World Wide Web

Jag vet att man spenderar för mycket tid vid datorn. Vi hade behövt vara ute och röra på oss mer och kanske konversera face to face istället för igenom 1000 olika andra sätt som är möjliga i dagens samhälle. MEN. Tänk vad mycket bra som har kommit med internet. Hur lätt är det inte att få tag i folk via exempelvis FaceBook. Själv har jag kontakt med vänner från långt tillbaka i tiden tack vare denna sida. Eftersom vad som känns som 99% av befolkningen har FaceBook så kan du nästan alltid hitta den du söker. Och hur skulle vi annars få ta del av allas foton från helgens upptåg?

En anna sida som är ovärdelig (överdrift maybe) är ju Google. Vad du än undrar så är det ju bara att googla det. Ni som kommer ihåg.. Hur gjorde ni förr om ni ville veta vilket år en viss film kom ut eller när en vulkan hade sitt senaste utbrott?

Den tredje sidan som jag vill hylla är givetvis Youtube. Där kan man ju utan tvekan underhålla sig i timmar. Hör och häpna, detta kan också vara en gruppaktivitet.

Så summan av kademumman, japp vi lägger för mycket tid vid datorn these days MEN internet har förenklat livet på många sätt och kan bidra med en hel del underhållning.



Kommentarer
Postat av: 1 %

vad är det där facebook du pratar om?

2009-02-24 @ 07:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback