Regnet det bara oser ner..

Hejhopp.. Befinner mig i skolan. Shiiiit vad blot jag blev nar jag cyklade hit.. Inte klokt! Mina alskade regnklader hande kommit bra till hands idag om man sager sa.

Hahha det ar bara golfare som kan alska regnklader. Jag tycker ju till och med att det ar snyggt. Mohahah..

Vill ha lite rolig lasning nar jag kommer hem till en kopp te sa kan ni inte skriva en kommertar och beratta lite hur det ar med er och vad ni har for er om dagarna. Tank inte att jag inte vill lasa om en vanlig trist dsag pa jobbet for det vill jag. Jag vill ju veta hur ni har det for jag saknar er! Sa snalla..

Nu ska jag till gymmet sen dansa..
Massa kalek fran en valdigt aktiv Hanna Andersson

Kommentarer
Postat av: Sofia

Trots att jag inte är hemma kan jag väl skriva en truddelutt! Här är det SVINkallt.. Och planen för resten av dagen är läxa, kanske träning, middag, partaj och förmodligen Beachbars!! Puss på dig :)

Postat av: pappa

går upp, käkar frukost, går med hunden, kör till jobbet, jobbar, kör hem, går med hunden, äter, fixar, tittar tv, sover, går upp, käkar frukost, går med hunden, kör till jobbet, jobbar, kör hem, går med hunden, äter, fixar, tittar tv, sover, går upp...........KLAGAR PÅ VÄDRET!! kollar golf på tv..................lirar lite rocknroll.............puss

2009-02-06 @ 06:56:09
Postat av: Nina

Undra om ovanstående har en fru???

2009-02-06 @ 09:53:55
Postat av: Mini

Man kan ju undra, de regnar här med, fast de är 15 grader svalare än vad det är där du är.... Vet inte vad ditt problem är.... hihi

2009-02-06 @ 15:55:24
Postat av: PORNIE

CHECKA IN MIN NYA VIDEOUPDATE , good - bad? ;)

2009-02-06 @ 15:57:20
URL: http://knowles.blogg.se/
Postat av: Iza

Fin blogg :)

2009-02-06 @ 15:59:50
URL: http://izann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback