Nina gästbloggar!!

Hej alla!!


Sååå gott det var att träffa Hanna igen...
Säkert har ni fint väder hemma för regnet har vi tagit med hit... Otroligt! Vi är i California och det regnar och blåser. Undra om jag har Eva och Micke i bagaget??

Vilken stad Santa Barbara är! Litet mysigt centrum med massor av affärer, fik och resturanger. Hanna har gångavstånd från sin lägenhet till State Street, perfekt!
Vi har varit och tittat på Hannas skola, oj oj om man hade haft en sån utsikt från sin arbetsplats. En vacker hamn och Stilla Havet.

Jag var så kaxig med tidsomställningen innan jag åkte hit men det har varit svårt faktiskt. Vi har varit jättetrötta på kvällarna och somnat tidigt. Igår på julafton gjorde vi stan och åt på Italiensk restaurang. Skålade och sa God Jul, det kändes konstigt... Vi bestämde oss för att gå på bio på kvällen och se Twilight, vi körde hem om till lägenheten och lämnade lite grejor men hoppsan vad hände?? Jo hela gänget somnade...

Imorgon bär det av till Los Angeles. Vi ska på roadtrip tänkte vi. Köra highway 1 och njuta av utsikten. Shoppa i Los Angeles tar vi en annan dag, vi har ju många dagar på oss... VI HAR SEMSESTER!


Peter, Frida, Hanna och Bella hälsar till er alla!

//Nina



Kommentarer
Postat av: Annika

Skönt att ni kom väl fram. Hade er i tankarna hela dagen. Tjugo i 2 på natten - kan inte sova. Minusgrader och trist.



1000 kramar

Annika

2008-12-26 @ 01:41:04
Postat av: Rickard

Semester är överskattat! Tänk på de stackare som inte har jobb. När skall de få ha semester tex.,och vi andra som får jobba för att hålla igång Sverige,tänk inte på oss!!

2008-12-26 @ 09:46:33
Postat av: Eva,Micke o Freddie

O,sicket vackort vääder solen lyser på oss....

Tog en 2 tim tur längs med soliga Playa de Sandbergen igår. lovely

Ni har ju Hanna! Hon måste ha strålat när ni landade!Ha det jätte skönt nu o ge tösen a BIG HUG

från oss.

2008-12-26 @ 17:33:04
Postat av: Rickard

Semsester! Vad är det???????????

2008-12-26 @ 17:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback