Fredagen den 13 mars

Joppis fodelsedag. Jag lovar jag har inte glomt att skriva om henne men just nu sitter jag i skolan och har inte de tre sista boktaverna i alfabetet sa jag tycker jag vantar med det tills jag kommer hem.

Klumphanna sitter pa fotolektionen och gor ingenting medans de andra skriver ut sina bilder. Jag harde heeelt glomt bort att kopa fotopapper sa jag far gora det nagon gang under nasta vecka. That's life.

Weekend ahead. Fira Johanna idag och pa Highlightfest i IV pa lordag. Forhoppningsvis ska det spendaras lite tid i solen ocksa. Looking forward to it. Men fort ska jag bege mig till gymmet efter denna lektionen. Sen kan helgen borja pa riktigt.

Dromde en lite obehaglig drom inatt. Vi (jag, rae och nick) satt i vart vardagsrum. Nick tatuerar sig sjalv pa magen!? Han hade tydlen en nal sjalv. Han gjorde en perfekt uppochnervand herr-gar-man skylt. Impressive. Sen kommer vi till det obehagliga. Rae tar nalen och fragar om hon far gora en LITEN tattoo pa min vrist. Jag gar med pa detta!?!? Hon tatuerar in SB 08/09 STORT pa min fot. PANIK! Folk kommer tro att det ar en fylletatuering fran Sunny Beach eller ngt. Var tvungen att kolla foten nar jag vaknade. Lugnt, ingen skada skedd. Puhh..

Nu ska jag val get lost in cyberspace ett tag till innan vi ska gora ngt vettigt har igen.
Talk to you later!

PUSsS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback