Vad händer idag?

Ja vad händer idag? Idag är en sådan dag när jag inte vat vad ja ska göra. Om någon har något roligt på G eller inte heller har något att göra så får man gärna höra av sig! Inte kan jag komma på något roligt att skriva heller.  Det blir ett kort och tråkigt inlägg idag : (

Ja nu ska jag gå ut med vovven innan det börjar regna igen! 

-Chiao 


Vad händer idag?

Korpen!

Om ni aldrig har sett en korp förr så kan jag tipsa er om att åka till karlslund i landskrona. Helt sjukt många är dom! Undrar om det är därför som rackerhallen numera heter korpen. Har aldrig tänkt på det innan.

Har varit på allmänt tråkigt humör idag. Srtackars Pranvera. Vårt arbere.. Hmm ja vad ska man säga om det. Vi höll på i 4 timmar och fick ihop ungefär en sida. Det var inte vi som var slöa som det brukar va utan allt fakta är på Engelska och det är inte så att det är någon lätt Engelska heller.

Sen fick jag svar på mitt berv som jag skickade till Evelina förra veckan. : ) hade jag inte varit på så dåligt humör idag så hade jag ringt henne nu. Får göra det imorgon i stället. Åhh shit jag måste till stan och fixa ett nytt pass imorgon också. Så mycket att göra så lite tid :S

Sen kom man hem och hade varit och tränat idag och var så sugen på mat. hade typ inte ätit någon idag och så är här ingen mat. Humöret blir genast bättre (not). Som tur är har man en snäll mamma som körde till ankaret och köpte en paj till mig :D och nu kom hon hem så nu ska jag äta. 

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag idag! Chiao 

Two Beds and a Coffee Machine

Sjukt bra låt med Savage Garden!

Idag sov jag till halv ett ; ) Inte likt mig alls. Men men.. Skönt var det i alla fall. Sen har jag varit en sväng i Tashas nya hus : ) Sjukt fint var det. Annars var det väl inte mkt mer att skriva om dagen. jag gick ju i pyjamas till kl halv fem och det betyder väl att man inte har gjort någonting ;P Imorgon ska jag plugga med Prenvera :D Hoppas vi får ngt gjort denna gången. Eller ja det måste vi ju. Biologiarbetet ska helst vara klart när hon går hem imorgon. 

Sen kan jag ju ge er tvfå tips på filmer som ni INTE ska se! Rika vänner ned Jennifer Aniston och Bang Bang Orangotang med Mikael Persbandt (stavar han så!?). Sjukligt dåliga filmer båda två i alla fall. 

Ja god natt på er allesammans <3  

The Devil Wears Prada

                                               The Devil Wears Prada

Riktigt bra film måste jag säga! Klart ett biotips! Lite förutsägbar men väldigt bra ändå!
En trevlig kväll blev det också med Selma, Amra och Amina : )


Men nu sitter man här hemma en Lördagkväll. Kan konstatera att jag hade velat festa lite idag! Sjukt sugen på det! Eller sjukt sugen på att va med Fia i New York. HerreGuuuud vad avis man är! Eller så kanske man hade velat ha ngn här! Som en pojkvän kanske. Men jag och Kärlek alltså. Det går inte ihop riktigt. Man säger ju tur i spel ger otur i kärlek och tvärt om men jag tror jag har otur i båda! Men men vad ska man göra.

Nu ska jag.. hmm ja jag vet inte riktigt. Vi får väl se! Men god natt på er i alla fall!

Flitig!

Ja igår träffade jag min otroligt trevliga väninna Josefin : ) Vi var på bio! Vi såg Click! En helt OK film men jag har nog sett bättre. Men det var Sjukt kul att träffa Josse! Och så träffade jag Tasha på tåget! Trevligt med en pratstund där med! Sen såg vi ju Fredde och Lovisa ett x antal ggr. Lite roligt det med! 

Sen var det upp idag och gå på spinning! SJUKT jobbigt var det idag! Tuff instruktör +liten förkyldning = näradöden upplevelse :P Så nu ska jag "hit the shower" och sedan är det lite plugg som gäller och sedan är det Bio igen ikväll fast med Selma denna gången. Vi ska se "The devil wears Prada!" Recension kommer imorgon! Ha en Trevligt Lördag!

PS! Det är LOV! Helt underbart.

The OC 1 November

The OC 1 November

Herre Guuuud vad jag längtar! Onsdag smäller det! Då kommer det vi alla har väntat på. Säsong fyra av OC. Hur ska det gå för alla? Ojojoj vad jag längtar!

Sen kan jag ju lägga till att jag tror det gick ganska bra på provet idag! jag vet inte riktigt varför men jag har varit på ganska bra humör hela eftermiddagen! Ganska kul faktiskt!

Bara EN dag kvar nu sen är det lov! Välförkänt måste jag säga. Det tycker nog alla i alla fall i min klass : ) 

Jag har funderat på en sak! Hur får man folk att läsa sin blogg? Man vill kanske inte gå runt och skrika: Hallååå Läs Min Blogg. Nä jag får väl fila lite på det helt enkelt! 

Trevlig fortsatt torsdag till er alla : )  

Oj då.

Ja då sitter ja här igen! Pausar lite i pluggandet. Fölåt för alla stavfel i förra inlägget! Ska skärpa mig jag lovar!

Jag har fundrat på en sak! SKOR! Det finns sjukt många FULA skor. Men ser människor med snygga skor överallt men när man ska köpa dem själv så hittar man aldrig några! Jag fick leta en hel dag för att hitta ETT par som jag vill ha! Då menar jag framför allt stövlar men mycker annat också. Som tur är finns det alltid gympaskor (me like). Ni skulle fått se en bild på mina (blivande) stövlar men jag hittade ingen så det får va!

Nu måste jag nog plugga lite igen för sen ska jah käka och sen ska det tränas! (step med morsan :P) Hahha..  
Då säger jag väl ha det bra en gång till!


Min nya blogg

Jaha då har man skaffat blogg.. Hmm.. Ja i denna blogg kommer jag nog skriva om allt mellan himel och jord. Hur ofta jag kommer att skriva får vi väl se. jag kan ju börja med att skriva att just nu HINNER jag inte skriva mer för jag ska plugga. Vi ska ju ha bioogiprov imorgon. Liten kan man ju inte heller säga att det är precis. Kanske hinner jag komma in och fixa lite imorgon.
Ha en fin dag så ses vi :)