Grått!

Har inte bloggat på två dagar! Dåligt av mig! Men nu är jag här i alla här : ) Vi fick skolkatalogen igår. det är typ världens händelse! Oturligt nog var den inte så rolig som den brukar vara. Förra året var det alla 87:orna som man kollade på men nu... Nu har man inte tid att kolla in några snyggingar för man har för mycker att göra.

Sen fick jag min Plaza Kvinna igår. Det är typ VÄRLDENS sämsta tidning. Får den för att Vimmel lades ju ner. Tyvärr! Jag älskade Vimmel! Men men. Plaza Kvinna skrev på framsidan att dom skulle ha julklappstips! När jag såg det så tänkte jag direkt att det var ju kul för man behöver alltid lite hjälp med vad man ska köpa. Sen fick jag chock när jag kollade. De tyckte liksom att man skulle köpa en Weekend till New York eller en skitful mössa för 4000 till sin kompis. Jag bara Herre Guuud!

Sen är modet i denna tidning också en katastrof! Hittade liksom typ ett plagg i hela tidningen som jag hade kunnat ta på mig! Det var ett par jeans, jag menar hallå!? 

Sen till det värsta av allt! Dom listar Sveriges 100 sexigaste män! Läs Detta: Okej vinnaren var Gustaf Norén i Mando Diao. Han kanske inte är ful men sexigaste i Sverige det vettefan! Mikael Persbrandt fjärde plats.. Öhhh!? Petter kom åtta!? Sångaren i The Hives kom på en femtondeplats :S Daniel Westling 28!? Sen kommer dom och säger att Daniel Breitholtz (40) och hör och häpna BENGT MAGNUSSON (43) är nästan lika sexiga som Vigor Sörman (38) och till och med sexigare än Henrik Lundqvist (52) och Carl Philip (68) eller våron modell Marcus Schenkenberg (72). Sist på listan hittar vi ingen mindre än Peter Swartling! Som endast blev slagen med två plaseringar av Idol-Måns! Såklart var där mer att haka upp sig på i denna tidning men jag pallar inte att skriva mer! 

Mitt tips alltså: Köp aldrig Plaza Kvinna! 

-Ciao

Kommentarer
Postat av: paulina

haha fy fan! Måns borde ligga bland top-tio

2006-11-16 @ 16:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback