Hey Alle Glade :)

Eller ja hej alla sura också, man ska ju inte diskriminera ngn. Kom på nu när jag kom hem att jag inte hade bloggat idag. Har precis varit hemma hos mina kära nollåttor och kollat in första eposoden av både Gossip Girl & One Tree Hill. Drama, drama, drama är allt jag har att säga. Men nu när man är van vid att titta på boxar blir det lite drygt att vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Men vad ska man göra.

I övrigt idag har jag faktiskt pluggat lite. Min politikbok är tyvärr bara sååååå dryg. Denna kursen är nog den som kommer bli svårast och tåkigast. Det känns som de bara är ute efter att få unga att rösta i detta landet. Det är nämligen inte så hög prioritet här. Men men det är bara att bita i det sura äpplet.

Imorgon ska jag ner i stan under mina håla och kolla in min tattoo :) Hoppas den är fin. Då bokar jag tid så fort som möjligt.

Tillsist här lite out of nowhere kan jag berätta ärr mjukisbyxor var HELT fel val av klädsel när man ska upp för en (tre) sån jälva backe som vi skulle nu på vägen hem. SVETTIGT! Men det var kanske bra efter kvällens syndande ;)

Nu ska jag sova men ni har kanske redan gått upp. Ha en underbar tisdag folket.
Kärlek

Kommentarer
Postat av: Mamma

Har haft en go tisdag, studiedag, jag har fått gjort en massa!! Hoppas din tisdag osse blir bra! O good luck with your taatoo! Puss!

2008-09-02 @ 20:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback