Bye Bye SB

Ligger nu på sängen på Travelodge Hotell vid Los Angeles International Airport.
Fy fan vad jobbigt det vr att säga hejdå till soliga SB.
Men inte ens i närheten av hur jobbigt som det var att säga hejdå till Joppi och Leo.

När jag satt på bussen slöt jag ögonen och lyssnade på Forever med Chris Brown. Mina underbara tio månader i Cali spelades upp för mig och jag insåg hur underbart, perfekt och roligt detta året har varit. Framförallt har jag fått nya helt underbara vänner som jag hoppas kommer att vara i mitt liv alltid från och med nu. Vi har varit som en familj. Som Johanna sa. Vi ät tillräckligt lika för att gå så bra ihop men vi är också tillräckligt olika för man ska kunna ha intressanta konversationer ihop.

Joppi som är en av världens finaste, underbaste och snällaste vänner man kan ha. Det är inte varje dag man hittar vänner som man både har kul tillsammans med och som man kan prata med allt med. Joppi har allt. Hon är den bästaste!

Kicki! Varför åkte du hem för? Jag saknar dig.. Jag vill sjunga schlagerdängor med dig långt in på småtimmarna. Kicki är en underbar partypinga som man inte kan ha tråkigt tillsammans med. Kicki är fin, snäll, underbaaaaaaar!!

Titti! Hon är ju bara för go. Bättre roomie kan man inte önska sig. Synd att vi hittade varandra så sent. Kommer sakna alla roliga galenheter som jag har haft med dig. Titti är fantastisk!!

Ralle! En av de finaste killarna jag har träffat, utan tvekan. Så omtänksam, skön, snäll, rolig, osv osv.. Förjävla bra är han!

Leo! Bara av att se Leo drar det i mungiporna.. En av världens härligaste killar som är så skön och lätt att umgås med. Man mår bra av att umgås med Leo. Vilken kanonkille han är!!

Nick! Jag älskar när han hittar på egna texter till låtarna och börjar rappa out of nowhere. Nick är så snäll, rolig och även han förjävla bra.

Jag älskar er allihopa. Man kunde inte önska sig bättre människor att spenadera detta året med. Man behöver aldrig vara någon annan än den man är tillsammans med er och det är så himla skönt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Ni ÄR bäst.

Kommentarer
Postat av: T

haaanna då får mig tårögd!!!!!!<3<3<3 Forever and ever! :)

2009-05-28 @ 10:31:50
Postat av: Kicki

DUUU är den underbaraste av alla Hanna!!

Jag längtar så djäääääävulskt mycket tills vi återförenas!!! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback