Amen tjena

Efter att jag kom hem från Växjö har jag varit helt uppslukad av min bok. The Host av Stephenie Meyer (hon som skrivit Twilght). Om ni inte har något emot lite sci-fi så tycker jag att ni ska läsa den!

Det är så härligt när man inte kan lägga ifrån sig boken. Jag kan snappt vänta tills jag får hoppa in i nästa (vilket blir efter detta inlägget).

Onsdagen den 4 november idag då. Sverker har namnsdag och jag fyller 20 och ett halvt. Grattis till oss, höhö. För övrigt har det varit jävligt kallt idag. Snöat till och med kan jag informera den som har varit ouppmärksam om. Har även fått reda på att ny sladd till min dator kommer att kosta 700 spänn. JIPPI. Verkligen.

Ja, vad har jag mer att dela med mig av? Kankse att det inte förvånar mig om jag blir sjukt snart. Shit vad vissa barn är äckliga när det kommer till bacilusker. Vi kan ju till exempel ta killen som jag är hos varenda minut av hans skoldag. Hostar, nyser och snorar så det står härligan till. Pilla näsan, pilla på allt han ska stoppa i munnen, stoppa fingrarna i munnen OCH SEN TA PÅ MIG. Blä, usch och fy. Detta gäller säkert många, många barn i skolan men det är ju just honom som jag observerar. Jag har ju i och för sig ett killer imunförsvar men som sagt, jag skulle inte bli förvånad om jag blir sjuk.

Nu kan jag inte hålla mig borta från böckernas värld längre.
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback