Heeeeeeeeej :)

Nu har jag äntligen hittat internet som jag kunde logga in på. Sitter för tillfället i Carmel-by-the-Sea i Californien. Detta är den tredje dagen i USA och jag trivs som fisken i vattnet. Människorna här är hur trevliga som helst.

Det hela började med en låååång flygresa. Planet från Atlanta till LA var försentat 3 timmar så det var rätt så drygt. Innan vi kom i säng var klockan halv nio på morgonen där hemma. Halv tolv här.

Vi har kollat in Santa Barbara som i helgen hade Fiesta festival med parad och grejor. Jag älskar Santa Barbara!  Det är en underbart vacker stad! Jaf bara vet att jag kommer ha det hur bra som helst. Har hittat boende och allt. Ska bo hemma hos Suzy tillsammans med en tjej från Korea och en Tjej från ngt ställe utanför San Fransisco.

Idag är jag och pappa på utflykt. Vi har kört från Santa Barbara till Carmel-by-the-Sea som ligger vid Pebble Beach. Det är en av världens vackraste golfbanor och pappa var helt i extas! Han fick sig en fin keps. Min hatade kamera gick sönder IGEN så nu måste jag köpa en ny. Det är så jävla typiskt för idag har jag sett så mycket. Bla sjölejon, sälar, pelikaner, örnar och såklart golfbanor. Vi ska inte snacka om husen som ligger här heller. Vi körde längs Hihgway 1 som går längs hela kusten. Det var branta serpentinvägar ska ni veta. Och vilka utsikter! GPS damen var helt lost och hade ingen aning  var vi va!

Nu ska jag avsluta min kaffe latte och sen ska vi hem igen. Vilket innebär ungefär 4 och en halv eller fem timmar. Uhhh..
Ni skulle förresten sett vilket ställe vi stannade på och köpte mellis. Öhhh, nyttigt!? Nej skulle inte tro det. Det är bara städerna som har insett det hät med nyttig met. Byarna är lite efter.

Önskar ni var här!
Hanna

Kommentarer
Postat av: julia

åh vad underbart du verkar ha det:) längtar tills jag kan komma o hälsa på dig!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback