Laddad för FEST!

Ikväll är det strand som gäller med alla de underbara! Ser fram emot det riktigt mycket ska ni veta! Får dock en klump i magen när jag tänker på att om två lördagar så är det den lördagen när vi redan har tagit studenten.. Shit alltså! Samtidigt som man vill hur mycket som helst så vill man inte alls.. Det var som Homie K sa igår att han gärna kunde ha haft ett helt år med att ha det som vi har det nu! Det vill jag med! Eller ännu bättre: Ta med mig godbitarna från NV05b (och lite andra) till Santa Barbara med mig till hösten.. Det vore toppen det!

    

Torsdagen den 29 maj

15 dagar kvar!

Sex och en halv toarulle senare..

Jag, Handy (tack för den msn) vill tacka: Hajna, Såsen, Peppe, Inavlad, Fat Bay, Skanky Joe, Homie K, Gangstah' B, Rävajävel, Fjanton, Birdieboy, Tvååe, Frasse-Fis och Suad för en galet rolig resa till Uråsa! Vi är verkligen värsta grymma klassen.

Det har varit trevliga dagar med härligt sällskap, mycket skratt, god mat, öl, gitarrspel, musik, vattenpipa, PRANVERA, Växjö, bilkörande, kubb och mycket mera. Can't wait to see the pics!
Och ännu ett tack till tjejerna för ett nyttigt snack i måndags! "Löv ya" Haha..

Läst i Cosmo

"Jag brukar säga att den bästa sevärdheten i Stockholm är gymnasieskolornas utspring vid studenten. Tänk att komma från ett annat land och se alla glada, vitklädda kids rusa ut i vild frihetseufori - det knäcker ju vilken pyramid som helst med hästlängder."

Jag kan berätta att jag var nära att börja böla där jag satt i min ensamhet i kiosken. Det är ju snart vi för tusan..

Prom Queens



      

The B-day

Vad är väl en bal på slottet? Ja, det återstår att se ikväll. Konstigt nog känner jag mig inte så pepp som jag borde. Det är förmodligen för att jag fasar lite för att springa runt i klänning och klackar en hel kväll. Det är ju inte riktigt jag som alla vet. Men när jag har gjort mig i ordning och fått i mig lite champis ska det nog gå riktigt bra hoppas vi!

Nu ska jag gå ut med Emmeth sen ska fixningen börja!


HerreGuuud

Ligger här i sängen, dricker te och tittar på andra semifinalen i ESC. Två frågor har poppat upp i mitt huvud. 1: Finns det inga européer som kan skriva musik? 2: Finns det inga européer som kan sjunga? Om vi säger att det deltar ca 50 bidrag så är det kanske tio som kan sjunga. Och så är det kanske fem låtar som är helt okej. Bättre än så är det inte. Just nu är Lettländarna utklädda till pirater och sjunger att de är "the wolfs of the sea". Sången är inte helt klockren här heller.

Ändå är det något som gör att jag ligger här och glor på det. Förmodligen gillar jag att ha någonting att reta mig på. Jag är inte den som är den som skulle säga att sverige var bäst om de inte var det men faktum är : Charlotte Perelli med "Hero" är bäst. Den låt som är favorittippad från Ukraina är ju helt okej men sångerskans engelska är ingenting att hänga i julgranen.

Like a star, like a hero..

Jag ska på Peace&Love

Fixat biljett och reskamrat :) Livet leker!

Ingen är så rå, så hård och full av ondska att ej musiken ändrar hans natur.

William Shakespeare

NV05b

Idag (igår) hade vi vårt sista fysikprov (NP) och det firade vi en en UNDERBAR kväll på Bernards " herrgård". Vilket ställe den killen bor på alltså. Obeskrivligt fint! Började med att vi grillade ute på treassen och spelade lite kubb. Avlutades lite senare (tyvärr lite för tidigt) nere i källaren med kuligheter och vattenpipa. Första gången för mig! Men gott var det.. Vilken stämning det var. Alla var så glada och det var så avslappnat och skönt. Jag älskar verkligen min klass.

Bernard, Sofia, Ellen, Niklas, Martin, Anton, Jesper, Paulina, Anna, Ludde, Kalle TACK för en fab kväll :)

     

FETE flugan Ture..


Han sitter på mitt fönster. Funderar på att göra en insats och släppa ut honom. För mosa honom
tänker jag inte göra och det beror inte på att jag är djurvän utan det beror på att det blir sjukt kladdigt
och äckligt om jag gör det. Varför skaffa mer jobb än man redan har. Idag känns det som jag har gått i motvind hela dagen. Är sjukt seg i huvudet. (resten av kroppen med för den delen) Har precis varit nere och tyckt i mig vitaminer och järn och dyligt. Hoppas på en förbättring snart.

Still, ANYone who would like to go with me to Peace&Love?

 
Får jag låna denna mannens hjärna imorgon?

Någon?

Förutom att ta studenten och åka till USA är det EN sak jag verkligen vill just nu (eller egentligen två men skit i det). Det är att åka tiill Peace & Love festivalen i Borlänge i juni. Problemet är att jag inte vet vem jag ska åka med. Mina älskade vänner är ju inte driekt dem som diggar samma musik som jag eller är intresserade att bo i tält på en camping med en massa fulla härliga människor. Men jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vil, jag vill... JAG VILL. Vem vill följa med? Snälla snälla ingen hade blivit gladare än jag :) Jason Mraz kommer förresten om det kan locka!? Kent? The HIves? Hellacopters? Håkan? Osv.. Kom igen nu!


www.peaceandlove.nu


Svettiga hamburgare och höga arbetskamrater.

Har fått erfara en hel del idag om man säger så! Sara började morgonen (kl 04.00) med att fisa mig i huvudet. Visst är hon söt? Sen fick hon en vän för livet vid namn Sven. Vi hade aldrig träffat killen först men han somnade brevid Sara i bilen och helt plötligt lutade ha sig på hennes axel. Fy fan vad vi i övriga bilen garvade. Sen när vi väl va framme kunde vi inte väcka människan. Sara trodde fan han var död ett tag. När han vaknade tillslut (efter typ en kvart av FULLT med oväsen) Fattade han nada och vinglade ut ur bilen. HÖG!!! Ni får se bild imorgon.

Efter det blev det han hel del grav i vagnen och försäljning av dallasburgare. Och det är bara på det igen imorogn. 04.00 ringer klockan. kanske dags för bingen..

Med kärlek från scanflickorna..

Det är INTE okej..

Har lite dåligt samvete just nu måste jag säga. När jag cyklade ner till stan efter skolan cyklade jag förbi gamla kyrkans grund. Där var tre killar i tioårsåldern. Den ena låg ner på marken. En anna liten rödhårig kille satt bervid på huk. Jag är inte helt säker på vad jag såg egentligen. Jag tyckte i alla fall det såg ut som om han tyckte honom i magen i och slog honom i huvudet. Den knubbiga killen som stod brevid sparkade honom i ryggen. Men det såg inte ut som om de tog i. Killen på marken bara låg där. Jag är inte hel säker på om detta var en lek eller om det var allvar. Bra såg det inte ut i alla fall. Det såg elakt ut men jag hörde inget gråt. Vad skulle jag göra? Jag stannade en stund för att se hur det gick. Jag blev inte mycket klokare och cyklade vidare. Men tänk om det var på riktigt!? Så gjorde jag ingenting. Fan också. Grejen är den att jag aldrig kommer att få veta heller. Shit vad det gnager i mig nu!

Förlåt, förlåt, förlåt killen om det nu var på riktigt..


Rakhyvel?

Idag har jag haft MTV på hela dagen. Tyckte det var kul att byta musik för en dag liksom. I varje jädra reklampaus var det reklam för jamba, club-vad-den-nu-heter och alla-de-andra-vad-de-nu-heter som säljer en massa skit till mobilderna. Tråkiga ringsignaler, lögndetektor, radar och en massa fula bilder. men det var en som tog priset: "Lura kompisarna och få din mobil att låta som en rakhyvel." Då tänkte jag bara att nu har det gått aningens för långt....


Dålig tajming.

De dagarna som jag skriver om de mest vardagliga och tråkiga sakerna har jag flest läsare. Det är ju lite kass tajming där. Roligare att läsa de dagnarna när jag faktiskt får till det. Fast det kanske är jag som är kass istället. Borde ju ha kul blogginlägg varje dag. Men men, det är bara att jobba på det.

Borde nog ta bort min turban från huvudet nu. Den har suttit där i typ en timme nu, sen jag duschade. Men det är ju jobbigt att gå ner och ta av den. Men men, jag måste väl. Annars lär man ju inte få ngt styr på frillan. Heheh..



Sol <3

Jag!? Röd!? Neeeeejdå..

En helt vanlig onsdag

Skola, sola, plugg och träning. Sist men inte minst - säsongsavslutning för Top Model.

I övrigt.. Hmm, nej inget att förtälja!

13 maj

EN MÅNAD KVAR -----> STUDENTEN

Tittade klart på Sex and the City boxarna igår. Storbölade till sista avsnittet. Så lyckliga dom var :) Kan knappt vänta till filmen har biopremiär. 21 juni tror jag bestämmt att det är. Sen vill jag nog ge Sara Jessica Parker pris för världens snyggaste ben.


Rihanna - Breakin' Dishes

Den tjejen gör bara hit efter hit. Denna är till och med en av de bästa ever. Tyvärr är det sånna låtar som man blir trött på efter ett tag. Men tills dess ska jag lyssna ordentligt!

Länk


Flippat

Idag känner jag mig sjukt seg. Får väl i och för sig skylla mig själv. Låg uppe för länge och tittade på satc igårkväll. Så jag fick inte tagit igen min sömn riktigt. Men men. Inombords är jag i alla fall helt utflippad. Det är bal nästa vecka. När man säger nästa vecka låter det så sjukt lite. Sen är det mindre än fem veckor till studenten. Hallå, det var ju precis åtta.. Tiden flyger med andra ord iväg. men vi ska ha mycket kul på vägen..

Nu kände jag att det blir ett sånthär tråkigt inlägg om mig själv igen. Men men det får ni ta ibland. Kan kanske komma på något roligare att skriva om senare. Än är ju dagen inte slut..

Hooked on a feeling! Not that high on believin'..

 

Mina favvobilder från lördagen..


Haha

Kul att jag inte kommer ihåg när jag skrev det förra inlägget. Men lite kul var det i alla fall.

Sitter här i den uderbara solen och njuter. Mår faktikt ganska bra nu! Men idag blir det inte mycket gjort kan jag säga. Borde dock föra biologi. Men det lär inte bli av ju. Fast ibland kan man ju förvåna sig själv, så man vet ju aldrig.

Hoppas Hampus har hittat sin penna....!?

Blogg, blogg, blogg

Grillen är släckt. NU har det snart ljust. (Hampus har ingen penna) Sälmannen dog Hanna har dött. Sova kanske?


Dagens låtar

Idag har vi två låtar. Och nej det är inte rock idag :)

Denna          &           Denna

Enjoy


Intagit mammarollen

Idag har jag: Dammat hela huset, dammsugat hela huset, skjutsat Frida till kompisar, handlat på ÖB, gått med hunden två gånger, ringt och beställt pizzor på mamma teresa. Nu fattas bara att tvätta. Men det är ett BIG no, no just nu! Mohahah..
Undrar hur många vuxenpoäng jag har fått totalt idag.. Hmm, ja sjukt många måste det vara i alla fall!


Helg, IGEN

Bara fem veckor kvar till studenten. Bara två veckor till balen.

Mamma köpte en skum sak igår när vi var och handlade. En såkallad "Touch Me". Det ser ut som en pudelvante typ. Den suger till sig allt dam med ett kick. Det blev sjukt lätt att damma med den. "Gör livet lättare! som de sa i reklamen.
Reklam kanske inte är bluff alltid trots allt?

B
ara dammsugningen kvar ;)

Varför denna jacka?

Jag och Emmeth har varit på promenad idag. Själv hade jag på min shorts och linne. Temometern visade nämligen 43 grader i solen på vår baksida innan jag gick. Det kan vi ju kalla sommarvärme. Men folk envisar ändå med att ha jacka på sig när man sticker ut. Vad an detta? Hade varit juli och denna temperaturen hade folk trängts på stranden i bikini och badbrallor. Men nu är det bara maj så då tänker man inte på samma sätt.

Det är samma sak som när man tvingar ungarna på dagis att ha overallen på sig till det är 20 grader ute. Man låter namnet på månaden bestämma hur mycket man ska ta på sig och inte temperaturen. Är det däremot kallt i slutet av augusti så FÅR man inte ta på sig mer kläder. Det är ju bara augusti ju, Hallå..

Korkat eller vad?


Utbud och efterfrågan

Utbudet av bloggar är STORT! Frågan är om efterfrågan är lika stor? Om jag ska läsa en blogg måste den vara intressant för mig på något vis. Antingen kan det vara mina vänners bloggar som jag tycker är kul att läsa för att hålla koll på vad de gör och tycker. Men för att jag skulle börja läsa en blogg som skrivs av någon som jag inte känner måste den vara riktigt bra skriven. Som denna. För att läsa en blogg om en helt vanlig tjej/kille som jag inte känner, för att ta reda på vad den personen gör om dagarna vore slöseri med tid. Vad skulle jag ha ut av det? Ingenting.

Man kan ju undra vad man ska skriva om för att locka läsare att komma tillbaka efter att ha besökt sidan en gång? Det är något som tål att tänkas på...

Det är lätt att vara efterklok.

Det är alltid i efterhand som jag kommer på det där smarta och roliga att säga. Då är det ju försent. Vad är det då för mening? Någon som känner igen sig? Undrar jag man kan träna på att bli lite mera snabbtänkt. Jag ska prova i alla fall. Det är egentligen lite orättvist. Min pappa är otoligt bra på det. Jag hade gärna velat ärva den förmågan.

Om jag tänker efter riktigt ordentligt så är killar mycket bättre på det. Vågar de ta för sig mer? Så är det nog. De bjuder på det och vågar misslyckas. Vi tjejer är lite för pryda. Vi får släppa loss lite girls. Uttrycket "girlpower" borde vi leva upp till!


Jävlar

Ni som tittade på DH precis förstår vad jag menar. What a mess! Stormen tog bokstavligt talat allt de ägde. Även om man inte är den sanna materialisten så har man ju mycket som betydet något för en. För att inte tala om fotografier och minnen. När jag var liten kunde jag ligga på kvällarn aoch tänka på vad jag skulle rädda först om det började brinna. Mina gosedjur låg alltid högt på listan. Nu hade jag nog tagit min dator. Många fina bilder i den ska ni veta. Men det hade varit jobbigt med kläder och ja, hela huset. För jag trivs väldigt bra här.

Sen finns ju mina gosedjur kvar i skrymslet. Naaw, de innehåller många minnen de. Usch nej, vi bestämmer att det inte börjar brinna, kommer ngn storm eller översvämning.

Glöm inte att släcka ljusen..

BNP & PMS

Trodde inte att jag led av PMS. Men idag tror jag faktiskt att jag har fått en släng av sjukan. Blev sjukt irreterad när det gick dåligt på golfen. Hade inget tålamod och dålig koncetration. Sen snäste jag av pappa rätt bra när jag kom hem fast han inte hade gjort något. Illa. Men nu har jag i alla fall fått bevis på att det finns. Har varit lite skeptiskt till det innan och trott att det bara va en dålig ursäkt. Men där fick jag..

Från tre bokstäver till tre andra. BNP. Ekonomiprov imorgon på samhällen. It Sucks, men vafan.. 38 dagar till studenten.

Nu är det nära..

Det spritter i kroppen när jag tänker på allt kul som vi har framför oss! (försöker förtränga allt skolarbete).

Sola eller inte sola? Det är frågan. Jag personligen älskar att sola solarium! Men många av mina vänner är väldigt anti. Cancerframkallande ja. Jag vet. Men endast dåligt kan det inte vara. Speciellt inte på vintern. Man blir liksom varm ändå in i benmärgen och jag mår i alla fall riktigt bra efteråt. Så även om det är soligt och fint ute för tillfället tänker jag ta hjälp av solariet att få en fin bränna till balen och senare studenten. Hoppas cancern håller sig borta, fingers crossed..


....

Ibland borde man göra saker man inte gör. Ibland gör man saker man inte borde.

GRATTIS

Jag 19 år.


Sista dagen

Om 6 timmar och 21 min EXAKT, blir jag 19.

Dilemma

Jag är lite kluven just nu. Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på att göra. Jag vet inte riktigt vem jag ska ringa för det är ju lite beroende på vad man vill göra. Vill jag göra något? Jag ska ju trots allt upp och jobba imorgon. Sen och andra sidan är jag inte så sugen på att sitta här hemma och päsa en fredag. Jag har lite spritt i benen samtidigt som jag är seg i huvudet och tvärt om. What to do, liksom? Det hade varit enklare om jag fick ett erbjudande på vad jag kunde göra. Då ade jag inte behövt besluta någonting liksom. Men idag verkar det som aom det ligger på mig.

Hmm, Hmm, what to do?


Det här med shopping

Vad är det som händer när tjejer får shoppa lite? Är det några hormoner som släpps fria kanske? Bra mår man i alla fall. Kanske ska kolla efter det i biologiboken, heheh..