Sen kommer dom väl vakna sådär fem på morgonen. Usch, men som sagt de får anpassa sig :P

Får väl läsa vidare..
Later dudes

Min familj är här om nio timmar =)


Solen skiner och alla är glada..

Som dom snakade när jag vaknade innan.. Tihi

Gårdaskvällen var väl lite sisådär men så är det väl när det inte finns mer människor man känner i omgivningarna. Alla utom jag gjode ett försök att at sig in på krogen igår men jag var den smarta för de kom inte in. De är stenhårda på detta stället. Jag visste ju om det inners inne så jag sket i det. Pris till mig haha..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Killarna står i köket och lagar lunch och snart ska vi ner till stan och träffa gänget från 15 E Isley. Vi får se vad som händer helt enkelt. fast egentligen vill jag bara krypa ner igen och läsa slutet av min bok. Så himla bra.

IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM IMORGON KOMMER DOM

förlåt

dålig uppdatering jag vet.. men har lite vänner över för tillfället så jag hör av mig imorgon <3

Typiskt mig

För några dagar sedan tittade jag på filmen Blood Diamond. Ni som har sett den vet att den är en hemsk film som handlar om folkmord i Afrika. Folk blir bokstavligt talat slaktade inför familjemedlemmar och branen görs till soldater mm. Under denna filmen var jag nära att gråta flera gånger men jag grät bara på riktigt en gång. Basered på en sann hitoria och lätt sevärd om man inte är jättekänslig.

En annan film som jag såg ikväll är Eight Below. En Disneyfilm men kanske inte en barnfilm direkt. Mer en familjefilm. Denna är inpirerad av sanna hitorier. Den hanldlar om slädhundar på Antarktis. En storm kommer in över den amerikanska forskningsbasen är alla måste evakueras. Hundarna får inte plats i planet så de blir kvarlämnade. Killen som har huvudrollen blir helt förstörd över detta. Sen handlar filmen om hur dessa stackars hundar tar sig loss och överlever över ett halvår själva på Antarkis. Tillskillnad från den förra filmen så bölade jag non stop till denna. Jag klarar det inte när det hanlar om djur. Det var inga tysta stilla tårar som rann ner för kinderna heller utan en hel del storbölande och snörvlande. Jag hade kunnat ha en hel utläggning för er om varför djur betyder så mkt för mig men jag ska inte. Nu vet ni i alla fall var mitt hjärta hör hemma. 

 
  

Idag har jag städat

.. och ändrat om i vardagsrummet (flyttat soffan och tv:n)! Är ganska nöjd med det. Jag har också tagit ut allt skit som skulle återvinnas och varit en sväng på Vons och köpt det nödvändigaste i matväg. Ja det är typ det..

Nu får de komma tillbaka för jag börjar bli rastlös..


Small World

Ja hörreni.. Jag tror inte att jag har nämt detta innan men kanske jag har det.. Skit samma. Anton & Ludwig som jag och Sara umgicks med ganska mycket på våran underbara språkresa 05 är på tur i USA och sedan i Canada. Johannas kompis Kalle som är här nu känner tydligen Anton och hans bror som också är här. De ville alltså komma hit och hälsa på. De kommer på lördag och snäll som jag är erbjöd jag dem husrum. De lovade att vara ute innan familjen kommer på måndag + en present till mig, hihi.. Så nu ska jag alltså träffa dem för första gånen på tre och ett halv år. KOnstigt och som sagt, It's a Small World..


All Alone

Nu känner jag INGEN som är kvar i SB. Någon nämde något om att simon  var kvar med honom har jag pratat med en gång så det räknar inte. Tur att J&K&P&K kommer hem igen imorgon.. Jag gillar ju i och för sig att vara själv men det är när jag väljer det själv. Nu har jag liksom inget val. Men jag ska låssas att jag hde det och njuta av min kväll.. Har egentligen inget vettigt alls att dela med mig av men jag måste skriva annars får farsan utbrott :P

Nu ska jag dyka in på sidan 214 i Eclipse..

Kärlek


Boooooring

Japp, gänget är i LA. Rasmus & Fredrik var här innan och sa hejdå. Detta är det konsigaste sen jag åkte hit i stort sett. Tomt känns det. Min tröja som Rasmus hade lånat luktar väldigt gott i alla fall så honom ska jag väl inte glömma. Sen kommer ju mina söta töser hem igen på fredag. Leo vet jag inte heller om jag kommer att se på ett tag för hans familj är här och dem är på roadtrip. Rae är rätt tråkig nu faktiskt. Jag med förmodar jag. Vet inte riktigt vad jag ska göra. SANTA BARBARA är toooooomt! Men snart fylls stan med mina familjemedlemmar. Wiiii =)

Gaaah, vad ska jag göra nu när jag har bloggat också? Vågar inte läsa för jag är rädd att de kommer att ta slut för fort. Många sidor i bok 3 & 4 i alla fall..

GAAAAHHH frustration

Smile Like You Mean It

1. Put Your iTunes on Shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write down the name of the song no matter how silly it sounds!
4. Put any comments in brackets after the song name.

If someone says, "Is this okay?" You say?
Sing My Best - Plain White T's 
[ ? ]

How would you describe yourself?
Sweet Honey - Slightly Stupid
[ På pricken =) ]

What do you like in a guy/girl?
Spaceman - The Killers
[ jag som var 100 att jag inte var en scifi nörd ]

How do you feel today?
Love Today - Mika
[ Jag spruuudlar ]

What is your life's purpose?
Amazing - Aerosmith
[ Det visste jag ju redan]

What is your motto?
My Secret - Anna Ternheim
[ Ja varför skulle jag dela med mig med det? Hahha.. ]

What do your friends think of you?
Bubbly Toes - Jack Johnson
[ alltid ]

What do you think of your parents?
Vägar Hem - Jacob Hellman
[ Fint på ngt vis ]

What do you think about very often?
Gå och Fiska - Gyllene Tider
[ Hahha, det sitter djupt i så fall ]

What is 2 + 2?
Girls & Boys - The Subways
[ ? ]

What do you think of your best friend?
Big Girls Don't Cry - Fergie
[ Strong and independent - always  ]

What do you think of the person you like?
Vi drar till Malmö - Timbuktu
[ vad ska detta betyda? ]

What is your life story?
When You're Gone - Avril Lavigne
[ typiskt ]

What do you want to be when you grow up?
Nu har pappa laddat bössan - Magnus Uggla
[ Gift, eller vad!? ]

What do you think of when you see the person you like?
The Ocean - Led Zeppelin 
[ Avlägset? ]

What will you dance to at your wedding?
Cheek to Cheek - Sahara Hotnights
[ Inte bara den hoppas jag.. ]

What will they play at your funeral?
Don't Eat The Yellow Snow - Frank Zappa
[ Hoppas vekligen inte det ] 

What is your hobby/interest?
Heartbeats - The Knife 
[ HA ]

What is your biggest fear?
I'm a Terrible Person - Rooney
[ Ja, det hoppas jag aldrig jag blir ]

What is your biggest secret?
Deep Blue - Paul Rodgers
[ Dyk i och leta ;) ]

What do you think of your friends?
Hands Up - Black Eyed Peas
[ High Five ? ]

What will you post this as:
Smile Like You Mean It - The Killers
[ Den är bra! ]

Tjollahopp

Var vaken till halv 4 igår igen.. Har helt vänt mitt dygn och jag gillar det inte.. Men det är svårt när man har en roomie som sover till fyra halv fem på dagen.. Men idag tog jag tag i det och gick upp tidigt för att vinka av Johanna, Kicki, Patrik och Kalle som skulle tre dagar till LA. Var erbjuden att följa med men ekonomin tillåter inte det riktigt och sen kunde jag ju inte bara lämna Rae här. Hon åker iofs imorgon men då blir det mer tid till mig och mina böcker. Köpte både trean och fyran idag. Hahah..

Är riktigt nöjd men min blogg i alla fall =) Om till och med Paulina tyckte den var fin så har man ju i alla fall lyckats rätt så bra!

Nu har jag varit här i fyra och en halv månad. Jag har inte sett min familj på såååå länge men nu så kommer de om bara fem dagar. Jag har i alla fall inte fattat det. Kommer itne göra det förän dom är här heller. Har ju vant mig vid att inte se dem nu. Det ska bli helt underbart att se dem i alla fall.

Nu ska jag ner och ta ut tvätten som jag redan har fått igång också. Snacka om helomvändning.

dåååålig på detta

försöker fixa lite med bloggen därav uppläggningen av denna bild.. vet inte riktigt hur man lägger den som banner annars.. hoppas ni inte misstycker!

Forever? Thats all I'm asking for..

Ja nu är det såhär att jag har inte varit utanför dörren idag. Läst från och med klockan 12 när jag vaknade tills nu. Nu är bok två också slut. Jag har saknat att läsa så mycket och jag älskar när jag kommer in i något såhär. Jag vill aldrig att det ska ta slut. Rätt impad av mig själv som har läst en bok på engelska (563 sidor) på två dagar. Det är något som inte hade varit möjligt för några månader sen. Förbättring!

Var inne oh kollade pipline och jag har fått ett betyg av fyra. Environmental History: B
Helt sjukt considering att jag har fått C på alla prov (har inte lagt ner överdrivt mycket tid på det om man säger så).. Han måste gilla mig ;)

Imorgon ska jag köpa bok nr 3 =)


dagen

sprungit. dushat. tvingat upp rae ur sängen. betalat räkning. tittar på när rae shoppade. handlat lite mat. läst. läst. läst. ska fortsätta läsa. (frida vi läser samma) EARTHQUAKE I SKÅNE!?!?
GRATTIS MIN KÄRA SOFIA HAGSUND!


You are my life now..

Fick klagamål för dålig bloggning av mina kära far idag. Kan berätta att anledningen är Twilight. Har läst hela dagen. Fimen var ju hur bra som helst men boken lyckas ändå vara bättre. Vill bara börja på tvåan som ligger på min säng och väntar. Har dock varit mega osocial mot rae idag så jag får väl snacka lite med henne ist..

Hmm, vad kan jag mer berätta? Jo, det regnar här idag.. Har inte varit utanför dörren så det rör inte mig så mkt men ändå..

Rae pratar men sin beudrare i Irak nu.. Han som har friat till henne över telefonen! Han har skrivit värsta långa dikten om henne nu. Han är jävligt bra på det ska jag säga men stalker ngn? Jaaaaa!

Nu måste jag ta mig till kylskåpet och dricka.. Har glömt att både dricka och äta idag.. Bara " The Twilight Saga" "Harry Potter" & "The OC" Kan få mig att bli såhär konstig..LusseLelle

Hade helt glömt bort att det är Lucia idag.. Hoppas ni har käkat många goda lussebullar och peppearkakor. Gud vad gott det hade varit med en lussebulle nu.

Hade min sista eng lektion idag. Vi var tvugna att gå dit fast att vi redan hade gjort våra presentationer. Trodde aldrig det skulle ta slut. Längsta lektionen i världshistorien. Fick tillbaka mitt research paper i alla fall och jag fick ett A på både den och presentationen. Har nog fan en möjligthet att få A i kursen nu. Ojojoj säger jag bara.

Nu får det nog bli lite mat because i'm starving.

Det var väldigt mysigt här hemma igår förresten.. Har jag inte nämt det innan så gör jag det nu: Jag har vääääldigt fina vänner. IV var IV.. Mer säger jag inte!

Puss på kinden <3

    


Housewarming gathering

Vi ska ha lite vänner över ikväll.. Lite inflyttningsfest fast inte riktigt fest.. Det blir IV sen i alla fall!

12 dec idag.. Jag var i stan i shorts och t-shirt!

Grattis Sabina förresten! <3

August Rush

Lätt top fem på min filmlista.. DU MÅSTE SE DENNA FILM!!!!!! Kille, tjej, gammal, ung, sur, glad.. Spelar ingen roll SE DEN!


over and out

DET AR OVER NU!!
Sista finalen avklarad.. Min professor var 40 min forsendad men tillslut kom vi igang.. Det fanns sju fragaor vi hade pluggat pa och skulle valja tva vi skulle skriva om. Han lottade fram 5&6.. Wiiiooo, hade han tagit typ tre hade jag varit kord mend et gjorde han inte. Nu ar det over i alla fall.. Ska i och for sig hit pa lordag och sitta och lyssna pa fordrag men det raknas inte.

Traffade Rasmus i boksaljarkon och fick salt min poilitikbok.. 39 dollar ni! Det ar inte daligt.. Ni ska jag traks hemmat.. Det ar tvattdag idag.. Har INGA rena klader.. Har inte riktigt haft tid for sant pa senaste..

HAR SEX VECKORS LOV NU!!! Wiiiihooooo =)

Politics

Congress, checks and balances, legislative process, constitutional powers of the president, electoral systems, electoral college, interest groups, political parties, political participation, political socialization etc

GRATTIS SYSTER <3

MIn syster fyller femton år idag. Shit! Grattis kära du..

Ja var ska jag börja att beskriva henne. Frida Caroline Andersson. Det finns egentligen inte ord att beskriva hur bra hon är. Men jag kan ju försöka. Folk brukar säga att vi är lika, men själva är vi lite tveksamma till detta. Hon är världens snällaste och omtänksammaste. Hon är gudomligt snygg.. Förr var hon världens sötaste men nu har hon blivit äldre och väldigt snygg. Hon är GRYM på att dansa och sjunga. Vi har alltid kommit bra överens och inte bråkat alls lika mycket som andra syskon. Vi har en spreciell syster yster power vet ni! Inte någon som kan rå på den.. Vi har alltid kul ihop och jag saknar henne så mycket att ni inte fattar det. Ja ni fattar det inte jag sitter här med tårara rinnande. Hon är bäst bäst bäst och hon kommer hit om 12 dagar. Ojojoj vad jag längtar! Men jag kom på en sak nu. Tänk er alla bra egenskaper som en människa kan ha.. Alla dem har min syster. Har jag nämt att hon är BÄST?

Jag älskar min syster, hon är en av mina bästa vänner och kommer alltid att vara.

      

Bara en kvar nu..

Idag har jag haft två finals.. Den första gick stört bra men det andra kan vi ju diskutera.. Har i alla fall bara en kvar nu och två dagar på mig att plugga på den! Det ska nog gå bra detta. Sen är det bara steeeek som gäller. Om två vekor vid den här tiden är min familj här. Knäppt eller vad!

Tittar runt mig nu.. Kicki, söt som socker som vanligt, Patrik med ett stort smile, Kalle mitt inne i en utläggening om vattenpipor, Leo lyssnar intresserat och Johanna sitter och myser.. Mysigt! Men jag ska i alla fall dra mig hemmåt snartsat.. Rätt så trött efter denna dagen..

Gossip Girl var för övrigt det bästa avsnittet ever. Ville bara krama Chuck.. Men nu får vi vänta ändå till januari för nästa avsnitt.. Hur ska vi klara 

Ändrade planer.. Nu sätter dem på smala sussie och jag tänker inte gå hem.. 

PUSSSSS på er <3

Tack!

Tog mig ett kanske inte så välförtjänat break från pluggandet ikväll.. Sjukt mysig kväll @ J&K's.. Pepparkakor, glögg, lussebullar och skumtomtar! Men nej ingen julstämning ändå med gott var det! Kickis Patrik hade också med sig Sing Star så vi sjöng för full hals! Härligt.. Love my friends!! They are the BEST without protest.. Hahah, fyndigt..

Nu är det nattinatti som gäller för det är mycket på shemat imorgon.. Adjökens

Djupa funderingar..

Sitter och skriver ett arbete om golfströmmen. Fick mig att baröja fundera lite! Det säga att golfstömmen inte kommer stängas av i alla fall på 100 år. Det kan ju låta rätt länge med det är ju en ganska stor risk att mina barnbarn om jag får några kommer att leva då. Kommer ihåg en gång när jag var yngre och vi var ngnstans med skolan och då sa dem att om vi fortsätter att hugga ner träd som vi gör idag så kommer det inte finnas tillräckligt med syre för alla människor att överleva. Jorden är överbefolkad för det finns inte plats, vatten och mat till alla. För låt säga 200 år sedan fanns inte alla dessa problem. Vi had einga kärnavapen och hade inte kommit på fördelarna med olja och framför allt vi var inte alldeles för många.

Man kan ju tro att jag skulle ju kunna tro att jag vill använda uttrycket "det var bättre förr" men nej det tänker jag inte göra. Det var ju INGEN för 200 år sedan som har det så bra som jag har det nu. Så för min del klagar jag inte.. Jag kommer nog inte bli så jätte påvekad av allt skit som pågår.. Men mina barn och barnbarn? Alltså jag vet inte men det känns ju som om vi gräver ner oss djupare och djupare i ett hål oh snart kan vi inte ta oss upp igen. Är detta början på slutet på mänskligheten? Hanna the pessimist men va fan.. Man blir ju fundersam ibland.

Blir mina råd då: Skänk pengar, skaffa inga barn, kör inte bil, flyg för allt i världen inte och förbered dig på det värsta. Nej så illa ska det väl inte behöva va.. Vi blir i alla fall av med en jubelidiot i januari (Bush) oh då hoppas vi ju på en förbättring. Måste bara säga en sak om den nämda jubelidioten. Hur kan man tycka att det finns ngn som är viktigare än miljöfrågor? Enligt min mening så är den viktigare än allt annat. Japp jag menar det. Viktigare än utbildning, sjukvård, ålderdomshem och hela köret. Nu låter jag som ice woman men va fan ska du med allt det till när planeten är obeolig? Precis.. Där han han ju sitta på sin jävla ranch mitt ute i ingenting och se hur det känns när det slutar komma vatten i kranen, träden runt omkring honom huggs ner och hela världen blir mörk och miljoner olika konstiheter händer.. Får se om han är så tuff då..


Det är svårt att hitta ett ställe där vi inte har satt vår fot..Mår förresten lite dåligt över en sak.. Fick reda på att elen jag förbrukar här i detta landet kommer från kolkraftverk.. USCH!

I'm good!

Hade mutlig redovisning på engelskan idag.. Nervös som f*n var jag men innan vi gick hem kollade jag igenom mina utvärderingar som låg på bordet! Alla var ju helt snälla och skrev att jag gjorde bra ifrån mig.. Wooppidoo, då kanske man vågar göra det igen ngn gång..

Våra grannar har barn.. Idag lekts rockband och dom sitter nu och tränar på trummor och munspel.. Jippie!

Det var förresten the Holidayparade på State Street igår.. Kollade inte så nog men gick förbi.. Kan berätta att det känns konstigt att gå förbi en massa folk som sjunger julsånger när man går i shorts. Man vill bara säga till dem att det är fel årstid.. But hey, that's California..

Shit nu ökade trummorna i styrka..

Nu ska jag plugga lite, vår kran läcker, Robert Pattinson var på omslaget av Entertainment Weekly och ikväll blir det nog bio med sköningarna Johie, Kalle & Raz.

That's about it.


It's all Goooood

Japp det är stressig nu i skolan men va fan liksom.. Jag har ju det hur bra som helst. Underbara vänner, klimat, lägenhet och min familj kommer snart.. Jag har INGEN rätt att klaga. Det är inte alla som har shortsväder i December.

Ett lustige fenomen i alla fall det här med alla svenskar. Vi  hade CSN workshop för att alla svenskar skulle kunna få sin papper påskrivna. Så många nunor som man äldrig hade sett förr. Visst det går ju trots allt runt 300 svenskar på vår skola.. Hur hamnade vi alla här? Och hur lyckas hela sandinavien hamna på Habit för en lunchburgare exakt samtidigt?

Ikväll kommer Johannas Kalle hir och imorgon Kickis Patrik. Ska bli spännande att träffa dem! Ikväll blir det Evergreen och premiär.. Av filmen som svenk gänget som har film i skolan har gjort. Ska blir spännade att se vad de har åstakommit. Ska ha muntligt föredrag i skolan imorgon. Ska bli spännade att se hur det går. Blivit bjuden på drik @ J&K's innan premiären. Ska blir spännade att se hur den smakar. Rae har hamnat i trubbel. Det ska blir spännande att se hur hon tar sig ut det. Visst är mitt liv spännande?

Kan någon förresten vara snäll att berätta för mig 1, Vad är det som händer i Thailand? 2, Vad kostar bensinen i Sverige nu för tiden? 3, Bästa svenska låten/svenska artisten just nu?

KÄRLEK TILL FOLKET


Even and Good

Ni vet som man sager pa svenska.. Jamt och bra. Japp jag gjorde en ren oversattning idag nar vi hade kakat lunch. Even and good.. Later bra va?

Sitter i LRC (learning center) nu.. Det ar rusningstrafik har nu sa jag ar glad att jag fick tag pa en dator. Manga som skriver slutarbeten och grejor nu!

Hannas scehma:
Fredag: Skriva arbete, csn workshop, plugga, evergreen
Lordag: Muntlig redivisning av eng arbete, plugga
Sondag: PLugga plugga plugga, andra adventsmys @ J&K's
Mandag: Final exam geografi, final exam environmental history
Tis&Ons: Plugga politik som ett djur
Torsdag: Final i politik, LUCIA
Fredag: Mini peper till engalskan
Lordag: In class essay pa engelskan
Sondag: FREEEEEEE, WIIIEEEE

Forlat om jag kommer vara lite franvarande... 

Ännu nöjdare

Gick som sagt till skolan tidigare idag för att få lite gjort.. Och kors i taket det fick jag! Nöööjd med mig själv där.

Sen ska ni bara veta vilket kap jag gjorde idag.. Inte till mig själv men det kändes jävligt bra ändå! Sabina min kära vän från perstorp sickade ett mail till mig och frågade om jag inte kunde beställa ett par skor till henne på Uraban Outfitters. De kostade 100 dollar och jag beställde dem snällt till henne för ngn dag sedan. Det klöddade sig än en gång med mitt kort så de hade inte blivit skickade än. Någon inre kraft fick mig att gå in på UO när jag var i stan innan idag för att tanka på min mobil. Inget som var planerat alls. Hittar i alla fall ETT par kvar som till min lycka är i hennes storlek. Sista paret! Tänkte att du slipper hon ju den frakten. Kollar sedan på priset! 20 DOLLAR. Hej, 80% off och inte porto. Kommer sedan till kassan och då säger tjejej bakom disken att de kostar 10 DOLLAR. Så idag har jag sparat Sabinas pappas 110 dollar! Shit vilken bra människa jag är.

Till råka på allt har jag fått lära mig idag att Robert Pattinson kan sjunga också. Om han använder Abercrombie&Fitch perfymen också så är han utan tvekan den PERFEKTA killen. Lyssna och njut. (vill ni inte höra det fina introt så klicka fram till 1,25)

Nöjd

Hahha, har gottat mig i alla avundsjuka kommentarer om mitt förra inlägg! Japp jag är nöjd mina vänner..

Hemlis detta. Don't tell ANYONE. Jag var och såg Twilight IGEN igår med Rae, Anderas och Fredrik. Man får ju offra sig lite liksom. Han blir bara sexigare och sexigare.. Killarna förstårde känslan lite efteråt när de klagade på att det var värsta kärlekshitorien och Rae störde lite under, när hon satt och smsade hela tiden. Men jag erkänner i alla fall att denna filmen gör mig svag i knäna. Sen har jag ju redan erkännt att jag är en nörd som gillar Fantasy så det lär väl inte bli värre med detta. Jag ska i alla fall köpa filmen direkt när den kommer ut och bara drunka i Robert Pattisons underbara ögon.

Nog med detta nördandet nu ska jag till skolan FÖR TIDIGT och skriva en uppsats i LRC var det tänkt.

Men visst förstår ni mig?


Spring Schedule


Ni väljer

Nu är jag ju som jag är och det vet ni men jag satt och bölade under lektionen igår när vi tittade på denna filmen.. Här är en del.. Resten finns på Youtube om ni är intereserade.. Oil on Ice heter den!

Jag far inte luft

Hejhoppgaloppsnopppropp..

Har precis avslutat min geografilektion och har ni tva timmar och en kvart innan nasta lektion borjar. Funderar pa att kaka ngt for ja ar lite hungrig. Sen ska det pluggas. Precis som det ska goras non-stop anda tills nasta torsdag. Fattar ni att jag langtar dit? Ja det gor jag i alla fall..

Forsta december idag. Ratt konstigt ma jag saga. The sky is blue i alla fall. Dock lite smakyligt sahar nu pa eftermiddagen. Vi har det fortfarande runt 20 grader var dag. Har bara anvant min skinnjacki TVA ggr sen jag kom hit. Jeans har jag inte anvant en anda gang. Men det finns ju fler anledningar till det :P

Var grymt sugen pa att blogga det var darfor jag hamnade har men vad ska jag skriva om egentligen? Jo, jag kan ju beratta for er som inte vet vad jag ska lasa nasta termin. FIIINT ska det bli!

Jazz Dance med Kicki, Surfing med hela ganget, Gymmet, Engelska medn min engelska buddy Chantelle, Teater sminkning och sist men inte minst min efterlangtade Fotokurs. Det kommer bli soso kul!

Tre veckor till min kara familj kommer :)
Later!

Kvällens

Mobboffer: Hanna Andersson
Svin: Leonard Fältström
Mamma: Kristin Otterstål
Luring: Rasmus Lundborg
Freak: Johanna Eriksson

December snart fan

Gårdagskvällen blev mycket lyckad med en förfest hos J&K's som såsmåningom övergick till att bli själva festen. Dans och sång som vanligt!

Dagen har spenderats i soffan och med en tur till Vons och för lite matvaru-shopping. J&K kom på besök till mig för en gångs skull för rundvandling i lägenheten. Vi tog en tur till Donken och nu sitter vi här i väntan på boysen och DH. Me like this sunday actually.. 

Första advent och julskyltning och allt hemma. Miss that a little bit yes. Meeeen man dör väl inte av att missa detta en gång. Kunde varit värre. Det kommer fler jular. Detta kanske till och med gör så att man kommer uppskatta nästa jul even more. 

TRE VECKOR TILL FAMILJEN KOMMER!!

Love!