A True Story

Min kära roomie Rae som ni har hört en del om har en bästa kompis som heter Michelle. Har aldrig träffat henne för hon bor i norra Cali där Rae kommer ifrån. Denna Michelle träffade en kille för lite mer än ett år sedan. Deras förhållande var väl inte det stabilaste. Michelle var på väg att lämna sin pojkvän när hon blir gravid. Hennes första tanke är att ta bort barnet och fortfarande lämna Eric (han heter så). Men när han får reda på detta ser han det som en möjlighet att kunna "behålla" henne. Han intygar henne om att allt kommer bli bra och de ska ta hand om barnet tillsammans för han älskar henne över allt annat.

De flyttar ihop och ska behålla barnet. Han är en avundsjuk jävel som håller koll på varenda steg hon tar och varenda konversation som hon har. Han hotar med att lämna henne flera gånger. För någon vecka sedan var Rae på Michelles Babyshower. Till Raes förvåning och stora missnöje blir det även ett bröllop under denna helg. Så nu är alltså Michelle gift med denna Eric och är i nionde månaden med hans barn.

Under dagen idag hade Eric ringt Michelle och frågat ut henne om hennes aktiviteter på Myspace. När hon senast var inne och vem hon har kontakt med där. Han kräver att få hennes lösenord så han kan gå in och läsa. Hon får panik för hon har kvar gamla mail från någon kille som hon dejtade innan hon träffade Eric. Hon går in och råkar radera allt i hennes inkorg. När han loggar in och tittar tar han det som att hon hade raderat allt för hon hade något att dölja. Han blir fly förbannad och ringer henne och säger att han vill skilja sig och att han inte tänker komma hem mer. Den killen har seriösa problem. Hon har precis gift sig med honom och svurit att älska honom till döden skiljer dom åt och hon väntar hans barn. Ändå litar han inte på henne för fem öre. Visst låter det som ett stabilt förhållande? Jag vet inte hur det är med om han slår henne eller inte men om han inte gör det är det säkert bara en tidsfråga. Han kontollerar ju redan vem hon träffar och vart hon går och gör. Hoppas hon får hjälp att ta sig ur detta innan det är för sent. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback