Heeet

Waazup Sverige!

Vet att mina inlägg denna vecka  har varit en aning korta och tråkiga men så är det när man har mycket att göra! Kan i alla fall börja med att berätta att jag och Ellen - som för övrigt åkte hem imorse - såg TWILIGHT igår. Filmen var bra och lätt ett fimtips, MEN jag bara måååste bara betätta hur fruktansvärt jävla sexig Robert Pattison som spelar huvudrollen i denna film är. Hans blick.. OMFG som vi säger ch i staterna. Jag är såld ;)




Håller förresten på att göra en undersökning. Om ni fick välja ETT band/EN artist som ni skulle lyssna på i resten av ert liv, vem/vilka skulle ni välja? Själv skulle jag välja Hellacopers. Red Hot Chili Peppers var den andra kandidaten av förstaplatsen men det blev hellacopters ändå.

I övrigt har jag fått dessa svaren:
Ellen: Red Hot Chili Peppes
Julia: The Strokes
Kicki: Håkan Hellström
Johanna: Robbie Williams
Rasmus: Millencolin

En kommentar om vilken ni hade valt hade uppskattats!



Om ni där hemma har alldeles för mycket julkänsla så får ni gärna skicka den till mig för jag saaaaknar det! Sol och Palmer funkar inte riktigt om man vill känna att julen är på väg. Ska införskaffa mig en julskiva och hoppas att det kommer lite med den i alla fall!


Black Friday

Årets största shoppingdag i USA och jag har inga pengar att spendera. YES! Får vara moralt stöd till Ellen istället när hon shoppar loss.

Det var tänkt att jag skulle visa henne min skola också sen ska vi gå på bio ikväll! Sen åker hon hem redan imorgon.. Snyft! Men vi ses snart igen i alla fall för när min familj har åkt hem ska jag åka och hälsa på henne.

PUSS&KRAM

Ellen&Julia

Sitter i värledns skönaste Love seat. Det är en tvåmanna soffa. Kallas tydligen Love seat här av ngn konstig anledning. Skön är den i alla fall.Vi har shoppat lite till lägenheten nu och den är inte lika tom längre. Men det är ju fortfarande inte färdigt men en bit på väg. Typ ett matbord hade suttit fint.

Julia har varit en stjärna och hjälpt mig denna veckan! Hon fick shoppat lite igår i alla fal så jag hoppas hon är nöjd.. Ellen kom igår också! Änuu ett Woopidoo där.. Mycket att snacka om där kan jag ju säga.. Guuud vad jag har saknat henne!

Nu ska vi iväg och köpa tågbiljett till Julia som tyvärr ska åka hem idag sen är det Brunsh på stand med J&K också.. Sen är det hejdå till Julia och lite handling av matvaror. Fortfarande TOMT i kylskåpet ;)

Ha en skön Thanksgiving allihopa!!

Woopidoo

Ligger på golvet i vår najsiga lägnhet. Jag älskar den såååå mycket ska ni veta. Stor, luftig och ljus.
Inga möbler har vi ännu men det fixar sig såsmåningom. Raes mamma kommer med ett lass om ett tag.

Lägger upp bilder snart I promise!
Nu ska jag vara social med Julia.. Fast hon har tydligen somnat här på golvet nu hihi..

Pusssss

FLYTTAR

Idag behöver ni inte vänta er ngt långt fint inlägg, bara så ni vet.. Jag flyttar vettni!


5 dollar och en burk tonfisk

Ja, egentligen hade man ju inte tid men jag var så sugen så det blev partyparty igår ändå :) Jag och Rae begav oss glada och taggade till J&K's house dit även Fredrik, Rasmus & Ben dök upp. Mycket trevlig! Mycket sång, skitsnack och Rosé. Ben hade fixat oss en fest on Eastside. Detta var en dunkadunka fest som tydligen var en välgörenhetsgrej. Så då gjorde jag något jag aldrig har gjort förr.. Betalade mitt inträde med fem dollar och en burk tonfisk. Lite lustigt eller vad säger ni? Sen danzade vi the night away. Vi släppte loss till 210% och det var sååå skönt. Inga hämningar. Vi var RÄTT så trötta runt ett så då tog vi en cab tillbaka till J&K's där jag och Kicki sjöng för full hals. Johanna somnade i soffan till vår skönsång. Den gulliga Johie lät mig än en gång dela säng med henne. I owe her!

Riktigt riktigt kul kväll som jag inte ångrar för fem öre!
Snart ska jag ner till stan och fiska upp Julia som tydligen ville dyka upp idag istället. Imorgon blir det skola och flyttt. BusyBusy, I am..

Bilder kommer när Rasmus has uploded the Black&White album på Facebook. Stay tuned!

KÄRLEK





Who am I kiddin'?

Nej jag kommer inte hinna ga ut ikvall nej. Men jag vill men det ar ju en annan sak. Sitter for tillfallet i skolan och ska skriva mitt rough draft sa jaffla fort jag bara kan. Sa gor jag detta istallet. Vad tanker jag!?

Sag i alla fall detta citatet pa en bil pa vag till skolan och jag ville dela med mig av det.

When the Power of Love
overcomes the Love of Power
the World will undertand Peace

If you're a bird, I'm a bird

Denna dagen ett liv. Så mycker mer jag kunde fått gjort om jag bara hade skärpt till mig lite. Är det ngn som har ett låna ut kanske?

Kvällen bestod av mat i stan med johannarasmusraefredrikandreas&fredrik. God veggieburger måste påpekas. Sen efter många om och men bar det av till THE fashion show. Den var ju ett stort skämt som inleddes av dett ännu större skämt. En kille framförde en låt som skulle kunna vara ett bidrag från östeuropa/balkan i eurovision. Mer behöver inte tilläggas.

Väntade sedan på bussen i en hel evighet. Köpte svenska fiskarRalphs och sen gick jag och Johie&Raz till 15 E. Islay och började kolla på the Notebook. Johanna och Rasmus blev väldans trötta efter ett tag och jag satte mig i en taxi hem. Ser fram emot fortsättningen av filmen tomorrow. Är riktigt sugen på lite fest och jag önskar att jag hade kunnat njuta av det till fullo imorgon utan ångest över allt som behöver göras på söndag. Men men..

Nu ska jag skriva lite uppsats sen ska jag sova sen ska jag vakna och skriva lite mer uppsats innan skolan var det tänkt. Bara 3 lördagar kvar i skolan sen är det SLUT med sånt trams! På måndag ska man registrera sig till vårens kurser. Can't wait.

Ha en skön Lördag snyggingar!



Solnedgång förra söndagen. Ursäkta grynig bild, men hallå.. så blir det när man inte har en SYSTEMKAMERA


Forever young?

Nu ni, går tiden fort. Raes mamma kommer på söndag och det lutar mot flytt redan på måndag. Julia kommer på Tisdag. Thanksgiving. En vecka med MASSA plugg. Vecka med alla Finals. Ledig underbar vecka. MIN FAMILJ KOMMER!

Det är så det set ut. I pluggväg så har man ju EN DEL att göra. Innan denna terminen är slut har jag tre STORA arbeten. Två vanliga prov. Final i Politik som bara hur hur mycket och svårt som helst. En in class essay men engeskan och sen ska jag ha muntligt framförande om en av mina arbeten.
Och jag kan inte plugga. Ni förstår stressen jag känner va? Vet inte hur jag ska göra för att kunna koncentrera mig. Har ni några tips?


Where did it go?

Känner att egentligen har jag inget vettigt att tillföra alls. Klockan är tjugo över nio och jag är jättetrött. Hjärnan blev helt utmattad efter gårdagens snurrande. Funderar på att krypa till kojs tidigt så man kommer upp i tid imorgon och får ngt gjort. Det behövs.
Måste tillägga att jag är fortfarnade ortoooligt glad över att vi fick lägenheten. Har inte riktigt vågat erkänna det innan men jag var galet nervös. Nu får nni bara se till att få rätt på ekonomin där hemma för nu är dollarn uppe i 8,35. Min hyra har gått upp från 4200 kr till 5850 kr. Det ni, är en jävla höjning  på tre och en halv månad. But hey, thats life.

Bjuder på två dundersköna bilder som kompensation för ett innehållslöst inlägg.

LATER MY FRIENDS



MOVING OUT

VI FICK LÄGENHETEN



Uppe i varv

JAG SUGER. Kan inte plugga. Det är ngt fel på mig. Har nog nämnt detta innan men det är verkligen så. Har tusen och åter tusen tankar i huvudet  som bara snurrar runt.

snart är skolan över vad tiden går fort men jag har mycket att göra tills dess och snart kommer min familj och snart ska man få träffas brudarnas pojvänner och ska vi få lägenheten vem ska vinna top model som jag tittar på finalen av nu trevligt att snacka med folket hemma ska mina pengar räcka till allt som jag behöver köpa guuud vad kul det ska bli när min familj kommer jag behöver tvätta igen rasmus flickvän hade skrivit världens sötaste note på fb till honom goofy golfing fick mig riktigt att skratta idag jag vill träna tyra ser ut som en häxa just nu hugger i sten med lars winnerbäck är gudomligt bra skönt det var att powerwalka idag igen glad att mamma blev glad för sin present vill att ellen ska bestämma sig för att komma hit nästa vecka då ska vi äta kalkon covergirl reklamen har gjort om jason mraz melt with you på ett dåligt sätt är fortfarande stoked för att tjejerna i affären sa att jag pratade bra engelska snart är det jul och jag måste köpa julklappar måste klippa mig hon jag höll på åkte precis ut i top model stylista nästa program som sagt min familj kommer om 33 dagar

Sån röra är det! Minst..

Lyckpiller detta.. FA-SCI-NA-TION


Filmtajm

Har precis kollat på  med Rae! Väääligt söt film. Jag är imponerad av hur de försöker säda STORA meddelande genom barnfilmer. Just denna handlar om hur folk blir fetare och fetare och bara skräpar ner och förstör jorden. Undrar hur gammal man måste vara för att förstå meddelandet. Hoppas barnen tittar på denna med en vuxen som sedan förklarar att så kan det gå om vi fortsätter skräpa ner. GO DISNEY!

Inne i filmtagen som man var blev jag sjukt sugen på Harry Potter. När det blir jullov och jag får lite tid över ska jag börja läsa alla böckerna på engelska. Köpte den första för månader sen men jag har inte haft tid. Guuud vad jag längtar. Om det är ngt som kan give me chills så är det detta:


Japp! Du har rätt, jag är en nörd :)

Erbjudandet från förra inlägget står fortfarnade kvar!

Om ngn känner sig extra rik..

.. så kan du ju alltid skicka lite pengar till mig så jag kan köpa en systemkamera.. VILL HA!!!!!

 

Something else..

Det borde vara förbjudet att göra mobiler utan snooze! Vaknade iag 20 min innan lektionen började. Tänkte först inte ens försöka men den insåg jag att det var politiklektion jag skulle ha så jag MÅSTE gå.. Slänger på mig kläder och slänger mig på cykeln som har både slöst styre och sadel. Måste ha sett ut som en liten smurf, haha.. Kom i alla fall till skolan endast EN minut försent. Pris till mig där..

Powerwalka är mig grej bara så ni vet. Jag älskar det. Solen i fejjan och musiken i öronen. LOVE IT!

Stockholmarne har konsigt uttryck för sig. Nu ska ni få gissa vad detta betyder mina vänner: "Jag bangade sönder min lektion"

Nu ska det skrivas uppsatser så det sår härligan till!

Later dudes!


Fresh

Jag vill inte påstå att jag är brun för det är jag väl inte men brunare än vad jag var i fredes i alla fall. Ni vet när man tittar sig i speglen och känner sig fräsch trots lite halvtaskig hy. Man ser piggare ut. Så känner jag mig idag och det känns väldigt bra.

I övrigt är jag en riktigt enstöring på måndagar. Ingen har skola samtidigt som jag så jag har typ inte pratat med ngn på hela dagen. Nu stack Rae hem till Andreas och jag är ensam kvar. Så imorgon blir det en massa snackande för min del haha..

Nu ska jag titta på GG på youtube eftersom jag har missat det som vanligt.
De har förresten inte ringt om lägenheten idag men vi hoppas på ett samtal imorgon. Annars skulle Raes mamma ringa dem. Fortsätt hålla tummarna!

KÄRLEK


Attention!

Satt nere pa stranden precis och blundade i solen. Oppnar ogonen for att byta lat. Ser ngt konstigt i vattnet. Forst trodde jag att det var ngn som snorklade. MEN sen kom det upp en fena mitt i allt. Trodde nastan jag sag i syne. Men nej! TRE delfiner simmande lugnt runt i vattnet kanske 100 meter ifran mig. Skickade sms om detta till hela min telefonbok. Langt i fran alla svade men jag var ju bara tvungen att beratta detta. Jag har inte sett en fri delfin ngn gang. Jag tror jag har sett en i fangenskap nar jag var liten men detta var ju pa riktigt. Och det var ju inte det att men forsokte se dem heller pa en battur eller ngt. Det bara hande. Snacka om att vara pa ratt stalle pa ratt tillfalle.

Hoppas ni kan lasa detta utan vara alskade/hatade svenska bokstaver.

Nu ska jag ha physical geography.

Later!
<3

Rae Ford

Tänkte att jag skulle presentera mina vänner för er, en i taget sådär då och då.. Börjar med min Roomie!

Hennes namn är Rae Ford. Hon kommer från en liten pyttestad i norra Kalifornien som heter Ukiah. Hon är ganska kort, kanske 160 cm över havet om hon står på standen. Hon älskar sushi och att prata i telefon. Hon har en miljon "killkompisar" som alla är förälskade i henne. En av dem befinner sig i kriget i Irak och har till och med friat till henne över telefonen.. Själv tror hon att hon vill ha en pojkvän men kan inte riktigt bestämma sig för vem hon vill ha.

Hennes rum består av ett hav av kläder - bokstavligt talat - och hon har alltid ett finurligt smile på läpparna när hon har ngt nytt att berätta. Det är livsfarligt att åka bil med henne, hon äter inte frukost och är väldigt söt när hon pratar svenska. Hon tänker alltid på andra. Hon frågar om man vill ha någonting när hon ska iväg och handla och bjuder alltid in folk att följa med. Hon är lite bortskämd men väldigt omtänksam. Hon kör cross och älskar sport. Hon har en orange cykel som hon aldrig använder och är beroende av pepsi.

Rae är en väldigt fin vän men som man kan bli lite irreterad på ibland. Vi ska i alla fall flytta ihop i en egen lägenhet snart och jag tackar henne för att jag har någon att pratat engelska med. Annars umgås man ju mest med svennar.

Här kommer en bild på donnan och nu ska jag iväg till beachen en stund innan skolan.


Har badat in the freakin' ocean - again!

Är helt sandig efter Johannas och min brottning på standen. I WON, hihi..  Efter detta inlägg blir det duschen!

Har varit en superskön helg och man känner sig riktigt utvilad eftersom vi inte har partajat. Men detta vädret som vi har haft denna helgen känns det som man har varit på semester. Lite färg har man lyckats få i alla fall! Alltså så himla soft att bara sitta på beachen och softa och snacka skit! Härliga är människorna också som man ungås med. Tackar Johie, Kicki, Raz, Leo, Tony & Marcus för en helmysig dag. Love you guys!

Promenaden i solnedgången hem var inte heller att leka med..

       

Badat in the Freakin' Ocean

Hej Hopp.. Åter igen har man lånat Johannas snygga mac. En dag såå.. 

Vi var ju som sagt på beachen idag. Vi badade allihop! Coooolt va!? Den 15 November liksom.. Det var inte så kallt ändå. Vi är stolta över det hela i alla fall!

Nu ska vi göra mat. Det ska bjudas på äkta Grekisk sallad, gott börd och kycklig! 

Vi har i alla fall bestämt idag att vi ska ha ett Luciatåg med alla svenskar på skolan. Hedrad är man, har nämligen blivit utsedd till Lucia. 

Bjuder på bilder med bevis på dagens bravader när jag är hemkommen!

Ha det fiiint :)

I LOVE CALIFORNIA

Skickade ett sms till mamma innan som lod ungefar sahar: Sitter pa campus och vantar pa ChantelleKlockan ar snart halv elva, solen branner i huden, havet glittrar och det ar alldeles vindstilla.

Hoppas ni ar avundsjuka.

Nu bar det av till beachen for vi fick sluta tidigt :)

Pusssss & Ret

Inte varje dag..

Klockan är inte ens åtta och jag är vaken. Det var ett tag sen och det tar emot. Speciellt eftersom man somnade vid två (skrev uppsats). Tänk att man står ut med detta. Det är ju LÖRDAG!! Nu ska jag i alla fall skriva färdigt mina tasks och sen ska jag träffa Chantelle i skolan för att plugga inför provet en sista gång. Samtidigt som jag gör detta så ska mina vänner på STRANDEN. Ja, folket det är varmt här nu. Igår var nog upp mot en 30 grader och riktigt svettigt. Så efter skolan ska jag joina them den lilla stunden som finns kvar..

Nu till arbetet, vi hörs senare!

PS. Vad händer för för er såhär en Lördagskväll?? <3

I'm Bond, James Bond

Nu ska jag berätta en sak för er. Bond var det då ja. Jag tänker inte sitta (läs ligga) här och säga att jag tyckte den var dålig bara för att de flesta andra tyckte det. Killarna skulle ju vara så tuffa och säga att det var det sämsta det sett osv. Jag förstår deras besikelse på själva Bond fronten men inte på film fronten.

Saknades gjorde:
Större roll för Bond-Bruden
Beställning av Martini
THE replik "I'm Bond, James Bond"

Men den obligatoriska Bondlåten hade de fått till riktigt bra tycker jag. Ska föröka leta upp den när jag har skrivit fördigt här. Eller kanske nu för då kan jag ju lägga upp den här för er som inte hörs den. Just a sec..

There you go.. Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die


Myrjävlen bet mig

Tog med mig dator och gjorde läxa i solen :) Schteeek!
En myra behagade att klampa upp på min handduk och BITA mig i armen. Vem visste att myror kunde bitas och att det gjorde så jävla ont?

På gräsmattan finns det i alla fall bitar av aska som är stora ja minst ballerinakex kanske till och med havreflarn. Brinner gör det fortfarande för dem som undrar och det lär inte sluta på ett tag. Det skulle tydligen börja blåsa igen i eftermiddag så dår får vi väl blunda när vi ska ut och titta på bond. Aska sticker ordentlig i ögonen det ska ni veta.

Ha en fab kväll mina damer och herrar!
KÄRLEK

70 homes and 800 acres burning

Det är VARMT i luften nu ska ni veta..

NATTINATTI

State of Emergency

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3768620.ab

Ser att nyheten har spridit sig till Sverige också.
Killen på bilen känner jag, bara så ni vet ;)

People.. DET BRINNER

Storyn:
Vinden skakar fönstret. Hanna Andersson sitter här tjatar om vindruvor. Hon går ut för att köpa dem. Träffar Suzy och Jean i dörren. There's a fire. Jag tänker, jasså det brinner i ett hus. Kolla ditåt säger Suzy, man kan se all rök. Ojdå det är ganska nära tänker jag. Börjar promenera ner för gatan och poff! Black Out. Jag vände och tänkte vänta. Suzy erbjuder sig att köra mig till en bra utsiktsplats för att se "The TEA-Fire". Först då börjar jag inse att detta är ingen vanlig brand a la Sweden. Detta är en SKOGSBRAND!

Det mäktigaste jag sett. Man såg i stort sett bara eld för hela stan var kolsvart. Man såg själva lågorna på flera mils avstånd. Stömmen har kommit tillbaka nu hos mig i alla fall.

Just nu brinner det i alla fall i begen bakom Santa Barbara och i Montecito. De snackar om ca 300 acres som brinner. Det är helt galet på TV:n. De visar mansions som brinner och det är mandatory evacuation. Det blåser ordentligt och hela luften är full av aska. Man bör ju inte gå ut i alla fall.

De räknar med att släcka en inom två DAGAR!


Vindruvor

Sjukt sugen på det.. Albertson's nästa?

Jag gick med i Johanna&Kickis packt idag.
Vit måndad
Ingen snabbmat
Inget godis eller liknande

Bra va!? Powerwalkade idag också så nu mår man finnemang.

Vågar inte säga för mycket nu men det ser ut som att vi har fått tag på en lägenhet. Men fortsätt hålla tummarna för det är inte riktigt säkert än..

Har kalasmycket att plugga ikväll så nu är det bara att get to it.

Bond imorgon :)



Systeryster power <3

FAAAN

Har nästan helt vant mig vid tanken på att jag är här och att ni är där. Längtar inte hem lika ofta längre. Men just idag gick det inte. Sitter här med tårar i ögonen och önskar att ni var här allihopa. Det blir lite ensamt här ibland. Det är ju inte det att jag är ensam i huset. Rae är ju till och med på andra sidan väggen. Men jag vet inte, jag känner väl inte riktigt för att öppna mig totalt för henne. Hon gör det i och för sig för mig men jag är inte den sorten som gillar att lägga min "problem" och innersta tankar på ngn annan. Jag har alltid velat kunna stå på mina egna ben och ta hand om mina egna svårigheter. Känner mig alltid "svag" när jag måste be om hjälp och support. Det är en av mina dåliga egenskaper.

Just nu känner jag min som en fånge i mitt rum nästan. Vill bara kunna gå runt i huset/lägenheten eller what ever och göra som jag vill. Detta känns inte riktigt som det är "mitt" och att jag kan det.

Fan vad jag gnäller med det är så ibland. Fast oftast trivs jag som fisken i vattnet så oroa er inte.. Men kom gärna och hälsa på ;)

MIN FAMILJ KOMMMER OM 38 DAGAR <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3





ps. jag vett att bakgrunden på min blogg har försvunnit och det ser ut som skit med jag ska fixa det när julia kommer hit så jag får expert help

Jag älskar att jävlas!

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/USCA1017?from=36hr_topnav_business

Beautiful Sunset



Denna bilden är en sån bild som folk använder överallt. Det är helt enkelt sen typiska Santa Barbarabilden. Det ser ju nästan lite Photoshoppat ut ,eller hur? Men grejen är den att det är den inte. Igårkväll när jag och Rae cruisade runt i bilen runt så helt plötsligt var himmeln helt lila. Jag har nog aldrig sett en så mäktig solnedgång utan att ens se solen. Solen går ner i ryggen på oss så som vi står nu. Där var himmeln orange, gul, rosa osv.. Palmerna såg helt mörka ut när man tittade mot ljuset. Gud vad jag önskar att jag hade haft kameran med mig. Men vi får hoppas att den blir likadan idag så ska jag försöka ta bildbevis.

Vackra SB <3

Busigt

Ingen skola imon så nu sitter jag här hos J&K och förbereder oss på GossipGirl och utgång. Blir nog rätt lugnt. Sharkeez lär det väl bära av till i alla fall. 

Som vanligt ska man låna saker och ting här. Känns som jag alltid tränger mig på så det ska bli så skönt när vi har flyttat så jag kan bjussa tillbaka. Ska kolla på en lägenhet imorgon som vi tydligen fick hyra utan en massa problem med co-signers och skit. Hoppas vekligen det blir bra. Tänk vad härligt det kommer vara när Rae och Titti åket hem över jul och jag har lägenheten för mig själv. Lääängtar. Det första jag ska göra är att bjuda hem Kicki&Johanna + pojkvänner och Raz och Leo om de vill komma. De ska få en riktigt fin middag i alla fall.. 

Kan ni inte skriva i en kommentar hur det är med er och vad ni har för er om dagarna? Kanske har det hänt ngt kul på senaste som ni vill del med er av? Vill verkligen veta hur ni har det.. ALLIHOPA!!!

Kärlek från California <3

01.05 am

Det blåser så det skakar i rutorna.
Starbucks har börjat med julmuggar.
Jag vill flytta NU!
Jag saknar mig familj och mina vänner.
Klockan är mitt i natten och jag ska sova nu.
6 veckor kvar.
Jag känner för ett riktigt oväder, alltså ösregn och storm som ni har i sverige nu typ (fast det ska gå över när jag vill)
Lyssnar på Cryin' med Aerosmith och jag känner bara att jag vill gråta. Fråga mig inte varför för jag har ingen aning.
Jag är sugen på Jul.
Är ledig på tisdag. Wiihooo..

Nej, godnatt nu för fan ;)

Kärlek


I'm Back

Nu blir ni inte av med mig på ett tag, jag lovar..

Tack för igår vänner det var en riktigt härlig kväll!
Vi träffasdes hos Johanna&Kicki. Först var det bara vi tre och vi åt en matbit eller två och drack vin. Mysigt med bara tjejer för en gångs skull. Sen kom även Rasmus och Leo förbi. Vi spelade spel och sjöng högt till en massa fina låtar.  J&K hade också fått tag i ballerina&singoalla kex :) Jag hade kunnat stanna där hela kvällen men efter ettt ag bar det av till Evergreen. De hade tydligen fest där. På vägen dit gick jag och Kicki och sjöng för full hals. Det kan inte ha varit en fröjd för öronen. Hahha.. Festen var väl ok. Det bar hem i taxi. Kvällen slutade väl hyfsat oväntat men jag var nöjd i alla fall :)

         

HejHopp

Har egentligen inte tid till detta alls. Men jag MÅSTE berätta om dagen.

Kan börja med att vi har letat lägenhet som galningar idag. Inte lätt när man inte jobbar och är amerikansk medborgare. De är lite kinkiga tycker jag nog.

Men i alla fall till huvudsaken. Jag och Rae skulle hem till J&K. Rae var sen på det som vanligt. Då kommer Hanna på den briljanta idén. Jag frågar snällt om jag får låna hennes bilnycklar och ta en runda runt kvarteret medans jag väntar. Ta det försiktigt säger hon och ger mig nycklarna :) När jag kommer tillbaka efter den minituren har jag världens adrenalinkick. Fan vad skönt det var. Sen säger Rae att jag får köra till J%K. Jippii!! Lite ringrostigt var det med vi kom fram. Sen fick folket för sig att de ville ha skjutts till IV (själv är man responsible och ska inte ut för jag har prov imorgon). Hittar inte riktigt dit så man blir ju lite nervös. Rae ska köra dit och jag hem var det tänkt. Men sen tittar hon på mig med sina små bruna ögon och frågar om inte hon kan dricka och jag köra. Övertalad.

Vägen dit var lite sisådär men hemvägen när man var själv i bilen så gick det skitbra. Faaaan vad jag har saknat det. Lite tråkigt med automatare men bättre än inget for sure!

Lide lycklig nu i alla fall..

Ha det bäst mina vänner <3

Jag vet att ni saknar mig..

Allt ska snart återgå till det normala!


Förlåt

Känner mig allmät frånvarande och stressad. Denna veckan är döden för mig i skolan. Återkommer när jag har tid och ork. Bli inte oroliga (pappa)..


President of the United States: Barack Obama


Det ser bra ut mina vänner.

Obama leder..
Fingers crossed!

Hörde att vi hade värsta valvakona där hemma. Stolt svensk är man.. Vi har då koll på vad som händer i omvärlden.

OBAMA FOR THE WIN!!!!!!

"Herr Buske du är ute 2008" - Blomma på Lyra

Election day is here :)
Viktig dag. Ska bli kul att se hur det går. Eller ja vinner McCain blir det inte så jävla kul. Men efter imorogn slipper vi i alla fall all politik propaganda på TV.

GO OBAMA!!





Han har inte en chans.. Kolla
HÄR
MOhahahha..

GRATTIS MAMMA <3<3<3

Idag fyller min mamma år. För ett år sedan när hon fyllde år var vi i Thailand och satt och käkade middag med utsikt over floden Kwai. Minnen.
Jag har i alla fall världens bästa mamma. Det spelar ingen roll hur bra du tycker din mamma är för min är alltid lite bättre. Hon är en sån mamma som kör en överallt, hämtar en mitt i natten, lagar god mat, är bra på att stötta, man kan prata om allt med, är en människa som är god ända in i benmärgen. Hon bryr som och oroar sig alltid. Ibland lite för mycket, men det är så en mamma ska vara. Hon har tålamod, är smart och snygg! Vi kan alltid skratta och ha roligt tillsammans..

Hon är helt enkelt världens bästa mamma.  

Love you soso much, och jag saknar dig!!


Halloween va det ja..

Ja folket nu har man upplevet Halloween i Isla Visa (IV). Inte mycket att hurra över . Fööör mycket folk helt enklet och ingen riktigt fest utan mest folk som går runt i sina outfits. Men det var ju coolt i alla fall att 99,9% av alla var utklädda. Jag lovar. Hur orginell du än tycket att din utklädnad är så fanns det ngn annan som är likadan. Banan, byggklass, pruttkudde, tellitubies osv. Den coolaste var ändå killen  som var utklädd till sin Facebook profil. Han var i en låda med huvuet i ett hål där visningsbilden ska vara. Störtskön idé.

Men annars som sagt var det ganska bull. att få tag i en taxi var ingen barnlek. På vägen dit åkte hälften i Rustys Pizza delivery bil och på vägen fick Johanna, Kicki, Fredrik och Leo vänta på taxi som aldig kom i tre timmar innan de fick ringa Fredriks kompis som kom och hämtade dem. Jag och Rasmus gick lite tidigare och försökte få tag i en taxi. Jag tackar min lycklga stjärna för att vi sprang på Rasmus roomie som hade bil. Det blev en lååång promenad till den men vi kom hem i alla fall.

Sammanfattning: Been there, seen that, never again!



BÄSTA BILDEN, BÄSTA GÄNGET

Hejhopp

Sitter ater igen pa learningcenter i skolan och har eng. Idag ar hon inte lika bitchig som hon brukar. Jag fick tillbaka min uppsats jag skrev om den konstrundan vi var pa for ett tag sen och jag fick ett A. Fick A pa min extra credit ocksa sa nu ar man nojd och glad. Da gor det forhoppningsvis inget att jag missade medtermen forra veckan. 

Skriver om den overskattade Halloween roran som jag upplevde igar nar jag kommer hem. 

Puss pa kinden :)