I Love It!

Godmorgon alla ni som är sjusovare som jag. Förresten någon av er smarta som läser min blogg kan väl berätta för mig varför det heter SJUsovare? Är det att man sover minst sju timmar? Att man sover längre än till klockan sju? Eller finns det en annan logisk förklaring? Oavsett vad så kan jag informera att kom hem klockan halv 4 inatt men var inte ett dugg trött så jag kollade på 90210-avsnitt till klockan fem. Detta är inte en hållbar utveckling av mina sovvanor. Ska verkligen försöka styra upp detta den kommande veckan! En vecka som ska inehålla tillräckligt med sömn, massor av träning och förbannat god mat som jag ska LAGA! Hihi..

Kvällen igår var superb ska ni veta. Efter en ganska så god pastasallad och massa snack här hemma hos mig så tog vi en taxi till ambassadeur där vi dansade hela natten. Bra musik, sköna skor och härligt sällskap gjorde att kunde inte bli annat än en bra kväll.

Nu ska Hanna Andersson städa undan i sin lägenhet så att den är i visningsbart skick när Sabina kommer hit idag. Det är helt fantastiskt att så pass många av mina vänner bor just här så jag kan träffa dem whenever I want to :) Önskar såklart att jag kunde flytta upp ALLA jag känner och tycker om hit nu på momangen. Jag får väl börja bearbeta dem, haha.

Get on with it.

Kommentarer
Postat av: pappa

vi saknar dig här gumman..men du har det ju bra :-)

vill också se avatar

2010-01-10 @ 19:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback