Uppe i varv

JAG SUGER. Kan inte plugga. Det är ngt fel på mig. Har nog nämnt detta innan men det är verkligen så. Har tusen och åter tusen tankar i huvudet  som bara snurrar runt.

snart är skolan över vad tiden går fort men jag har mycket att göra tills dess och snart kommer min familj och snart ska man få träffas brudarnas pojvänner och ska vi få lägenheten vem ska vinna top model som jag tittar på finalen av nu trevligt att snacka med folket hemma ska mina pengar räcka till allt som jag behöver köpa guuud vad kul det ska bli när min familj kommer jag behöver tvätta igen rasmus flickvän hade skrivit världens sötaste note på fb till honom goofy golfing fick mig riktigt att skratta idag jag vill träna tyra ser ut som en häxa just nu hugger i sten med lars winnerbäck är gudomligt bra skönt det var att powerwalka idag igen glad att mamma blev glad för sin present vill att ellen ska bestämma sig för att komma hit nästa vecka då ska vi äta kalkon covergirl reklamen har gjort om jason mraz melt with you på ett dåligt sätt är fortfarande stoked för att tjejerna i affären sa att jag pratade bra engelska snart är det jul och jag måste köpa julklappar måste klippa mig hon jag höll på åkte precis ut i top model stylista nästa program som sagt min familj kommer om 33 dagar

Sån röra är det! Minst..

Lyckpiller detta.. FA-SCI-NA-TION


Kommentarer
Postat av: Paulina

Hej Hannapanna! Nej det är inte klokt vad tiden går. Snar tkommer ni också att vara hemma! När jag kommer hem har jag inte fullbordat allt än. Jag kommer att jobba lite mer på VV och på pappas jobb antar jag, sen blir det förmodligen spanien till våren. Hoppas du har det bra och att pluggandet inte tar kol på dig! Pusspuss!

Postat av: Nina

Virrpotta!! Ja snart kommer vi!! Puss min sköna!!

2008-11-20 @ 08:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback