I Found It!

Sen jag blev sjuk har jag helt tappat viljan och motivationen att sträva mot mitt stora mål. Men idag hittade jag den. Jag känner mig hur laddad som helst att återigen ge ALLT! Det blir 2,5 härliga månader :P Shit, nu kör vi alltså!

Filmen undrar ni? Visst var den bra! Den hamnar inte på min topp fem lista på grund av handlingen utan i så fall på grund av HONOM. Alltså jag skulle kunna sväva iväg här men jag ska låta bli. Ska lägga upp en underbar bild istället..

 


Kommentarer
Postat av: mariaohlin

Vännen, vi hade det jättebra ! Det var faktiskt så pass vindstilla och soligt att man kunde ligga i en solstol. Dock insvept i en morgonrock, but still !Underbart ! Jag misstänkte att du hade lite sådana planer nu efter diverse sjukdomsvändor.Datumen är 1-4 dåva ? Säg till när du kan. Vi ska nog vara lite hos mig % lite hos Rasmus, men vi gör absolut utrymme för dig, nu när du äntligen är nere !Pusspuss, <3

Postat av: mariaohlin

Visst är det underbart ! :DKanon. Hör av dig när du har tid. Jag tycker vi ska ta en fika på Lilla torg i Malmö om vädret tillåter :DPuss stumpan ! :)

2010-03-17 @ 19:40:08
URL: http://mariaohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback