Last House on the Left

Nu har jag precis kontollerat att Rasmus kom hem hel. Jag litar på att han transporterade Johanna och Leo hem säkert. Jävlarns vilken film vi har sett ikväll då. Den heter som rubriken lyder. Det var lätt det brutalaste jag har någonsin sett. Action från början till slut. Johanna som hade valt filmen satt på min vänstra sida och mös. Hennes typ av film detta. Rasmus sitter på andra sidan och jag hör bara honom säga "Fy Fan" och "Det värsta jag har sett" med jämna mellanrum.Titti ett säte länge bort "Jag mår illa, jag mår illa". Själv var jag ett nervvark som inte kunde sitta still i mer än en minut. Pulsen i 800 och jag bara satt och drog mig i håret. Hade behövt ngn att hålla i handen.

Hela biosalongen var väldigt bra på ljudeffekter. Guh vad brutalt det kan bli. Kan inte riktigt komma över det. Två tjejer vill skaffa en ny kompis så hamnar dom i det senariot. Det kunde vekligen ha hänt i vekligeheten, det är det som är så scary.

MEN, det var en j*vligt bra film. Lätt sevärd för er som till ha närmare två timmar av brutal action. BUT känsliga tittare varnas..


Jag tänkte lägga up trailern men snälla titta inte på den. Då förstör du hela filmen. Den avslöjar typ allt och gör inte filmen rättvisa alls.

Gonatt vänner <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback