Händelserik dag!

Vi hade en riktigt bra föreläsning om tyck- och yttrandefrihet. Gubben som höll i det var så mysig och lagom lättsam. Man kan tro att tre timmar skulle vara lite väl länge men det gick faktiskt fort.

Har också hunnit med att shoppa ett par tjusiga silvriga gympadojor och ett par jeans. När jag tillslut kom fram till Hagsätra och skulle gå in på ica och köpa mjölk så var det em massa människor framför affären. Då ligger det en snubbe i 40-års åldern på marken och skriker och tre vakter och ett butiksbiträda håller fast honom. Det första jag hör är "Jag är ingen mördare, jag slåss inte". Shiiiit, tänkte jag. Butiksbiträdet sa då att han hade sett honom slåss. Tre poliser kom sedan instörtande och fixade biffen. Det tog ett tag innan folkmassan upplöstes så jag fick gå till MatDax och köpa mjölk istället.

Kan tillägga att jag borde få pris för sämsta omelett-tillagare. Min blev en enda röra och ingenting som liknade en omelett, what so ever. Men den blev rätt god måste jag säga. Kan kanske få pris för att jag gör en god äggröra isället?

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback