Långa dagar..

.. och alldeles för korta nätter! Att säga att jag är helt slut i huvudet är inte att överdriva.. Samtidigt är jag galet stressad inför tentan nästa vecka. Mamma sa att jag inte skulle fokusera på det jag inte har hunnit med än och istället se till det som jag faktiskt har hunnit med. Det är ganska så svårt när man tycker att man hunnit med nada. Eller i alla fall näst intill nada.

Igår var jag på utbildning med Grönan. Bara av att tänka på föreläsaren får mig att bli ännu mer stressad. Jag kom i alla fall fram till att jag har galet svårt för människor som är sådär överdriver checka. De "skojar till det" på en sådan dagisnivå så man bara till skrika... Tycker ni inte det??? Joooooo, guuuud va bra ni är! Aaaaaa, men viiiisst. Hur mååår niiii? Dåååligt svar, kom igen nu lite energiiiii... Åhh, det var VÄRLDKLASS! High Five.. JUST PRECIS! Upp med mungiporna, ge mig lite energiiiiii.. Killing me softly! 

Sen ett kroppsspråk utav av annan värld på det...

Kommentarer
Postat av: pappa

stackare ;-) vad du måste stå ut med. kram

2010-04-22 @ 07:41:11
Postat av: Marie Gudmor

Förstår precis! Just nu tycker jag dessutom att jag har svårt för del flesta, klarar inte av att läsa av nån för tillfället så det blir rätt. Så, tyvärr, det går inte över med åldern, man blir bara mer förvirrad! Good luck med allt du hinner med Kram

2010-04-22 @ 18:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback