Fejk?

Var precis inne på aftonbladet och fick hittade en video som enligt vissa visar att Michael Jackson fortfarande lever. Hans kropp blev förflyttad i hellikopter och helt plötsligt reser sig kroppen upp. Eller gör den det? Är det skuggorna som spelar oss ett spratt eller lever The King of Pop? Jag tvivlar på det.


Nästan så man skulle ha tagit tåget.

Imorse kom jag försent till jobbet pga av kö på motorvägen. Nu kommer Kristofer och säget att jag INTE skulle köra inre ringen hem för en långtradare hade vält. På yttre är det också kö fick jag erfara igår pga av asfalteringsarbete. Jag måste tanka också. Usch, varför tog jag inte tåget?


Tjuvlyssnar

Kristofer på mitt jobb, vuxen kille med barn och hela köret, sitter och snackar om en full kompis som inte kunde pissa i en spann när någon tittade på. Här finns alla sorter på denna arbetsplatsen. Rätt intressant faktisk. Jag är förståss tuffast av alla (och definitivt yngst)..

Det beror helt på vad du tänker..

.

Jag vill vinna på lotto!

Jag vill bara ha, ha, ha. Finns det någon som bara vill ge, ge, ge?

  

En j*vla kö på motorvägen

Kan ni fatta det? En kung inom musiken har dött. Dött sådär bara. Finns inte mer. Hjärtatack eller överdos av medicin speculerar dom om. Hörde även på radion att han bara vägde 45 kg. Killen kan inte ha mått bra. Han var inte guds bästa barn. Han hade förstört sig själv och sin kropp. Han har haft med polisen att göra både en och två gånger. Vårdnadstvister. Men hur han är var som person så kan man inte ta ifrån honom att han var en kung inom musiken. Jag vet ingen som aldrig har hört talas om honom eller inte hört hans musik. Jag vet ingen som inte uppskattar hans musik. Mer eller mindre då alltså.

Killen var STOR men nu är han död.

Rest in Peace Michael Jackson


Denna låten har jag dansat till..

Mycke te blir det..

Jag har en konstig känsla i mig just nu. Det känns precis som när jag är väldigt nervös. Alltså riktigt, riktigt nervös. Det underliga är att jag inte har någonting att vara nervös över absolut ingenting vad jag kan komma på. Är detta normalt? Är det ett sätt för universum att berätta för mig att något spännande ska hända eller är jag knäpp?


Ooooo....

Vad tiden går lååångsamt. Men men, jag har i alla fall köpt biljetter till Sthlm nästa vecka :D Åker på onsdagkväll och sen kommer Johanna och hämtar mig. Åhh, looking forward to meet my dear friends. Yes indeed.

Satt här nu och funderade på vad jag skulle skriva. Kom på mig själv med att bara sitta och rulla tummarna. BOKSTAVLIGT.


Vadå ett år försent..

The Killers spelar på Santa Barbara Bowl den 13 september i år..

 

Haha, så sant..

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

- Snott på Michaelas blogg på stureplan.se

Santa Barbara I miss You

När man sitter här inne och ugglar kan man inte annat än att längta tillbaks till SB. Eller i alla fall ut i solen. Men jag måste erkänna att jag saknar SB mycket. Livet där var så innehållrikt och vi hade alltid ngt på gång. Nu sitter man här och svarar i telefon och Landskrona erbjuder inte direkt något fartfyllt liv precis. Men nästa vecka bär det i alla fall av till sthlm :) Can't wait!!

 

Kan tillägga att jag saknar min BRÄNNA. Usch vad blek jag är..

Jag saknar dig också..

Ibland blir det inte som man tror eller hoppas. Ibland förstår man ingenting. Ibland när man har fått lite distans så blir allt lite luddigt och beslutet inte så självklart fast att det kan vara tvärt om ibland. Man tvivlar på att man tog rätt beslut. Fast innerst inne tror man att man gjorde det. Skulle man gett det mer tid? Eller spelar tid ngn roll i detta fallet? Fan varför kan det inte bara vara lätt ibland? Varför kan det inte bara bli som man vill? Ibland kan man inte ha kakan om man inte kan äta den fast att man vill, eller något i den stilen. Fast jag önskar man kunde.

Trötthet

Det är lite läskigt när man är så trött så att det inte riktigt går att tänka. Man ser och hör saker som man uppfattar men glömmer inom de närmaste sekunder i vilket fall. Hjärnan känns som skumgummi. Hade jag stängt ögonen nu när jag sitter här i min obekväma kontorsstol hade jag somnat på två röda. Inte okej.

Tiden går riktigt, riktigt långsamt..

Bara lite drygt en timme kvar innan jag får lämna min post här i receptionen. Under dagen har jag spenderat en hel del timmar på internet. Har hunnit sätta upp mig i bostadsköer i sthlm. Hihi, japp under helgen har jag skaffat mig lite framtidsplaner. Lite spännande faktiskt.

Nu ska jag frankera post, tömma diskmaskinen och plocka ihop mina prylar så att jag är redo att bege mig när tiden är inne. Pappa har blivit sjuk så jag måste ta mig hem kommunalt. Buss, buss, tåg, tåg, buss (bokstavligt). KUL!

Nu kör vi

Kan konstatera att vår tripp till London var en riktig hitt. Jag gillar vekligen London. Så mycket att jag funderar på att åka dit och jobba ett tag. Vem vill följa med?

Under resan har vi turistat oss väldigt mycket. Buckingham Palace, Piccadilly Circus, London Eye osv. Utsikten från London Eye var något ut över det vanliga. Vi har även hunnit med att gå på musikal. Den hette We Will Rock You och den var en fantastiskt bra musikal med endast Queenlåtar. Det var min första musikal och jag hoppas vekligen att jag får se många många fler för jävlar vilket ös det var.

Vi hann också med en sväng till Hastings. I den staden tillbringade jag 3 veckor undersommaren 2005 och det var kul att åtterse den även om de hade bommat igen den fina piren. Den såg helt övergiven och förfallen ut.

Summa summarum så har resan varit helt underbar med en massa shopping och upplevelser. Jag älskar min familj..



Taggad

Imorgon bär det av till London. Jag är himla taggad. Önskar dock att jag kunde dela mig i två eller ev. tre så jag också kunde befinna mig i sthlm tillsammans med min SB vänner och i glumslöv hos Lisa med mina andra sötnosar. Men jag är ju inte Voldemort som kan dela mig i så många delar så jag får nöja mig med ett alternativ. London då. Ska bli så hima kul, vi ska shoppa, kolla musikal och åka London Eye. Can't wait, and I don't have to ;)

Ha en riktigt trevlig Midsommar vänner <3


Ingen vet hur det blir..

Vi åker till London imorgon och jag har försökt kolla in hur vädret ska bli. Har precis studerat fem olika väderprognoser och ALLA var olika. Någon lovade sol alla dagar, någon regn/moln alla dagar. De andra var 50/50 men sol på olika dagar. Det är med andra ord omöjligt att veta hur vädret kommer att vara våra fyra dagar i London.

Kunde inte låta bli men jag var ju tvungen att kolla vädret i SB när jag ändå höll på. Varmt och soligt såklart. Jag saknar mitt SB liv..

Två dagar kvar till London

Nu är det morgon, jag sitter återigen på jobbet och snart ska växeln öppnas.

Jag har börjat på Flickan som Lekte med Elden av Stieg Larsson och jag tror jag kommer att gilla den.

Mina händer var precis snustorra så jag letade efter någon kräm i Clifftons "Apotek". Som tur är fanns där en men doften kunde ju varit lite annorlunda om jag hade fått önska. Nu kommer mina händer lukta tant-tvål/badrum resten av dagen...

Träning <3

Gud vad det är underbart att träna. Speciellt efteråt, när man är helt svettig och full av energi och sen får ta en välförtjänt dusch. Jag älskar det..


30 minuter kvar sen är jag fri

Då har jag avklarat min första heldag på Cliffton denna sommaren. Känns ju bra. Det har ringt en del och vi har fått lite leveranser så bara dötid har det inte varit även om man kanske ha klarat lite fler arbetsuppgifter.

Ikväll ska det tränas med morsan. Spin/Core står på schemat och det ska bli riktigt roligt för det var längesedan sist. Hoppas inte mitt halsont blir värre bara.

Tre dagar kvar till LONDON!

Välkommen till Cliffton

Efter några dagars frånvara tar vi nya friska tag. Vi kan ju börja med att näma om boken Män som Hatar Kvinnor av Stieg Larsson. Har precis avslutat denna bok och kan inte riktigt bärga mig att få börja på den andra ikväll. Boken var jättebra, eller i alla fall den andra halvan. Men om ni orkar ta er genom första halvan så lovar jag att spänningen har varit värd att vänta på. Jag har ju hört att tvåan och trean ska vara mycket bättre till och med. Såg även filmen igår som definitivt är värd att se för er som inte orkar läsa böcker. Jag vet att jag förmodligen ligger lite efter i debatten om denna bok men jag tänkte bara påminna alla er som missat det att den borde läsas.


Emmeth har fisit

Det lukar inte hallon..

USCH!!

Mina tankar gåt ut till alla som tar studenten i detta pissväder. Jag har kollat på tre olika prognoser och de säger alla att det ska hålla i sig heeela dagen. Alltså vara 12 grader, blåsa kuling och pissregna. Åhhh, vad jag jag lider med dem. Hoppas vekligen att alla får en kanondag trots detta illvilliga väder.

Nu ska jag gå och ta på mig lite mer kläder för attans vad kallt det är även inomhus sen ska huset städas. Lillasyster ska nämligen ha klassfest här ikväll för hon slutar nian.

Emmeth ska ut också för han hade inte gjort nummer två meddelade min pappa mig. Gå ut lockar INTE men nöden har ingen lag, även för hundar :P

Bara hälsa eller stanna och snacka?

Igår var jag och mamma på Center Syd i Lödde. Det var just i Lödde jag gick på högstadiet. Samtidigt som jag tyckte det var lite spännande att spana efter gamla skolkamrater så var jag lite nervös över det. Om man springer in i varandra, ska man då bara heja och gå vidare eller ska man stanna och fråga hur läget ligger? Vilka kramar man? Det finns ju många där som jag umgicks väldigt mycket med men inte har pratat med på flera år. Hur gör man där?

Min pappas image

Spela hårdrock och äta kakor.

Jag kräver musiiiiik

Jag blir lite knäpp av att sitta här när det inte händer någonting. Tyst är det också. Eller ja inte tyst tyst men brist på musik. Jag behöver min dagiga dos av musik nuuuu. Men det går ju inte när man jobbar på ett sånt ställe som jag och ska snacka i tele. Då blir nog folk lite lätt irreterade.

WHEN IT WAS GOOOOOD

Som pappa sa

Imorse sa han "Är du lite oinspirerad?"

Japp för det är jag. Om jag tittar tillbaka så har jag inte skrivit ett enda ordentligt inlägg sedan jag kom hem. Dåligt är det. Men jag blir lite frusterad för jag vill så himla gärna skriva men jag kan inte. Det står helt stilla i huvudet. Hoppas min inspiration kommer tillbaka snart för annars blir det ju ganska så halvtrist för mina kära läsare (vars antal har sjunkigt).


SKÄRPNING HANNA

Morgon på Cliffton i Malmö..

Har redan varit uppe i över två och en halv timme och klockan är bara 10 i åtta. Känn på den!

Ska öppna växeln om 10 min.

Jag är så trött att jag mår illa.

Hoppas det vänder snart.

Regnet det bara öser ner..

Deprimerande.


You spin my head right round, right round..

När det inte händer ngt annat får man fylla sina dagar med musik.. Som om man inte gör det redan :P



Skala banan

Alltså jag har inte riktigt fattat att det är så nära.. Jag åker ju till London om 10 dagar!


May the Force be with You

Jag kollar på Star Wars. Jag vet att de flesta inte hade trott det om mig och jag kan säga att tror det fortfarande inte själv. Haha.. Men jag har kommit fram till att innan har jag sett Episod 1, 5, och 6. Inte i rätt ordning heller. Därför har jag tagit tag i det nu för att faktiskt förstå hur vad det handlar om. Kan ju inte säga att jag är störtfötjust i dessa filmer men va tusan. Har man inget bättre för sig så. Håller just nu på med Episode lll.



Yoda & R2D2 är ju lätt mina favoriter annars..

Var är sommaren?

Förmodligen i Santa Barbara, Californien. Här är den i alla fall inte och det ser inte direk ut som den kommer att infinna sig inom de närmaste dagarna heller. Palla om det blir 13 grader och regn på fredag som Aftonbladet säger. Alla Gymnasieskolor i Landskrona (och på fleeera andra ställen) tar studenten då och det är så himla orättvist om de inte ska få se solen när de åker på flaket. Det är något som alla borde vara unnade.

JAG VILL HA SOMMAR NUUUUU!!!
Men det mesta regnar bort..


RÖSTAT!!!

Guu vad vuxen man kan känna sig. Folkpartiet fick min röst!



Ni kan rösta fram till klockan nio..

Kan inte komma över hur bra denna låten är..


God lördag

Nu ska jag, tro det eller ej, iväg och slå en spann bollar på golfbanan. Har inte hållt i en klubba sen i Augusti så se upp!

Mitt hjärta har förresten flyttat sig. Jag känner hur det dunkar under höger bröst. Lite sådär halvudda.. Whats going on?

Fryser om fossingarna

Får väl gå och hämta raggsockar kanske..

Grattis igen till studenten Sabina! Det var väldans trevligt att träffa dig idag :) Nu kan jag inte riktigt bestämma mig om jag ska sova eller om jag ska titta på film. Klockan är 10 en fredaagkväll. Herreguud Hanna. Vill egentligen läsa men mina ögon orkar nog inte det. Känns i alla fall som mina sömnvanor blir bättre och bättre för varje dag som går. En vecka har det tagit att bli av med jetlaggen.

Jag tror jag är i stort behov att det ska hända något. Sugen på utgång är jag också. Alla som har roliga aktiviteter på gång får väääldigt gärna höra av sig.. Är upptagen imorgon bara sen är jag öppen för ALLT (eller ja nu ska jag inte ta i så jag kräks för öppen för allt är jag vekligen inte. Så vill ni ansöka till Fear Factor USA eller prova på hur det är att leva som utelggare som en vecka kan ni får göra det själv. Helt knäpp i bollen är man ju inte, höhö)..

Puss på näsan

Pissmoln försvinn!!

Palla att det är så tråkigt väder. Jag vill ha SB väder!!

Ska i alla fall på student idag till min kära vän Sabina! Tjejen springer ut i Hässleholm klockan 14.30 och då ska jag och Sara infinna oss. Ska bli kul att åka tåg med Sara också för då får vi ju en lång pratstund tsm :)

Nu har jag varit hemma en vecka. Anledningen till att jag skriver tråkiga "idag-ska.jag" inlägg är att jag käner mig oinspirerad. Kanske efterosm jag inte har gjort så mycket under denna veckan. Vilket vekligen har varit skönt. Men nu har jag fått en slappevecka så nu blir det ändring på det. Idag student, imorgon Christian, Söndag golf & rösta, nästa vecka ELLEN&PRANVERA :D Saras student mm. Fullt ös medvetslös!! ¨




Pusss

Kriminalardag..

Tittat MASSOR på film idag. Wallander, Anna Holt och den underbara filmen Changeling med Angelina Jolie. Jag brukar inte gilla henne men denna film var ju bara helt underbaar! Se den. Ska se klart Anna Holt nu sen blir det Män som Hatar Kvinnor innan jag somnar. Kanske ska bli kriminalare ändå? Eller?

Min syster är i Frankrike. Har sjukt fint väder. Avis? Jag? Nääh...

Stört bra låt.. Vekligen


Då sitter man på jobbet..

Fösta gången i år och det är meningen att jag ska lära mig hur den nya växeln fungerar. Inte världens mest komplicerade kanske det gäller bara att lära sig vad alla heter i för och efternamn så att man inte gör bort sig. Fast folk är rätt så snälla och har överseende med en om man säget att man är ny.

Anledningen till att ni inte fick några efter-bilder på mitt välstädade rum så är det för att det är inte välstädat än. Min bok var för lockande och sen somnade jag klockan nio. Men jag ska jag ska jag ska vekligen göra det idag. Jag SKA! Mamma jag LOVAR, jag ska..

TIPS på vad man borde rösta på och varför i valet på söndag uppskattas!!

12, 12 någon tänker på mig..

Helt seg och trött hela tiden. Trist.

Såhär ser mitt rum ut i detta nu:


Now might be the time to take care of it.. I'll give you afterpics later :)

Knasig i bollen

Jetlaggen har hunnit ikapp mig.. Vaknade klockan 4 imorse och jag har varit svintrött sen klockan 4 i eftermiddag. Har även fruktansvärd träningsverk som jag har fått av bodypumpen som mamma lurade med mig på igår. Ikäll lurade hon också med mig på kvällspromenad trots min träningsverk och att jag redan har promenerat fram och tillbaka till stan idag. Det är tufft att bo hemma när man är van att klara sig själv ;)

Vad Landskrona än har för rykte i vårt avlånga land så är det jävligt fint här i alla fall. Det kan ingen ta ifrån oss. Önskar ibland att Landskrona kunde få en ny chans. Och sluta rösta på Sverigedemokraterna. Fick hem deras reklamblad inför valet idag. Det handlade inte så mycket om att slänga ut alla invandrare just idag utan mest om att Bryssel och EU tar ifrån Sverige mer och mer makt. Sverige ut ur EU är deras största mål. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska rösta den sjunde men inte blir det på SD i alla fall.

Vakna med the Voice

Somnade klockan åtta och vaknade klockan fyra. Kunde som tur var somna om en stund igen. Min kropp har inte riktig koll på vad som är dag och vad som är natt märker jag. Rätt gött att sitta i fotöljen och mysa i alla fall.

Så glad jag blev igår. Ellen, Sofia, Lisa, Sandra, Tove, Bernard, Niklas, Anton och Jesper kom och överaskade mig igår. Vi grillade och snackade en massa. Väldigt trevligt tyckte jag! Jag har saknat er!



Fick träffa min Sara också <3