Trött, tröttare, Hanna

Idag har tröttheten hunnit ikapp mig. Det blir lite tv-tittande nu sen TIDIG sänggång eftersom jag ska upp kvart över fem imorgon (ja, sånt är det om man ska tjäna in förlorade pengar) ..

Känns helt konsigt fortfarnade. Har inte riktigt tagit in allt än. 12 år i skolan och det har liksom alltid varit en självklarhet att komma tillbaka. Det brukar vara svårt att fatta att man har sommarlov. Hur ska man då kunna fatta nu att jag har tagit studenten och inte behöver återgå till skolan ever again om jag inte vill? Troligen kommer jag ju göra det. Redan till hösten till och med men då kommer det vara på engelska. Och en HELT annan sak. Sen är det bara att välja och vraka vad man vill göra sen. Men får börja ta lite ansvar och göra lite kloka val.

Ett klokt val som jag redan har gjort var dock att välja NV på gullstandskolan. Det var ju inte helt 100 att jag skulle det från början. Tänk om jag hade börjat på polhem i Lund alltså. Undrar hur mitt liv hade sett ut nu i så fall.. Jag ångrar inte mitt val för fem öre i alla fall och jag har haft tre OFÖRGLÖMLIGA år tillsammans med älskade NV05b! TACK VÄNNER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback