Hanna Dissar

Män i tupé, utslitna rakhyvlar, krig, människor som tror att de är för mer än andra, att läma SB, senapsgult, ärtor, tubbiga köksknivar, att ha breda fötter, behöva betala för tamponger, bindor, glasögon och linser, vänta, fotsvett, äckliga fötter, dumma amerikanare, Robert Aschberg, uppfällda toalettsitsar, datorhaveri, falsksång i melodifestivalen, sötsug, avmagnitiserade kontokort, osmickrande bilder, packa upp, dålig teckning på telefonen, barn som jävlas med djur för skojs skull, dålig andedräkt, blogg.se, sverige i januari, februari & mars, gubbar som tutar eller visslar på en, att Ben&Jerry inte är kalorifritt, inte veta vad man ska göra med sitt liv, smärtor (förutom smärtan av att tatuera sig), säga hejdå, när ens favoritbok tar slut, väntan mellan två säsonger av sin favoritserie, skogsskövling, dåligt självförtroende, inventera på Willys, smala människor som säger "jag är så tjock", att topparna slits på håret, att behöva raka benen, mjuka tomater, hiphop&rnb i för stora mängder, southpark, simma, sten i skorna, stress, mynt, att man aldrig hittar det man är i behov av när man shoppar, att man alltid hittar en massa fynd när man inte har råd, sneda tavlor, "ring och gissa" program på TV, Jack Nicholson, Jim Carrey, när man inte har fått några notifications på FB, tanter med för mycket smink, att engelskan inte har ett ord för lagom, människor som inte kan köa bil, dåliga kajalpennor, att behöva plocka ögonbrynen, när det inte finns någon parkeringsplats, ätstörningar, fjälla, att man alltid får fläckar på sina vita kläder, när jag inte kan ta tag i saker, att starbucks och vitaminvatten inte finns i sverige, folk som har fördomar mot skåningar, kolkraftverk, controlfreaks, ospontana människor, oplanerade människor, miljöförstöring, att packa ihop mina grejor och städa den är lägenheten, balkanmusik, män som slår mina fruar och barn, fulla fjortisar, måsten, religion, att tungan blir konstig när man äter för mycket surt godis, att frysa, döden.


Kommentarer
Postat av: maria

engelskan har visst ett ord för lagom: LAGOM & vetdu, det finns visst typ vitaminvatten i Sverige. det är någon ny grej jag har inte provat - för flaskorna ser läskiga ut. men det är kanske världens grej :)

Postat av: o.

Jag förstår precis vad du menar! MEN!....

-Du borde tamme tusan lämna Jack Nicholson och Jim Carrey ifred....

Säger bara "den galloperande detektiven1&2"... & oplanerade människor kan visst va bra. Kan satsa fruktansvärt mycket pengar på att jag är/var oplanerad! och säkert många av dina mycket goda vänner var säkert oplanerade! SÅ DE SÅ!

2009-05-20 @ 08:01:27
Postat av: Mini

JA, Jävlar i London!!!

2009-05-20 @ 10:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback