Better late than never?

Tänk vad svårt det är att ta tag i sig själv ibland. På mogonen lockar sängen, på dagen lockar solen och på kvällen lockar en film i soffan. Varför är det aldrig så att det lockar att gå ner i tvättstugan? Nu efter många om och men har jag i alla fall fått i tre maskiner. Klapp på axeln.

Dagen har i övrigt bestått av skola, gym, skitsnack och en minihandling på Vons. Ehhm, givande.. Ja skitsnack är ju alltid roligt spec eftersom man inte hade pratat med Joppi och Leo på ett par dagar. Vi har ingått en packt. Vi ska vara näst intill svarta innan vi åker hem häriftån. Mohahah.

Kan berätta en ganska så underhållande grej om Rae förresten. Hon är VÄLDIGT naiv. Hon dejtar nämligen en av IVs största players. Hon visste när hon gav sig in på detta att killen i fråga inte är en "one woman" type of guy. Efter en massa flängande hit och dit kommer nu ord som "jag är kär" och "jag älskar dig" ut från Raes mun. Han är smart nog och spelar med. Men så fort hon inte är närvarnade en helg passar han på att vara med både en och två och tre och fyra andra tjejer. Alla vet detta utom Rae. Stackare.


Kommentarer
Postat av: Nina

Berätta för henne!!

2009-04-14 @ 13:12:21
Postat av: maria

nog för att rae inte verkar vara den vassaste kniven i lådan - men nån måtta får del väl ändå vara!! visst kan man falla för fel kille - men hallå, denne är ju verkligen ett svin. berätta för henne hanna!! när hon inser "hur dum hon vart" kan hon kanske börja inse andra dumheter också, så som att disken inte diskar sig själv, matresterna måste ha plast om sig i kylen osv.. märks det att jag följer din blogg eller vad?



förresten, sverige & skåne är underbart så här års, men passa på o njut av SB medan du kan. när du är hemma o äter glass i solen nere i hamnen kommer du längta efter surfing och collegeliv ! puss på dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback